• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20210523_202456.webp
    IMG_20210523_202456.webp
    27 KB · Görüntüleme: 69
İşte ben geçen ay öyle oldum 🤣🤣yumrtlama iki kere oldu 🤣adetim uzadı da uzadı🤣 kızz bu ay da iki kere mi yumurtluyorum yoksam benim aklıma bu geldi adetim geçikirse şaşırmam ben iki kere yumurtlma gördüğüm her ay adetim geçikti 🙈birinde kimyasal yaşamıştım.
Sen benim hatama düşme aman takip et öyleyse eğer yapıştır 😂 ikinci kere yumurtladığımı bilseydim herife yapışırdım 😂 bugün bana diyor ki valla benlik birşey yok ben sana dedim hep yok aşkım yorgunum yok aşkım ağrım var dedin bak yumurtlamayı kaçırmışsın diyo😂

Kız niye 2 kere yumurtladın ki 🤔🤔🤔🤔 bi de geçen ay yüsraya diyordun hiç adet görmeden tekrar yumurtlayıp hamilr kalmış biri acaba sen de mi öyle oldun diye. Çabuk git değerlendir aklına gelen başına gelsim
Valla bilmiyorum ki ikinci kere yumurtlama olmuş çünkü ben 29 nisanda çatlama görmüştüm bir kaç gündür de sol kasığımda ve göğüslerimde ağrı vardı adetim geçti ondan ağrıyor diye düşündüm bundanmış meğer😂 değerlendirdik bile eve gittik değerlendirdik sonra bağa geçtik😂 yorgunluktan gebersem de iki günde bir devamlı yapacağım 😂

Kızlar ben Temmuz ayına kadar kendime zaman vermiştim eşimin zaten ameliyat olması lazım bende yumurta takibi falan yapmıcam 2 ay kafamı dinlerim dedim kuş gibi hafifledim falan ama sanki o kararı ben vermemiş gibi minnak kurabiyelerden ovü siparişi verdim. Kararlılıkta benim gibi olun😂 ya cidden stres yapmayıp kafaya takmayanlar nasıl yapıyosunuz içinizden demi saymıyosunuz yumurtlama günlerinizi 😂
😂😂 ben hem içimden sayıyom hem parmak hesabı hem adet takvimi ne olur ne olmaz😂😂

Valla bilmiyorum ki ikinci kere yumurtlama olmuş çünkü ben 29 nisanda çatlama görmüştüm bir kaç gündür de sol kasığımda ve göğüslerimde ağrı vardı adetim geçti ondan ağrıyor diye düşündüm bundanmış meğer😂 değerlendirdik bile eve gittik değerlendirdik sonra bağa geçtik😂 yorgunluktan gebersem de iki günde bir devamlı yapacağım 😂
🤣🤣🤣 Allah seni ya. Oram ağrıyor buram ağrıyor denecek zaman mı🤣

Back
X