• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20210523_160204.webp
    20210523_160204.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 80
İlk sefer de gebe olan çok kişi var bnce eğer kafam rahat etsin diyorsan yarın kan testi vereblrsn çıkar diye düşünüyorum
Bende pko ve troid olduğu için konduramıyorum aslında. 3 ay öncesinde doktora gittiğimde pko kalmamış değerlerin çok normal demişti ama adet düzensizliğim devam ediyordu hala. Doktor kilo artışı stres falan demişti. Bilmiyorum valla akıntı sarı yada yeşil de değil. Su gibi beyaz ve fazlalaşmaya başladı vajinada sızlama ve ağrım olmaya da başladı dün geceden itibaren

İlk sefer de gebe olan çok kişi var bnce eğer kafam rahat etsin diyorsan yarın kan testi vereblrsn çıkar diye düşünüyorum
Bir de kızlar yerleşme olduysa eğer idrar testi çıkar mı adeti beklemeli miyim. Kan testinden önce ona baksam. Yumurtlama da heralde 10 gün akıntı olmaz. Bide ben hiç bir ay yumurtlama dönemi bu sancıları yaşamadım

Valla su iç dediler enflasyon olabilir diye ben günde kışın bile 3 litre su içen insanım. İlaç kullanıyorum guatr hapı alıyorum ama yıllardır alıyorum. Afedersin altıma yapmış gibi akıntım var hala. Meni atımı sandım ama o kadar uzun sürmez dediler. Hafif hafif hala kasığım ağrıyor bel ağrımda devam ediyor. Gebelikte kasık ağrısı olur yerleşme ağrısı dediler ama baksana sende aynısı olduğu halde adet olmuşsun. Enflasyon ve gebelik değilse neden oluyor acaba?

Aaah canım adet oldum da nasıl oldum 🙈benim 14 Nisan gelecek gelmedi adetim burada çoğu arkadaş biliyor sonra bekle et derken doktora gittim hormonlar filan vesaire hepsi normal. Ramazandı Nisan ya su içemedim ondan enfeksiyon olblr dedim doktor su iç dedi 😂 gece 2 lt su içtim. En sonunda ilaç verdi doktor içerken adet oldum bu da şaka gibi ben ilaca devam ettim adet ileri attı yani işk kanamaya göre mi yoksam ilaç bırakınca adet olmama göre mi olacam bilmiyorm. Ama 16 Mayıs ilk adet kanamama göre Yumutlamaydı fakat ovulasyon testinde yoktu. Benim bu akıntım adetten sonra yok yumrtlama dönemine girince başlıyor adete kadar devam ediyor sürekli salgılama var gibi. Islak gibi hissiyat var ama o hissedilen kadar ıslaklık yok. Benimde dün aşırı şiddetli kasık ağrım oldu ovulasyon yaptım koyu çıktı yumrtlama ağrısı diye düşündüm 😇ben şuan çocuk filan kısmını şöyle köşeye bırakıyorum bu akıntı 2 aydır var geçen ayla neden olur acaba ağzı açık kalmış sankim habire salgı var 🙈🙈🙈

Bir de kızlar yerleşme olduysa eğer idrar testi çıkar mı adeti beklemeli miyim. Kan testinden önce ona baksam. Yumurtlama da heralde 10 gün akıntı olmaz. Bide ben hiç bir ay yumurtlama dönemi bu sancıları yaşamadım
Canım daha erken 4 gün sonra çıkar diye düşünüyorum

Ay demi iğne batıyor gibi sanki dün gece sabah 5e kadar uyutmadı beni bel ağrımda var bildiğin adet ağrısı. Birde afedersin vajinada sızlama çekilme hissi var oda çok rahatsız etti beni. Bugün baktım enflasyon diyor gebelik diyor ama bende konduramıyorum. İlk deneme psikolojik mi acaba dedim ilk günlerde ama şuan eminim psikolojik değil bir de akıntı istesem de psikolojik yapamam bildiğin su gibi geliyor. Ama gögüslerim de falan ağrı yok :) bende hamilelik sanmam yani ilk denemede mi diyorum :))
Bende gögüslerde hassasiyet var. Enfeksiyon olmadığına eminim asla 🙅 ben günlük 2.5 lt su içen birisiyim içtiğim su düşünce 1 ltye artış oluyor akıntı. 🙈Pskolojik bunda da oluyorsa pess derim. Ben bunu birtane burada arkadaşımla konuştum o onu yaşadığı ay hamileymiş 😁belki sende ondandır bende geçen ay olmadı. Bu ay yumrtlama günün içine girdim sürekli ıslaklık hissiyatım var şeffaflık gibi görünüyor ama iç çamaşırda süt beyazı oluyor bende 😇onu da test ettim yeterrr diyorm yani akıntısın yumurtlma ise ne bitmez yumrtlamaymış diyorm 🤣🤣🤣bende şuan o şiddetli olan kasık ağrısı yok ama iğne gibi batmalar filan var baskı şeklinde. Enfeksiyon zannederdim kaç kere test verdim enfeksiyon çıkmadı kanda idrarda. 👍

12. Güne aldırdım randevuyu çarşamba ya kadar testle kontrol ederim iğneyi ona göre vursun aklımda soru işareti kalsın istemyrm
Acaba merak ettim neden erken aldı ki doktor gününü? Onu sorsana canım gidince birşey mi düşündü acaba?

Bende gögüslerde hassasiyet var. Enfeksiyon olmadığına eminim asla 🙅 ben günlük 2.5 lt su içen birisiyim içtiğim su düşünce 1 ltye artış oluyor akıntı. 🙈Pskolojik bunda da oluyorsa pess derim. Ben bunu birtane burada arkadaşımla konuştum o onu yaşadığı ay hamileymiş 😁belki sende ondandır bende geçen ay olmadı. Bu ay yumrtlama günün içine girdim sürekli ıslaklık hissiyatım var şeffaflık gibi görünüyor ama iç çamaşırda süt beyazı oluyor bende 😇onu da test ettim yeterrr diyorm yani akıntısın yumurtlma ise ne bitmez yumrtlamaymış diyorm 🤣🤣🤣bende şuan o şiddetli olan kasık ağrısı yok ama iğne gibi batmalar filan var baskı şeklinde. Enfeksiyon zannederdim kaç kere test verdim enfeksiyon çıkmadı kanda idrarda. 👍
Ay evet aynıyız valla. İlk meni atımı sandım yok dedim ne bu sanki kaç gün sürebilir en fazla. Sonra yumurtlama mı acaba dedim onda da kaç kere yumurtlamış olabilirim ki dedim :D gögüs hassasiyetim yok normaller ama aynı iğne batması gibi gelip giden kasık batması bel ağrısı var. Hiç bir ay bu kadar olmamıştı akıntım oda korkuttu beni de enflasyon bencede değil ya bende aynı 3 litreye yakın su içerim bende. Senin bata ne kadar var canım gebelik olabilir sende de

Back
X