• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A. Selam canım inşlh erken görürsün yasak da nasıl gideceksiniz yatılı merak ettim bende gitmek istyorum ama 🙈
Canım burası küçük bi şehir, öyle sıkı kısıtlamalar yok şuan için. Evler de yakın birbirine, aracımız var gidebiliriz inşallah 🤲🌸

Yumurtlamamım 6 gunuundeym yogun beyaz akıntım arkadaslar bu bır belırtı yoksa sacmalıyormuym:))

Anacım ben de şu evlendikten bi ay sonra hamile kalanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum biz Aralık 2019 da kaçtık ocak 16 da düğün yaptık ağustos sonuna kadar korumaktan bi hal olduk aman karnım çıkar herkes ayıplar aman hamile kalmayayım diye yemin ederim bileydim böyle olacağını korunmazdım belki o zaman daha çabuk kavuşurdum 🥲😍😊
Hiç sorma canım bı arkadasim var evlendi pat hamile kaldı doğurdu yine hamile kaldı birde demez mi korunurken kaldık benim kocam beceremiyor korunmayi ağız tadıyla çocuk yapamadık diye sinir oluyorum 🤣🤣🤣

Yenı gebelık haberı alanlar adet sancısı gibi agrı yasadınızmı bu ne zaman basladı

Gençler ben azucuuuukkkk uyuciiiiim, size iyi sohbetler diyorum. Bol bol eğlenin, dua edin. Yarın sabah bi gideyim bakayım alacaklar mı kanımı. Sonra size de haber ederim. Öptüm hepinizi mucu mucu 🥰🥰🥰
Canım beni de etiketle merak ederim hayırlı haberlerle gel inşallah🥰

Kırmızıları da gördüm az önce çok net şekilde. Bu ay aslında hiç umrumda değildi ama ilk defa reglden bir gün önce kırmızı lekelenme gördüm. Resmen vücudum benimle dalga geçti. Uzun bir süre kendime gelemeyeceğim galiba . Çok yoruldum böyle her ay farklı şekilde belirti veriyor takmasam da taksam da hiç anlayamıyorum.
Canım inşallah en tez zamanda dileğine kavuşursun biliyorum çok zor sürekli beklemek ama burada bn dahil belki yarımız böyleyiz ama her ay yeni umut inşallah bir daha ki ay hamilelik haberiyle mutlu olursun 💕

Kızlar selaammm 🌸 durumlar nasıl, ben ovulasyona devam ediyorum. Bugün 10.gün, henüz pik göremedim. Geçen ay 19 ve 20.gün yumurtladım. Bu ayda öyle olursa değerlendiremicez çünkü o gün bayrama falan denk geliyor, ailemin yanına gidecez yatılı 😂 dua ediyorum ki bu ay erken olsun yumurtlama.
Ebru ablanın yumurtlama masajı erken büyütüyor yumurtayı tavsiye ederim denendi onaylandı

Eklentiler

• 88376A05-69DD-491A-B401-C683D592CC7C.webp
    88376A05-69DD-491A-B401-C683D592CC7C.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 56
  • E4D13CB4-B2EC-4625-9B8C-26B64B039A61.webp
    E4D13CB4-B2EC-4625-9B8C-26B64B039A61.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 62
  • AD016681-162B-43B2-83A6-0BDA3F75014B.webp
    AD016681-162B-43B2-83A6-0BDA3F75014B.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 54
Bat 4 gün var bugün kaset test yaptım tertemiz bi negatif çıktı 😅

Back