mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

pekmezz ne işee yarıomuss kiii???:97::97::97:

kızlarr bidee cok topic var yaaaaa.. aylara göree paylasımdaaa forum yöneticisii bi topige topladıı bizi emmme burdada varr herkess subatt mademm bi tekk yerdee tooplanalımmm daha saglıklı olurr güzell olurr kalbalıkk olurr.. topicc sahiplerii anlassa birlesse olmassmıı ???

Benim hep kuru şeyler yiyesim var..Çerezler gibi, bisküviler gibi...
Canım hiç sulu yemek istemiyor..

Süt içemiyorum demiş bi arkadaşımız..Benim de sütle aram yoktur..Ben ayran yapıyorum.. Çok severim.. Arka arkaya 2-3 bardak içiyorum.. Bazen de yoğurdu biraz sulandırıp içine salatalık doğruyorum..Cacığa benziyo ama sarımsak koymuyorum..Onu içiyorum.. Sonuç olarak kalsiyumu alıyorum..

maşallah tüm mesajları okumadım ama aranızda midesi bulanan yok galiba, benim 6 hafta dolacak kusmalar 1 haftadır başladı, çay, et, yumurta, süt, domates yiyemiyorum, en çok ekmek iyi geliyor birde hiç sevmezdim ama yeşil erik yiyorum, her ne yersem kuş kadar yiyorum asla kokmayacak, tereyağı, baharat gibi koku gelmeyecek, çok erken başladı galiba benim, off çok açım

merhaba 5.haftadayız bizde kalp atışlarını dün gördük 27 haziranda da çağırdı o zaman duyarız heralde:) hiç bir test yapmadı ilaç vermedi,ne zaman hangi testler olacak bi fikriniz var mı?? bir de yorgun hissediyorum öğle uykusuna yatar oldum:)) bir de bir de 30 ocakta doğum dedi doktorumuz:))) bir de polenlere toza allerjim var sürekli hapşırıyorum bıktım ilaç da kullanamıyorum,hamilelikte kullanılabilen allerji hapı var mı???

Hayırlı olsun bebeğiniz..
Hİç bir ilaç içmeyin sakın..Biraz sabredeceksiniz artık..Ben de haftalardır hastayım ama hiç bişey kullanmadan geçirmeye çalışıyorum..

Allah yardimcin olsun. benim bulantim yok ama midemde bi rahatsizlik oluyo. bulanir gibi oluyo hemen soguk limonlu su iciyorum iyi geliyor. sende bi dene istersen. ayrica ilk hamileligimde cok bulantim olmustu ekmekle siyah zeytin yerdim oda iyi gelirdi. herkes farkli tabii ama deneyebilirsin. ayrica az yemen cok iyi ama SIK SIK atistirman lazim. meyve ve salata yiyebilirsen bide yogurt cok iyi olur. yogurdu sade sevmezsen icine sevdigin meyveden kat oyle yemeyi dene.

simdilik ben serbetli tatlilari seviyorum. normalde hic yemezdim ama 2 gundur serbetli tatli yiyorum. onun disinda henuz biseye asermiyorum. gerci daha erken.

selam kızlar, mayıs ayında diil ama haziranın başında hamile kaldım. ben de inşallah şubat annesi olucam. 4 haftalık şimdilik bebişim. dr. bi vitamin ilacı yazdı. başka da bişi yapmadı. ctsi günü de ultrasona bakıcak inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz

bende bir şey aşermiyorum ama boğazım açıldı arkadaşlar ya saat başı canım yemek istiyo azar azar atıştırıp geçiyorum bu gidişle bayağı tombalak olacağım heralde

eveett yaa midemm bulanmıo benimm... hatta hiçbişii olmuoo.. bitekk gögüslerim regl olucakk gbi olduu kiii digerr kızlaraa göree bu bilee gec kaldııı:97::97: masallahım varrr dipcikk gibiyimm.. ögledenn sonraya kadarr uykuluu olmamm dısındaa:86::86::86::86:

benimde göğüslerim bomba gibiydi ama kusmalar başlayınca ağrısı geçti
akşam yemeğinde sadece çorba ve bolca ekmek yiyebildim, birazda karpuz, herşey kokuyor
ilk hamileliğim diye sanırım

valla sabahlarıı iştahsızz oluyorumm bazenn bazenn de deli gibi ac uyanıorummm.. kokulardan daa rahatsızz deilimm... bende bişii var heraldeee..

