• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi doktoruna de dahiliyeye o eksik vitamin varsa test yapar hatta bu eksik şu folik asit al diyebilir. 👍

Doktor 10 gün kullan dedi de ondan kafam şey etti zaten perşembe bitiyor ilaç. Kanama az oldu Dahalık birşeyim yok. Taksit taksit gelecek galiba bu 🤣🤣6 günüm bugün. 👍 En iyisi doktoru artarsa kanama bırakayım olacağı varsa olur. Artlmazsa devam edeyim 4 gün kalmış şuracık da.🤗
Aynen canım gidince yine testler yaptircam 😀 valla kullan istersen doktor bana eger gebrlik varsa koruyucu özelliğide var demisti ilacı kesince yada ilaç bitince regl olursun milli meselemiz oldu senin reglin 😄😄😄😄 vala zor geçen ay bende yaşadım şiştim şiştim öldüm bide streste cabasi

Aynen canım gidince yine testler yaptircam 😀 valla kullan istersen doktor bana eger gebrlik varsa koruyucu özelliğide var demisti ilacı kesince yada ilaç bitince regl olursun milli meselemiz oldu senin reglin 😄😄😄😄 vala zor geçen ay bende yaşadım şiştim şiştim öldüm bide streste cabasi

Sorma ya deliye döndüm nasıl bir bağlama olduysa orayı şoktan çıkamadım olmama şokundan.
Tek umudum bunu birdaha yaşamamak 🙏🏼valla bende sizi böyle meselelerimle yormak istemezdim de işte🤣🤣🤣

Biraz teknoloji ozurluyum yapabilirsem etiketlerim tabiki 3. Farkli testide yaptim silikte olsa ondada cikti umarim yanilmiyorumdur tek belirtim suphe duydugum yumurtaliklarimdaki adet olucakmisim gibi olan agri oldu normalde adetin ilk gunu agrim olur oda hafif bu farkli sizlama gibi bi agriydi digerlerindede aynisi olmustu
Çok soru sordum kusura bakmayın 🙈 bişey daha var? İlişki hangi ginlerde oldu yani yumurtlama takibi yaptın mı?

Back
X