bende senin gibiyim benim bebeğin kesesi bile görünmedi daha kilom çok fazla.kimse hamile kaldığımı anlamaz bile sıkma canını sağlıklı bebeklerimiz olsun o yeter
Doktor kese gorunmuyor dedigi zaman keske baska doktora gitseydin canm. Ben devlet hastanesine gittim doktor keseyi goremedi dusuk tehlikesi var 4 haflaık gorunuyor oysa 5 haftalık olması lazım dedi. Ertesi gun baska doktora gittim ozel hastaneye.Doktor cok net keseyi gordu ve bana da gosterdi dusuk tehlikesi de demedi. Boyle durumlardan 1 yere baglı kalmayalım arkadaslar.
cnmm napıosunnnn... yaa sana bişii sorcammm.. bana doktorr gecenn crsambaa 10 gün sonra gell demiştiii.. bugün 9 gün oluoo.. randevu aldım aamma görümcemm gitme deip duruooo... bekle bi 10 gün 20 günn bişi olmasss..3 ayy hamile sayılmassın dünyanınn bin türlüü hali varr kapırma bölee.. gitme bugünn cok gereksizz dedii.. 9 ayı bitiremessin böle dedii.. ultrasona girip durmakk ii bişi deil dedii.. doktor da ondan kızıo sonra acele ediosun die dedii.. gitmiyim mii senceee.. amaa v-cok merak ediyorum :44::44::44: esim gelemicek bugünn o olmadan da gitmee alısmasın dedii.. napimm ben yaa hevesim kırıldııı.. doktoraa erkenn geldinn dersee ölürüm sinirdennn
Evet ultrasona girmek saglıklı bisey degilmis zararı varmıs. 10 gun sonra gel dediyse p.tesi gunu git bence. Hem daha net gorursunuz herseyi. Bir daha da 15 gun sonra flana cagırıcak sanırım zaten. Ama p.tesi git cunku testler vericek onları yaptırıcaksın. Bugun ben gittim 4 tup kan aldılar idrar thlili verdim. Haftaya cuma alıcam sonucları p.tesi de doktoruma gidicem bebisimi gormeye =)
bende de kese görünmedi bir hafta soonra gel dedi doktor bu pazartesi gideceğim bakalım görünecek mi?
yaa öyledee ben daha keseyii görmdim yaaa ondan telasımm hiçç belirtimde yokk.. bi kese görsem içimm rahatlıcakk.. doktoru aradım sormakk için amaa daha hastahaneyee gelmemişşpazartesii gidememmm cünküü pazarr sandıktayımm pazarrtesii uyucamm bütün günn ... salıya atcakk sonaa.. ufff kafamm karıstıııı:78::78::78::78:
Belirti aramana gerek yok ki bende de sadece sag kasıgım agrıyor baska biseyim yok benim
benimm kasık agrım gectii.. akıntım da yok herkeste oluomussneysee bakalım doktoru arayıpp sorcamm yarım saate gelirr hastahaneyee heraldee:97::97::97:
Ya senin son adet tarihin neydi
banada gecen hafta çarşamba doktor kalp atışlarını duyabilmek için 10 unda gel dedi.benimde bugün gitmem lazımdı ama dedim biraz daha zaman geçsin de öyle giderim önümğzdeki perşembe gidecem doktora.aslında ilk bebeğim olduğu için mi ne acayip merak ve endişe var bende
evett ilkk oldugu içinn bölee oluoo ikincii olsaa tecrübeli olurdukk ne güzelllll:78::78:
seninde ilk hamileliğinmi cnm sat ne zamandı
Senin son adet tarihin ne zaman
Ya kızlar bisey sorucam doktor bana 15 gun iliski yok dedi. Acaba dusuk tehlikesi falan mı bi sorun mu var. Sormak da aklıma gelmedi heycandan. 15 gun nasıl tutucam ben kocisi yaa :26:
Doktor kese gorunmuyor dedigi zaman keske baska doktora gitseydin canm. Ben devlet hastanesine gittim doktor keseyi goremedi dusuk tehlikesi var 4 haflaık gorunuyor oysa 5 haftalık olması lazım dedi. Ertesi gun baska doktora gittim ozel hastaneye.Doktor cok net keseyi gordu ve bana da gosterdi dusuk tehlikesi de demedi. Boyle durumlardan 1 yere baglı kalmayalım arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?