- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.581
Canım transfere kadar her gün 1 bardak nar suyu tüketiyorum rahmin sağlıklı kalınlaşmasını sağlıyormuş . Transfer sonrasında da avokado embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Bunlar dışında normal sağlıklı beslenme için kefir , yumurta , ceviz , kabak vs her şeyTransfer aşamasında kefir içmek mi iyi geliyormuş. Başka var mı böyle yediğiniz içtiğiniz faydası olan şeyler
Bende iceyim nar suyu o zmn teşekkür ederimCanım transfere kadar her gün 1 bardak nar suyu tüketiyorum rahmin sağlıklı kalınlaşmasını sağlıyormuş . Transfer sonrasında da avokado embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Bunlar dışında normal sağlıklı beslenme için kefir , yumurta , ceviz , kabak vs her şey
Çok geçmiş olsun canım ev yapımı organik elma sirkesi iyi geliyormuş diye duymuştumArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Vajinamda İnanılmaz bir kaşıntı ve hassasiyet var sanırım mantar oldum.vajinal Progestana başladığımdan beri vardı ama şu an çok üst düzeyde. Travazol sürdüm. Pazartesi transferim var. Var mı böyle olan? Ne yapabilirim? Travazol'un zararı olur mu? Teşekkür ederim şimdiden
Tsh değeri olabilir benim de yüksekti artık her gün ilaç kullanıyorum bu sebeptenKızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
Canım benim 2. Ve 3. Gün çok yoğun bugün kesildi estrofeme başlayınca kesiliyormuş ama 3 tane içtim . Eğer yoğun kanaman olduysa önceki günlerde normaldir benceYa kızlar bişey sorucam bugün adetimin 3. Günü ama resmen kesildi gibi bişey oldu hiç böyle bişey yaşamamıştım mutlaka 5 gün sürerdikontrolum de pazartesi yani ne yapıcağımı bilmiyorum sinirim bozuldu ya durdu durdu şimdi niye böyle oldu acaba FlyingHummingbird @Hazel9
Canım ben daha ilaçlara başlamadım yani daha kontrole bile gitmedim beni adetin 4 ya da 5. Günü olarak çağırdı pazartesi gel dedi ama şuan kesildi resmen yani adet devam etmezse nolcak bilmiyorum neyse artık hayırlısı pazartesi bi gideyim de kontrole bakalım ne diyecek doktorCanım benim 2. Ve 3. Gün çok yoğun bugün kesildi estrofeme başlayınca kesiliyormuş ama 3 tane içtim . Eğer yoğun kanaman olduysa önceki günlerde normaldir bence
Anladım canım biliyorum gitmediğini ama içini ferah tut bitse de bir şey olmaz yeterince dökülmüşsündur tedaviyi engelleyen bir durum yokturCanım ben daha ilaçlara başlamadım yani daha kontrole bile gitmedim beni adetin 4 ya da 5. Günü olarak çağırdı pazartesi gel dedi ama şuan kesildi resmen yani adet devam etmezse nolcak bilmiyorum neyse artık hayırlısı pazartesi bi gideyim de kontrole bakalım ne diyecek doktor
İnşallah kuzumAnladım canım biliyorum gitmediğini ama içini ferah tut bitse de bir şey olmaz yeterince dökülmüşsündur tedaviyi engelleyen bir durum yoktur
Tiroid olabilir canımKızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
Bir şeyler var gibi gözüküyor, inşallah sağlıkla devam ederKizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular
Ayy inşallah canım transferin 6.günü kahverengi bir lekelenme yaşamıştım acaba geç tutunma falanmı oldu kiBir şeyler var gibi gözüküyor, inşallah sağlıkla devam eder
Olabilir, isterseniz iki gün sonra kan verin. O zamana kadar da test yapmamış gibi düşünmeye çalışın. Mümkünse tabiiAyy inşallah canım transferin 6.günü kahverengi bir lekelenme yaşamıştım acaba geç tutunma falanmı oldu ki
O artık pek mümkün degilOlabilir, isterseniz iki gün sonra kan verin. O zamana kadar da test yapmamış gibi düşünmeye çalışın. Mümkünse tabii
En doğrusunu kan testi söyleyecek ama bu teste bakınca orda bir bebis varmış gibi duruyorKizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular
Benim taze embriyo çift transfer. İnşallah pozitif oluryok yapılmadı dondurulmuş embriyo benimki çift transferde iki gün erken istiyoruz yoksa test 12. gün normalde dedi doktorum. bu arada tek mi çift mi oldu transferiniz? bakalım belirtilerimiz aynı olacakmı haberleşelim canım
Hemen koyun akşamki dozunu bence, sabah da koymanız gerekiyorsa 2 3 sa sonra koyarsınız. Tabii benimki fikir, en sağlıklısı hemen doktora sormakGünaydın anne adayları :)
Dun transferimi oldum geldigim de vajinal fitilimi koydum sabah dozunu. Yalnız akşam dozun da uyuya kalmışım yol yorgunluğu bu sabah aklıma geldi koymadigimbir sorun olur mu acaba ?
Arayip sorsam mi kararsız kaldım uyanır uyanmaz koydum hemen ama sabah dozu olarak .Galiba arayıp sorsam daha rahat edicem gibi..Hemen koyun akşamki dozunu bence, sabah da koymanız gerekiyorsa 2 3 sa sonra koyarsınız. Tabii benimki fikir, en sağlıklısı hemen doktora sormak
Yok canım için rahat etsin bişeycik olmaz, bundan sonrakilere dikkat etGünaydın anne adayları :)
Dun transferimi oldum geldigim de vajinal fitilimi koydum sabah dozunu. Yalnız akşam dozun da uyuya kalmışım yol yorgunluğu bu sabah aklıma geldi koymadigimbir sorun olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?