- 7 Kasım 2014
- 7.685
- 14.656
- 448
At bakimmm, bende yükledimBunu tek çeker misin birde puslu görünüyorgeçen ay bende böyle oldum
sana atayım adete yakın testimi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At bakimmm, bende yükledimBunu tek çeker misin birde puslu görünüyorgeçen ay bende böyle oldum
sana atayım adete yakın testimi
![]()
Bende pko ve troid olduğu için konduramıyorum aslında. 3 ay öncesinde doktora gittiğimde pko kalmamış değerlerin çok normal demişti ama adet düzensizliğim devam ediyordu hala. Doktor kilo artışı stres falan demişti. Bilmiyorum valla akıntı sarı yada yeşil de değil. Su gibi beyaz ve fazlalaşmaya başladı vajinada sızlama ve ağrım olmaya da başladı dün geceden itibarenİlk sefer de gebe olan çok kişi var bnce eğer kafam rahat etsin diyorsan yarın kan testi vereblrsn çıkar diye düşünüyorum
Aynen elimde 1 tane gebelik testi kaldı, onu da adetten 1 gün sonra yapacağım.Bnce 2 gün sonra bi test daha deneyeblrsn canım
Bir de kızlar yerleşme olduysa eğer idrar testi çıkar mı adeti beklemeli miyim. Kan testinden önce ona baksam. Yumurtlama da heralde 10 gün akıntı olmaz. Bide ben hiç bir ay yumurtlama dönemi bu sancıları yaşamadımİlk sefer de gebe olan çok kişi var bnce eğer kafam rahat etsin diyorsan yarın kan testi vereblrsn çıkar diye düşünüyorum
Valla su iç dediler enflasyon olabilir diye ben günde kışın bile 3 litre su içen insanım. İlaç kullanıyorum guatr hapı alıyorum ama yıllardır alıyorum. Afedersin altıma yapmış gibi akıntım var hala. Meni atımı sandım ama o kadar uzun sürmez dediler. Hafif hafif hala kasığım ağrıyor bel ağrımda devam ediyor. Gebelikte kasık ağrısı olur yerleşme ağrısı dediler ama baksana sende aynısı olduğu halde adet olmuşsun. Enflasyon ve gebelik değilse neden oluyor acaba?
İnşallah vardır da testler yanıltmıştırAynen elimde 1 tane gebelik testi kaldı, onu da adetten 1 gün sonra yapacağım.
Canım daha erken 4 gün sonra çıkar diye düşünüyorumBir de kızlar yerleşme olduysa eğer idrar testi çıkar mı adeti beklemeli miyim. Kan testinden önce ona baksam. Yumurtlama da heralde 10 gün akıntı olmaz. Bide ben hiç bir ay yumurtlama dönemi bu sancıları yaşamadım
Ya zaten 2 tane vardı, birini dün kullandım birini de özenle adet gecikirse kullanmak için saklıyorumİnşallah vardır da testler yanıltmıştır
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamn canımYa zaten 2 tane vardı, birini dün kullandım birini de özenle adet gecikirse kullanmak için saklıyorum![]()
Bende gögüslerde hassasiyet var. Enfeksiyon olmadığına eminim aslaAy demi iğne batıyor gibi sanki dün gece sabah 5e kadar uyutmadı beni bel ağrımda var bildiğin adet ağrısı. Birde afedersin vajinada sızlama çekilme hissi var oda çok rahatsız etti beni. Bugün baktım enflasyon diyor gebelik diyor ama bende konduramıyorum. İlk deneme psikolojik mi acaba dedim ilk günlerde ama şuan eminim psikolojik değil bir de akıntı istesem de psikolojik yapamam bildiğin su gibi geliyor. Ama gögüslerim de falan ağrı yok :) bende hamilelik sanmam yani ilk denemede mi diyorum :))
Soldaki t çizgisi mi oluyor? Çok silik görünüyor.Yumurtlama değilmiş henüz kuzum neyse en azından içim rahatladıYusra-61
Şok olacaksın ama adete yakın 2 gün kala testimAt bakimmm, bende yükledim
Akıntı geldiyse o salgılıyor demek ki ilk ovulasyon içine girmeye yakın. Sen aynı zamanda doktora gidiyorsun testle iyi olacak canımYumurtlama değilmiş henüz kuzum neyse en azından içim rahatladıYusra-61
Seninde çok koyu çıkmış, ovulasyon ile öğrenen çok amaaŞok olacaksın ama adete yakın 2 gün kala testimne bu yaaa
![]()
Benimki hep fark atar o öğrenenlerden değilm benSeninde çok koyu çıkmış, ovulasyon ile öğrenen çok amaa![]()
aynen henüz yumurtlama olmadı ama zaten çok erken 9. Gün dahaSoldaki t çizgisi mi oluyor? Çok silik görünüyor.
12. Güne aldırdım randevuyu çarşamba ya kadar testle kontrol ederim iğneyi ona göre vursun aklımda soru işareti kalsın istemyrmAkıntı geldiyse o salgılıyor demek ki ilk ovulasyon içine girmeye yakın. Sen aynı zamanda doktora gidiyorsun testle iyi olacak canım![]()
Acaba merak ettim neden erken aldı ki doktor gününü? Onu sorsana canım gidince birşey mi düşündü acaba?12. Güne aldırdım randevuyu çarşamba ya kadar testle kontrol ederim iğneyi ona göre vursun aklımda soru işareti kalsın istemyrm
Ay evet aynıyız valla. İlk meni atımı sandım yok dedim ne bu sanki kaç gün sürebilir en fazla. Sonra yumurtlama mı acaba dedim onda da kaç kere yumurtlamış olabilirim ki dedimBende gögüslerde hassasiyet var. Enfeksiyon olmadığına eminim aslaben günlük 2.5 lt su içen birisiyim içtiğim su düşünce 1 ltye artış oluyor akıntı.
Pskolojik bunda da oluyorsa pess derim. Ben bunu birtane burada arkadaşımla konuştum o onu yaşadığı ay hamileymiş
belki sende ondandır bende geçen ay olmadı. Bu ay yumrtlama günün içine girdim sürekli ıslaklık hissiyatım var şeffaflık gibi görünüyor ama iç çamaşırda süt beyazı oluyor bende
onu da test ettim yeterrr diyorm yani akıntısın yumurtlma ise ne bitmez yumrtlamaymış diyorm
bende şuan o şiddetli olan kasık ağrısı yok ama iğne gibi batmalar filan var baskı şeklinde. Enfeksiyon zannederdim kaç kere test verdim enfeksiyon çıkmadı kanda idrarda.
![]()