bu arada sizde belirti varmı mide bulantısı falan vs. bende çok şükür bişey yok
canım hayırlı olsun inan hiç anlamam testini yaptın yere sorsaydın onlar biraz anlarlar .
çok sevindim zorlamamıs seni
hadi bakalım hayırlısı
kaç haftalık ki?
canım korkma belki geç döllen medir o yüzden değerin düşüktür
Ne kadarlık ki seninki
inşallah
internetten hesapladım 4 hafta 3 günlükmüş yani son regli tarihimden sonra bu kadar geçmiş öyle hesaplanıyormuş :44::44: haftaya gitcem bakalım doktor bişey söylemedi canım daha
çok sevindim zorlamamıs seni
hadi bakalım hayırlısı
kaç haftalık ki?
4+2 canım şu an
canım korkma belki geç döllen medir o yüzden değerin düşüktür
Bende bulantı falan yok benim 4+4 suan. Bende goguslerimde agrı var ve uyku hali..
inşallah canım gerçi şimdide netten baktım normal değer görünüyoburdada bakalım artıkDaha yeniymis umutsuzluga kapılma degerim dusuk diye. haftaya hersey belli olur zaten.
merhaba kızlarrrr,
bende geçen hafta öğrendim hamileymişim kan testi yaptırdım regl gecikince, orada çıktı
Ertesi gün hemen doktora gittim oda baktı 4 haftalıkmış ama keseyi göremedi, bu cuma tekrar gideceğim, keseye bakacak benden bir sürü test istedi onların sonucuna göre sanırım, bana bişeyler verecek ek gıda vs... Yada hap vs...
Bu hafta 5. Hafta herhangi bir şikayetim yok, umarım böyledevam eder, sadece çok kg almaktan korkuyorum hepsi bu
Bu arada herkeseee hayırlı olsunnn, insanı acayip heyecanlandıran bir duyguymuş, herkesin bunu tatmasını diliyorum....
canım hayırlı olsun benimde 4,5 haftalık bende akşam gıdıcem dr inşallah bende keseyi gorur çok heyecanlıyım
bizim seninle aynıymış,
seninde doktorun senden birsürü test istedimi, benimki tam 21 adet test istedi, herşeye bakacak neredeyse checkup gibi :44:
Son adet tarihin ne zaman senin
benim doktorum da haftaya bir sürü test isteyeceğini söyledi canımbizim seninle aynıymış,
seninde doktorun senden birsürü test istedimi, benimki tam 21 adet test istedi, herşeye bakacak neredeyse checkup gibi :44:
slm kızlar ben bugün aldım kan sonucunu 321 çıktı 4-3 de bana sanki biraz düşük gibi geldi doktor hiç yorum yapmadı 9 unda gel dedi inşallah bi sorun yoktur referans değerinden biraz düşük sonuca göre ben öyle yorumladım
kızlarr bu günn kan tahliliminn sonucunu alıcamm insallah yükselmiştirrrrrr:18::18:
canım 0 ın üstü çıktıysa sorun yok doktorlarda pek ümit vermek istemiyorlar sanırım benimde ultrosonda çıkmadı gülen doktor sustu bi garip oldu içerde birileri vardı onun ohaline bişey soramadım ağlayarak çıktım eşim kan değerini bekle desede doktorun hali belliydi ama kandeğerini alıp doktoruma gidince tebrikler ultrosonda çıkmamış ama var bebişin dedi eşimde bana kızıyo bende tek belirti alıngan olmam sanırım 4 haftalıktı bebişim şimdi 5deyiz pzt bende minik fasulyemi görmeye gidicem inşallah yerleşmiş görürüz kendisini
kızlar bende araniza katılabilirmiyim?bende geçen hafta perşembe doktora gittim kan testinde 299 çıktı kese henüz gözükmüyordu. Doktor 4 haziran tekrar gel dedi. Gebelik kesesi ancak ozaman gözüküyormuş
canım 0 ın üstü çıktıysa sorun yok doktorlarda pek ümit vermek istemiyorlar sanırım benimde ultrosonda çıkmadı gülen doktor sustu bi garip oldu içerde birileri vardı onun ohaline bişey soramadım ağlayarak çıktım eşim kan değerini bekle desede doktorun hali belliydi ama kandeğerini alıp doktoruma gidince tebrikler ultrosonda çıkmamış ama var bebişin dedi eşimde bana kızıyo bende tek belirti alıngan olmam sanırım 4 haftalıktı bebişim şimdi 5deyiz pzt bende minik fasulyemi görmeye gidicem inşallah yerleşmiş görürüz kendisini
kızlar bende araniza katılabilirmiyim?bende geçen hafta perşembe doktora gittim kan testinde 299 çıktı kese henüz gözükmüyordu. Doktor 4 haziran tekrar gel dedi. Gebelik kesesi ancak ozaman gözüküyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?