mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

bende senin gibiyim benim bebeğin kesesi bile görünmedi daha kilom çok fazla.kimse hamile kaldığımı anlamaz bile sıkma canını sağlıklı bebeklerimiz olsun o yeter

hamile olduğumu söyleyince herkes ben anlamıştım karnın çıkmış diyo.ne kadarlık şimdi diyolar 5 haftalık demeye utanıyorum yaaaa. eşimde neyseki karnın boş değil bebek var ona dua et diyo.hamile kaldığımı bilmeden önce ilk karnımdan şüphelendim.inş hamileyimdir yoksa bu göbekle napcam diyodum.gerçektende çok şükür hamileymişim. kızımdada 3. ayı zor doldurdum hemen geçirdim hamile elbisesini

cnmm napıosunnnn... yaa sana bişii sorcammm.. bana doktorr gecenn crsambaa 10 gün sonra gell demiştiii.. bugün 9 gün oluoo.. randevu aldım aamma görümcemm gitme deip duruooo... bekle bi 10 gün 20 günn bişi olmasss..3 ayy hamile sayılmassın dünyanınn bin türlüü hali varr kapırma bölee.. gitme bugünn cok gereksizz dedii.. 9 ayı bitiremessin böle dedii.. ultrasona girip durmakk ii bişi deil dedii.. doktor da ondan kızıo sonra acele ediosun die dedii.. gitmiyim mii senceee.. amaa v-cok merak ediyorum :44::44::44: esim gelemicek bugünn o olmadan da gitmee alısmasın dedii.. napimm ben yaa hevesim kırıldııı.. doktoraa erkenn geldinn dersee ölürüm sinirdennn

Son düzenleme:

Evet ultrasona girmek saglıklı bisey degilmis zararı varmıs. 10 gun sonra gel dediyse p.tesi gunu git bence. Hem daha net gorursunuz herseyi. Bir daha da 15 gun sonra flana cagırıcak sanırım zaten. Ama p.tesi git cunku testler vericek onları yaptırıcaksın. Bugun ben gittim 4 tup kan aldılar idrar thlili verdim. Haftaya cuma alıcam sonucları p.tesi de doktoruma gidicem bebisimi gormeye =)

yaa öyledee ben daha keseyii görmdim yaaa ondan telasımm hiçç belirtimde yokk.. bi kese görsem içimm rahatlıcakk.. doktoru aradım sormakk için amaa daha hastahaneyee gelmemişş pazartesii gidememmm cünküü pazarr sandıktayımm pazarrtesii uyucamm bütün günn ... salıya atcakk sonaa.. ufff kafamm karıstıııı:78::78::78::78:

Belirti aramana gerek yok ki bende de sadece sag kasıgım agrıyor baska biseyim yok benim

neysee hazırlanayım benn kociş gelioo.. dokttora bırakcakk benii.. kadın hastahaneyee gelene kadarr benimm randevu saatim gelio.. ordan da kuaföre gidicemm aksamm dügün varrrr... pufffffffffff içimm daraldıı :78::78::78::78::78::78::78::78:

banada gecen hafta çarşamba doktor kalp atışlarını duyabilmek için 10 unda gel dedi.benimde bugün gitmem lazımdı ama dedim biraz daha zaman geçsin de öyle giderim önümğzdeki perşembe gidecem doktora.aslında ilk bebeğim olduğu için mi ne acayip merak ve endişe var bende

Ya kızlar bisey sorucam doktor bana 15 gun iliski yok dedi. Acaba dusuk tehlikesi falan mı bi sorun mu var. Sormak da aklıma gelmedi heycandan. 15 gun nasıl tutucam ben kocisi yaa :26:

evett ilkk oldugu içinn bölee oluoo ikincii olsaa tecrübeli olurdukk ne güzelllll:78::78:

anladım cnm.benimde sat 22 nisan.doktora gittim ama bana öyle bişeyi yasaklamadı bişede demedi belki tedbirr olsun diyemi söyledi acaba..

Ya kızlar bisey sorucam doktor bana 15 gun iliski yok dedi. Acaba dusuk tehlikesi falan mı bi sorun mu var. Sormak da aklıma gelmedi heycandan. 15 gun nasıl tutucam ben kocisi yaa :26:

Merhaba benim 2. gebeliğim bu. Birincide yaklaşık 2-3hafta bana da ilişki yok demişti doktor.İçerde kanlanma var demişti ama kanamam falan olmamıştı. Progestan diye bir hap vermişti sonra 2 -3 hafta sonra normal hayatına dönebilirsin demişti. Kanlanman olsa muhtemelen söylerdi,tedbir olsun diye demiş olabilir,sen doktorunu dinle,rahat ol.İlaç milaç vermediğine göre düşük tehlikesi yoktur bence,tedbirdir tedbirr

canım şansıma doktorum çok iyi ve ultrason çeken ayrı ve özele renkli ultrasona da gittim ordaki doktorda ayrı değerlerim yüksek çıkıp kesenin görünmemesi sorundu 10 gün önce kan değerim 3000ken gözükmesi gereken kese pzt 15000 de renklide gözükmedi dışgebelik korkuttu doktorumu ve tekrar renkliye girdim 1buçuk ayda pişti fasulyem ama busefer çok küçük olsada gözüktü devlet doktorları bi sorun olmadıkça alttan bakmıyor ama yine gözükmese alttan bakılıp dış gebelik tanısı konulacak diye çok korkmuştum ama şükür gözüktü bundan sonrası kısmet

dünyamcım doktor lar önlem olarak ilişkiyi yasaklıyor bizde kocam yıllık izinde olduğu halde uzak duruyoruz ki aile hekimim de yasakladı riskli diyor bi gün azcık oynaştık kahve bi akıntı geldi sarsılıyor sanırım sonradan yerleşince izin veriyorlar kocişin de katlanıversin bu sağlık olayıda olabilirdi bukadarda azgın olmasınlar canım gerçi bizim hormonlarda tavan yapıyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…