Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Dualarım senınle canım ınş ınş guzel haberler alalım peş pese

Canım gayet normal tebrik ederim demiştim çıkar diye 10.gün kan ver istersen şimdi bile kan versen çıkar

Canım gayet normal tebrik ederim demiştim çıkar diye 10.gün kan ver istersen şimdi bile kan versen çıkar
Yaa kuzum allah razı olsun teşekkür ederim benim test günüm çarşamba doktorum sıkı sıkı tembihledi erken yapmamı istemiyor bu salgında bende durmadan hastaneye girip çıkmak istemiyorum ama ikinci çizgiyi gördüm ya biraz rahatladım çarşambaya kadar sabredebilirim artik

Kasette çok silik çıktı benim de baksana ilk idrar hem de :) 24 ünde transfer oldum, 6. gün nasipse benim. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi . Belirtilerimiz aynı ama
banada 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi 27.snde bir belirtim yok korkuyorum bugun ama belim ağrıyor siz ne hissetmiştiniz

banada 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi 27.snde bir belirtim yok korkuyorum bugun ama belim ağrıyor siz ne hissetmiştiniz
Adet olacak gibi bacak ağrım haricinde hiç bir şey hissetmedim ve hala hissetmiyorum canım sonucum pozitif ise bile ❣ benden 15 gün kadar önce bir arkadaşım transfer oldu , sonucu pozitif çok şükür, o kadar belirtisi yoktu ki kan vermeye zorla götürdük. Hâlâ da belirtisi yok neredeyse 6 haftalık gebe olmasına rağmen

Aynen canım iyi edersin boşver test gününde ver insallah sağlıkla keseni ve kalp atısınıda görürsün

Benim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.

https://www.yazilimkodlama.com/teknoloji/kalp-isareti-ve-kalp-emojisi/

Hayırlı olsun tedaviniz. Donmuş transfer yapılacağı için size, transfer yapılacak aydaki adetinizle başlarsınız ilaçlara..opu’dan sonra muhtemelen sadece antibiyotik kullanırsınız.

benimde bugün belim ağrıyor husursuz bir şekilde inşallah emekleriniz boş olmaz nasip eder allahım

Çok üzüldüm negatif sonucunuza, hayırlısı buymuş elden birşey gelmiyor ne yazık ki.. eski mesajlarınıza baktım, gen’e de göndermişsiniz, tutmamasının sebebine ne diyorlar? Histereskopi vs. Embriyo diil de Rahim odaklı işlemler yaptırmış mıydınız? Yürekten diliyorum umarım Temmuzda güzel haberler alırsınız

Olmayanı olduran Rabbim , ol dedi mi olur. Belki de değişiverir sonuç belli mi olur.. Inşallah bu isteği yüreğimize koyan Allahım olumsuz sonuçlara dayanma kuvveti de versin hepimize..

Canım üzüldümama inanıyorum olacak insallah Bak benim ilk transferim 16 nisanda olmuştu hemde 5.gün 5A kaaliteydi ama tutmadı üzüldüm tabiki ama kendimi toparladım doktorumla görüştüm hiç ara vermeden ikinciyi deneyelim rahim iyi durumda dedi ve o adetle hemen tekrar başladık transfer hazırlıklarına 22 mayistada transferim oldu henüz kanda pozitifi görmedim ama idrar testinde çok şükür gördüm. Allah büyüktür demekki daha vakti zamanı var diye düşün

Canım cok üzüldüm coook Rabbım yardımcın olsun Rabbım ıns en en en kısa zamanda nasıp etsın canım ıns dualarım her zaman senınle şükür bir embrıyon daha varmıs sil bastan tedavı olmayacak ıns mınıgın sımsıkı tutunsun ıns dualarımdasın

canım nasılsın ben çok tuafım ya belirti arayıp duruyorum ama yok sadece belim ağrıdı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…