• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama artı 2 pikmi oldu canim eğer öyleyse bugün dinlenin ama yooook dün yumurtlama bugün pik ise degerlendirin
Dün yumurtlamaydi eşit çizgiydi bugün daha köyü T YANİ Pik ben dünden sonra çatlar pike ulaşmaz sanıyodum bugün pik yapmış çatlamamış

Geçen yaz 7 'di sonra ilaç la 45 cıktı 3 ayda ama doktor sınırda demişti 6 ay da bir kontrol ettir dedi daha baktirmadim kesin düşüktür hissediyorum belirtilerden çünkü senin kaçtı canim bide bizde irsi ablamda babamdada var kansızlık
Baya düşmüş ya o zamana senin benim de 120 ydi d vitaminim 6,30 du. Saç dökülmesi sebebiyle gittim dahiliye doktorum vitaminlerimin düşük olduğundan olur dedi. 😏 Ama ben hata yaptım ilk kanım düştüğünde ilaçlarımı almadım 1 sene sonra daha pis düşükle geldi. Benimde babamda var ama şuan harika değerleri babam benden iyi.

Ben zayıflamak Adına biraz sağlıksız beslendim ama zayıfladım 🤣birde çok yemem ben herşeyi seçerim pislik bir yapım var🙈🤣en azından zayıflamayı başardım sonra doktora gittim 😂ilaçlar yedim iğneler vuruldum 3 ay kullandım bu ay randevu bulayım tekrar gidecem nasıl olmuş değerlerim 😍aslında beslenmek önemli birde böyle sorunun varsa kan yapan besin takviye vitamin almak çok iyi. Birde doktorum bu tekrar ediyorsa arada iğne al vurun dedi 👍abartılacak birşey değil bakım iyi yaparsan hal olur şeyler biz kadınlar biraz fazla olblyrz regli dönemi normal kanamam olur normalde ama kimyasal olmuştu o zaman çok pis gelmişti o da kansızlığıma Neden oldu 🙈

Insan acısına da razı oluyor valla bak ilaçtan sonraki ay erken oldum 3 hafta da eski dongume yakın olmuştm bu ay neler olcak bakalim ovulasyon ise yaricakmi yaramicakmi pof beklemek zor 🙇🏼‍♀️
Razı olmaktan başka çarem yok yicek bu beni zaten 🙈sende İnşllah olmazsın 😊güzel şeyler olur 🌸 bebiş yoksa adetin gelsin 😒birdaha böyle şeyleri yaşamayalım 🤗

İlk gebeliğimde benimde kistim vardı bekarkenden hormon düzenleyici kullanıyordum 5 cm çocuk düşününce dr gittim 2,5 cm kalmış kistin dedi bende soğan kürü denedim adetim bekliyordum tekrar dr gitmek için sonra hamile kaldığımı ögrendim benimde adetlerim düzenlidir soğan kürü yapınca ara kanamam olmuştu bayaa adet gibi
Utrasona girdigimde dr kist artık olmadığını söyledi
İnşallah seninkide gider bana da dr hamile kalmaya engel olmadıgını söylemişti
inşALLAH tesekkür ederim :) soğan kürünü nasıl, ne zaman ve ne kadar yaptınız peki

Inşallah canım bakalım piki görünce heyecan yaptım. Sen olsunmu adet damla gelmiş sanirim
Yaparsın insan ovulasyon da pik görünce bile umudu arrtıyor. 👍
Benim dün gece az geldi bugün de azcık geldi daha yok çook aşırı uykum var bastırıyor oysaki 11.30 da kalktım 🤣🤣bastırıyor olcam mı ondan mı bilemedim ateşim de var 🤗ne diyor vucudum bana bilmiyorm ama bekliyorum azimle 🌸

Yaparsın insan ovulasyon da pik görünce bile umudu arrtıyor. 👍
Benim dün gece az geldi bugün de azcık geldi daha yok çook aşırı uykum var bastırıyor oysaki 11.30 da kalktım 🤣🤣bastırıyor olcam mı ondan mı bilemedim ateşim de var 🤗ne diyor vucudum bana bilmiyorm ama bekliyorum azimle 🌸
Adacayimi icsen baya etkili bi güzel söktürür seni

Bende pandemi pek dışarı çıkamadım çıkınca maske taktık ya ondan düştü bir avuç yüzüm maskeyle hep kapanınca güneş filan vurmadı olan oldu 🤣birde kışın güneş nerde bulayım. Yaş 31 oldu benim. 😊

Girmek istiyorsan kırmak istemem ver bilgilerini yazayım 🤗

Olunca bat günün söylemek istersen değiştiririm canım. Hayır olsun bakalım her türlü 🤗👍
Yusra canım bu gün Dr kontrolüne gittim yumrutalarin biri 19 mm biri 16 mm olmuş çatlatma ignesini vurduk bu günden itibaren 13 gün say sonra tahlil yaptir dedi eşim de tutturmuş yarın vurul iğneyi diğeri de büyüsün ikiz olsun 😅😅

Önce telefonu sonra da adamın kafasını param parça ederim sonra o paramparça ettiğim kafayı iğne iple dikerim ölmesin şimdi adamcağız sonuçta daha bebek yapamadık daha bebek yapalım sonra yeniden kırarım kafasını sen bunları izlemiştim diye sonuçta hormonal dengem alt üst olacağı için ses de edemez niye kafamı kırdın diye 😋😊😉😂
Direk boşarım gitsin o izlediği ...... larla evlensin birlikte olsun onlar yemek çamaşır bulaşık temizlik ütü yapcaklarmı bakalım görürüm ben 😡

Yusra canım bu gün Dr kontrolüne gittim yumrutalarin biri 19 mm biri 16 mm olmuş çatlatma ignesini vurduk bu günden itibaren 13 gün say sonra tahlil yaptir dedi eşim de tutturmuş yarın vurul iğneyi diğeri de büyüsün ikiz olsun 😅😅
Ahahaha kocanın kafası mikemmel 😉😉😉😉 bayıldım ama isteğine

Kızlar bişey daha sorcam size dün akşam benden biyokimya içinde kan alındı orda bazı değerlerim yüksek bazıları düşmüş acaba hamilelikle ilgili olabilir mi en son tahlillerimde hepsi normaldi çünkü ?

Back
X