• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba merak ettim neden erken aldı ki doktor gününü? Onu sorsana canım gidince birşey mi düşündü acaba?
1 gündü zaten bnce femara kullanıyorum ya 2 aydır daha çabuk yumurtlama olur diye düşünmüştür ama bn zaten dediği günün sonrasına aldım ne olur ne olmaz bi de tekrar gel yarın felan demesin diye çok bekletiyor zaten

Canım daha erken 4 gün sonra çıkar diye düşünüyorum
Yerleşmeden kaç gün sonra çıkar canım. 4 gün sonra deneyeyim mi bat 6 haziran batada var daha. Yoksa adetim bekleyeyim. Birde eğer gebelik varsa tahminen adet bitimi tuttu bebek o yüzden 15 gün olmuş olabilir

Çok teşekkür ederim çok haklısınız beni burada yalnız olmadığımı hissettirdiniz ya Allah en kısa zamanda İnşaAllah gönlünüzdekini nasip etsin.

İnşaAllah çok ama çok teşekkür ederim sayenizde yalnız olmadığımı hissettim yanımda olduğunuz için Allah razı olsun kızlar ne dileğiniz varsa gerçekleşsin dualarımız kabul olsun hepimizin❤️
Amin canım hepinizin üzülünce elimize bir şey geçmiyor hamileliğinin tadını çıkar 💚

Ay evet aynıyız valla. İlk meni atımı sandım yok dedim ne bu sanki kaç gün sürebilir en fazla. Sonra yumurtlama mı acaba dedim onda da kaç kere yumurtlamış olabilirim ki dedim :KK70: gögüs hassasiyetim yok normaller ama aynı iğne batması gibi gelip giden kasık batması bel ağrısı var. Hiç bir ay bu kadar olmamıştı akıntım oda korkuttu beni de enflasyon bencede değil ya bende aynı 3 litreye yakın su içerim bende. Senin bata ne kadar var canım gebelik olabilir sende de
Valla canım ben 16 ilişki yaşadım salı günü sabah benden meni mi geldi acaba dedim 🤣 bu kadar da gelir mi birgün sonra dedim atılanlar. 15 mayıstan beri bir gayret devam ediyor akıntım hala 9 günüm bugün nereye kadar gidiyor ne çıkıyor bilmiyorum.
Ben böyle oldum geçen ay oldum ya hamilelik filan gelmiyor ki aklıma 😇ben bat beklıyorum doktora soracağım neymiş bu böyle iç çamaşır değiştirmekten gına geldi 🤣🤣 tövbee yaa. İnşallah sonumuz hayır olur.

1 gündü zaten bnce femara kullanıyorum ya 2 aydır daha çabuk yumurtlama olur diye düşünmüştür ama bn zaten dediği günün sonrasına aldım ne olur ne olmaz bi de tekrar gel yarın felan demesin diye çok bekletiyor zaten
Anladım canım inşallah bu ayy güzel şeyler senin için biz uğraşalım verirse Allahtan vermezse de. 🙏🏼

Ovulasyon testi yapıyomuydun
Yok canım yapmadım zaten olursa ne güzel olmazsa Allah kerim diyorduk yeni başladık ya. İlk aydan zaten olmaz diye düşünüyordum bide ben o yüzden yumurtlama falan takip etmedim ilişkide keyfimize göreydi gün aşırı falan değildi

Amin canım inşallah zaten bu ay olmazsa ilaçla bi süre beklesem mi diyorum kafam karıştı ilaçlar baya etkiliyor beni en azından bi kaç ay rahatlar keyfime bakarım
İlaçların etkilemediği kimse yok ki çok ağır geliyor bedenen ruhsal olarak. O sebeble bu aydan sonra sal serbest dene sende artık bu psikoloji den çık birazcık 😇çok aldın hormonları beni bu ay aşılamada alacağım 😒wayy geldi benimle yaşayanların başına 🤣 dar gelecek dünya bana 🙈çok uçuruyor beni 🙈

Valla canım ben 16 ilişki yaşadım salı günü sabah benden meni mi geldi acaba dedim 🤣 bu kadar da gelir mi birgün sonra dedim atılanlar. 15 mayıstan beri bir gayret devam ediyor akıntım hala 9 günüm bugün nereye kadar gidiyor ne çıkıyor bilmiyorum.
Ben böyle oldum geçen ay oldum ya hamilelik filan gelmiyor ki aklıma 😇ben bat beklıyorum doktora soracağım neymiş bu böyle iç çamaşır değiştirmekten gına geldi 🤣🤣 tövbee yaa. İnşallah sonumuz hayır olur.
Haha çok iyi anlıyorum seni bende de durum aynı çünkü. Nereye kadar gidecek bu merak ediyorum bende. Rengi nasıldı sende geçen ay böyle su gibi şeffaf öyle koyu top top falan değil bende ki

Valla kuzum bana bir keresinde doktor yumurtan sağ tarafta ilişki sonrası sağ tarafına iki saat yat hiç kalkma demişti ama yine gebelik olmadı 😂😂😂
Olay yatmak kalkmak kendini pamuklara sarmak değil işte kuzu. Zamanı gelecek. Allah nasib edecek. Öbğr türlüsü yalan yani

Yusra-61 Yusra-61 merhaba, beni de ekleyebilir misiin 🤗
1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 26 Mayıs
2- Yaşınız? 28
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 15 Ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Dvit, Glifor, Pholicaps, AlfaLipoikAsit, Magnezyum, Testere Dişli Aslan pençesi
Yusra-61 Yusra-61 Listeye ekleyememiştin sanırım ama Dün ve bugün testlerimi yaptım ve pozitif çıktı 😍. Rabbim en hayırlı tez vakitte herkese yaşatsın inşallah 🙏

Eklentiler

• 75E4C7AA-0778-4A1F-9490-DC602D20501C.webp
    75E4C7AA-0778-4A1F-9490-DC602D20501C.webp
    115 KB · Görüntüleme: 78
Back
X