Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat belli değil tam ben ne zamana yumurtlma görürüm ona göre belirlicem. Testleri de aldım canım lh bakalım. Ama haziranda adet olacam bat olarak Kesin 3 haziran olablr
Anladım canım sen stres yaptıkça adetin gecikiyor ama stres yapmakta da haklısın...inşallah tekrar düzene girer..

Gız uyuya uyuya bi hal oldun yav aman amam sen git hemencik uyu bebiş varsa daha güzel büyür goş uyu çabık yarın da mis gibi güzel haberlerle gel bak heee daha göbek atcez öpüldün datlu gadın MaviliGizem

Son düzenleme:
Ovulasyon yapmadım, klomen kullandım ama iğne yapmadı, kontrolde doktor iyi gelişmiş günaşırı ilişki dedi o şekilde oldu, keşke ovulasyon fln yapsaydım
Ben geçen ay ovu yaptım ilk defa , daha da stres oldum, adetim 5 gün erken geldi , Yusra-61 biliyor bu ay akışına bıraktım , nasip Aralıkta korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ama kimyasal oldu ocakta düşük yaptım, o zamandan beri de deniyoruz, bakalım kızıma kardeş ne zaman gelecek

İyi geceler hanımlar bende yeni katıldım aranıza benimde 5 yaşında kızım var bu ay ilk kez denedik bakalım 9 mayıs bat heycanlı bekleyiş var

Kızlar selaammm durumlar nasıl, ben ovulasyona devam ediyorum. Bugün 10.gün, henüz pik göremedim. Geçen ay 19 ve 20.gün yumurtladım. Bu ayda öyle olursa değerlendiremicez çünkü o gün bayrama falan denk geliyor, ailemin yanına gidecez yatılı dua ediyorum ki bu ay erken olsun yumurtlama.

A. Selam canım inşlh erken görürsün yasak da nasıl gideceksiniz yatılı merak ettim bende gitmek istyorum ama

Bat 9 mayıs yaş 32 1.ay

Kizlar selam , bu ay ovulasyon testini biraktim. Kendimi sorgulamayiilda biraktim hic dertlenmiyorum. 15 mayis bat tarihim. Bakalim beni neler bekliyor. Benim gibi olan bat tarihimiz yakin olan kizlarim yorumlarinizi bekliyorum
Bat 14 canım benimde bakalım bekliyorum

Kimyasal gebelik olabilir

Bak allahtan ümit kesilmez canım o ki minicik spermle yumurtadan insan yaratıyor sen bebeğinle konuş güzel bi şekilde elini karnına koy sen anlat o dinlesin sana tutunacak bebeğin
Canııım nasıl da koyulaşmış rabbimden Ümit kesilmez bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…