ben sadece süt içebiliyorum yemek yemekten kısıyorum kilom çok fazla 65 kg daha hamileliğin başı sonunda artık 90 olurum diye düşünüyorum çok zor ve zevkli bir süreç ya

aynen 64 düm ama hamile kaldığımay yani geçen ay 2 kilo aldım ama görseniz 5 kilo gibi ve tamamıda göbeğimde.resmen 5 aylık hamile gibiyim. ilkindede böyle olmuştu.hamile kaldığım ay 4 kilo aldım.bulantılar başlayınca 3 ü gitti.ama göbeğim ona rağmen hiiiç küçülmemişti.çok rahatsızım.niye oluyo böyle anlamadım.aranızda varmı bu durumda olan.

kızlar biz bebişimle 5buçuk haftalığız ve neler yaşadık Allah bilir benim kan değerlerim iyi çıkıyor ama kese görülmüyordu pzt gri taramada iki kez baktılar renkli ultrason verdi okadar su i.çtim sıkışık çekiliyor çıkmadı çarşamba tekrar gel kantahlili yapalım dedi kanım güzel yükselmiş diyip yine renkliye yolladı ama dış gebelik şüphesinden bahsedip eğer bebiş görünmezse beni başka bi yere sevkedecekti ultr.. için su içerken 3 saat sıkışıklık için bekledim ordakilerin sorunu benim olacak olmucaktan çok dış gebelik sorunlarından korkuşum yüzünden sürekli ağladım ve dualar ettim kocamda kendini sıkıp beni teselli etmekten canı çıktı ve sonunda minik fasulyem kendini gösterdi çok küçük ama yerinde inşallah sizlerle birlikte tamamlarız gelişimini ve gözükünce okalabalıkta kocişle sarılıp ağlamamızı

ve artık paylaşımlar daha da güzelleşmiş enazından hepimiz farklı doktorlarada çıksak sorunlarımızı ve yenilen ler kullanılan ilaçlar yapılacak testleri paylaşmak güzel
bide bugün aile hekimliğine başvurdum yaş ve kilodan dolayı riskli gebelik dedi ama kısmet bebiş tutunmuş ya kısmet inşallah bebiş kesede görülür ve kalp atışlarını da hayırlısıyla duyarız

Son düzenleme:
bide benim hcc değerim 4haftalıkken 3100 5+4ken 15000 di doktorum 3binde bile görmemiz gerek derken 15binde anca minicik bir fasulye
ve bugün fasulyemle ben aile hekimliğime başvurduk oda salı testler yapacak 6cı ve 8ci aylarda aşı olmamız lazım ayrıca bebiş olunca da sağlık ocagına taşıyacağımız için sizlerde kayıt olmuşsunuzdur inşallah tabiki önceden evimizin orda hastane olunca hiç kayır yaptırma ihtiyacı hissetmemişiz

günaydın arkadaşlar

ben rabbim ne layık görürse onu versin dedim ve hiç cinsiyet belirleme olayına girmedim bir oğlum var bakalım ikinci ne olacak hayırlısıyla

Amaaa şimdiden sonra heralde çin takvimine baksam bişey olmaz dedim ve baktım ama hesaplayamadım

çünkü SAT 13 nisan ama 10 mayısta kan testi 0 çıktı tahminen yumurtlamam geç oldu peki şimdi ben mayısta hamile kalmışl olcam değil mi yardımcı olabilecek kimse var mı
takvime göre acaba cinsiyeti nedir.

Doktor kese gorunmuyor dedigi zaman keske baska doktora gitseydin canm. Ben devlet hastanesine gittim doktor keseyi goremedi dusuk tehlikesi var 4 haflaık gorunuyor oysa 5 haftalık olması lazım dedi. Ertesi gun baska doktora gittim ozel hastaneye.Doktor cok net keseyi gordu ve bana da gosterdi dusuk tehlikesi de demedi. Boyle durumlardan 1 yere baglı kalmayalım arkadaslar.

bende senin gibiyim benim bebeğin kesesi bile görünmedi daha kilom çok fazla.kimse hamile kaldığımı anlamaz bile sıkma canını sağlıklı bebeklerimiz olsun o yeter

bende de kese görünmedi bir hafta soonra gel dedi doktor bu pazartesi gideceğim bakalım görünecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…