evet beslenme çok önemli
TÜM ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM
LÜTFEN SEMİZ OTU VE CEVİZ YİYELİM BEBEKLERİMİZİN BEYNİ GELİŞİYOR BU AY
ARTI PEKMEZİMİZİ DE İHMAL ETMEYELİM EN AZ 2 YEMEK KAŞIĞI GÜNDE ÖZELLİKLE ÜZÜM PEKMEZİ
ÇOK ÖNEMLİ
maşallah tüm mesajları okumadım ama aranızda midesi bulanan yok galiba, benim 6 hafta dolacak kusmalar 1 haftadır başladı, çay, et, yumurta, süt, domates yiyemiyorum, en çok ekmek iyi geliyor birde hiç sevmezdim ama yeşil erik yiyorum, her ne yersem kuş kadar yiyorum asla kokmayacak, tereyağı, baharat gibi koku gelmeyecek, çok erken başladı galiba benim, off çok açım
maşallah tüm mesajları okumadım ama aranızda midesi bulanan yok galiba, benim 6 hafta dolacak kusmalar 1 haftadır başladı, çay, et, yumurta, süt, domates yiyemiyorum, en çok ekmek iyi geliyor birde hiç sevmezdim ama yeşil erik yiyorum, her ne yersem kuş kadar yiyorum asla kokmayacak, tereyağı, baharat gibi koku gelmeyecek, çok erken başladı galiba benim, off çok açım
ben sadece süt içebiliyorum yemek yemekten kısıyorum kilom çok fazla 65 kg daha hamileliğin başı sonunda artık 90 olurum diye düşünüyorum çok zor ve zevkli bir süreç ya
kızlar biz bebişimle 5buçuk haftalığız ve neler yaşadık Allah bilir benim kan değerlerim iyi çıkıyor ama kese görülmüyordu pzt gri taramada iki kez baktılar renkli ultrason verdi okadar su i.çtim sıkışık çekiliyor çıkmadı çarşamba tekrar gel kantahlili yapalım dedi kanım güzel yükselmiş diyip yine renkliye yolladı ama dış gebelik şüphesinden bahsedip eğer bebiş görünmezse beni başka bi yere sevkedecekti ultr.. için su içerken 3 saat sıkışıklık için bekledim ordakilerin sorunu benim olacak olmucaktan çok dış gebelik sorunlarından korkuşum yüzünden sürekli ağladım ve dualar ettim kocamda kendini sıkıp beni teselli etmekten canı çıktı ve sonunda minik fasulyem kendini gösterdi çok küçük ama yerinde inşallah sizlerle birlikte tamamlarız gelişimini ve gözükünce okalabalıkta kocişle sarılıp ağlamamızı
ve artık paylaşımlar daha da güzelleşmiş enazından hepimiz farklı doktorlarada çıksak sorunlarımızı ve yenilen ler kullanılan ilaçlar yapılacak testleri paylaşmak güzel
bide bugün aile hekimliğine başvurdum yaş ve kilodan dolayı riskli gebelik dedi ama kısmet bebiş tutunmuş ya kısmet inşallah bebiş kesede görülür ve kalp atışlarını da hayırlısıyla duyarız
aynen 64 düm ama hamile kaldığımay yani geçen ay 2 kilo aldım ama görseniz 5 kilo gibi ve tamamıda göbeğimde.resmen 5 aylık hamile gibiyim. ilkindede böyle olmuştu.hamile kaldığım ay 4 kilo aldım.bulantılar başlayınca 3 ü gitti.ama göbeğim ona rağmen hiiiç küçülmemişti.çok rahatsızım.niye oluyo böyle anlamadım.aranızda varmı bu durumda olan.
Doktor kese gorunmuyor dedigi zaman keske baska doktora gitseydin canm. Ben devlet hastanesine gittim doktor keseyi goremedi dusuk tehlikesi var 4 haflaık gorunuyor oysa 5 haftalık olması lazım dedi. Ertesi gun baska doktora gittim ozel hastaneye.Doktor cok net keseyi gordu ve bana da gosterdi dusuk tehlikesi de demedi. Boyle durumlardan 1 yere baglı kalmayalım arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?