- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.641
Dualarım senınle canım ınş ınş guzel haberler alalım peş peseakyaa hayırlısı olsun canım. Benim de bugün 8. günüm. Dün idrarda erken gebelik testi ile baktığımda negatifti. Doktorum bugün kan ver yeni tutundu ise iğne dozlarını yeniden ayarlarız dedi. Ben de az önce kan verdim. Seninle de paylaşayım istedim.
Canım gayet normal tebrik ederimKizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular
Yaa kuzum allah razı olsun teşekkür ederimCanım gayet normal tebrik ederimdemiştim çıkar diye 10.gün kan ver istersen şimdi bile kan versen çıkar
Aminn amin çok amin Allah'ımCanım benim tek embriyo transfer edildi inşallah peşpeşe gelsin pozitifler
banada 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi 27.snde bir belirtim yok korkuyorum bugun ama belim ağrıyor siz ne hissetmiştinizKasette çok silik çıktı benim de baksana ilk idrar hem de :) 24 ünde transfer oldum, 6. gün nasipse benim. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi . Belirtilerimiz aynı ama
Adet olacak gibi bacak ağrım haricinde hiç bir şey hissetmedim ve hala hissetmiyorum canım sonucum pozitif ise bile ❣ benden 15 gün kadar önce bir arkadaşım transfer oldu , sonucu pozitif çok şükür, o kadar belirtisi yoktu ki kan vermeye zorla götürdük. Hâlâ da belirtisi yok neredeyse 6 haftalık gebe olmasına rağmenbanada 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi 27.snde bir belirtim yok korkuyorum bugun ama belim ağrıyor siz ne hissetmiştiniz
Benimde 27 sinde 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Hiç bir belirtin yok, hiç birşey hissetmiyorumbanada 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi 27.snde bir belirtim yok korkuyorum bugun ama belim ağrıyor siz ne hissetmiştiniz
Aynen canım iyi edersin boşver test gününde verYaa kuzum allah razı olsun teşekkür ederimbenim test günüm çarşamba doktorum sıkı sıkı tembihledi erken yapmamı istemiyor bu salgında bende durmadan hastaneye girip çıkmak istemiyorum ama ikinci çizgiyi gördüm ya biraz rahatladım çarşambaya kadar sabredebilirim artik
Hayırlı olsun tedaviniz. Donmuş transfer yapılacağı için size, transfer yapılacak aydaki adetinizle başlarsınız ilaçlara..opu’dan sonra muhtemelen sadece antibiyotik kullanırsınız.Arkadaşlar merhaba haziranda yumurtam toplanacak temmuzda bir ay dinlenme ağıstosta transfer olacak . transfer öncesi kaç gün önceden ilaç kullanmaya başlıyoruz ? Yumurta toplandıktan hemen sonra ilaç fitil vs başlanıyor mu ?
benimde bugün belim ağrıyor husursuz bir şekilde inşallah emekleriniz boş olmaz nasip eder allahımAdet olacak gibi bacak ağrım haricinde hiç bir şey hissetmedim ve hala hissetmiyorum canım sonucum pozitif ise bile ❣ benden 15 gün kadar önce bir arkadaşım transfer oldu , sonucu pozitif çok şükür, o kadar belirtisi yoktu ki kan vermeye zorla götürdük. Hâlâ da belirtisi yok neredeyse 6 haftalık gebe olmasına rağmen
Çok üzüldüm negatif sonucunuza, hayırlısı buymuş elden birşey gelmiyor ne yazık ki.. eski mesajlarınıza baktım, gen’e de göndermişsiniz, tutmamasının sebebine ne diyorlar? Histereskopi vs. Embriyo diil de Rahim odaklı işlemler yaptırmış mıydınız? Yürekten diliyorum umarım Temmuzda güzel haberler alırsınızBenim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.
❤ Kalp İşareti ve Kalp Emojisi
Olmayanı olduran Rabbim , ol dedi mi olur. Belki de değişiverir sonuç belli mi olur.. Inşallah bu isteği yüreğimize koyan Allahım olumsuz sonuçlara dayanma kuvveti de versin hepimize..Benim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.
Amin canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla sonuna vardigimiz günleride gostersin hepimizeAynen canım iyi edersin boşver test gününde verinsallah sağlıkla keseni ve kalp atısınıda görürsün
Tum kalpten anne olmayi dileyen kardeşlerime, hepimize nasip etsin Allah'ımm.. Inşallah ❣benimde bugün belim ağrıyor husursuz bir şekilde inşallah emekleriniz boş olmaz nasip eder allahım
Canım üzüldümBenim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.
Canım cok üzüldüm coook Rabbım yardımcın olsun Rabbım ıns en en en kısa zamanda nasıp etsın canım ıns dualarım her zaman senınle şükür bir embrıyon daha varmıs sil bastan tedavı olmayacak ıns mınıgın sımsıkı tutunsun ıns dualarımdasınBenim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.
canım nasılsın ben çok tuafım ya belirti arayıp duruyorum ama yok sadece belim ağrıdı bugünÇok üzüldüm negatif sonucunuza, hayırlısı buymuş elden birşey gelmiyor ne yazık ki.. eski mesajlarınıza baktım, gen’e de göndermişsiniz, tutmamasının sebebine ne diyorlar? Histereskopi vs. Embriyo diil de Rahim odaklı işlemler yaptırmış mıydınız? Yürekten diliyorum umarım Temmuzda güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun tedaviniz. Donmuş transfer yapılacağı için size, transfer yapılacak aydaki adetinizle başlarsınız ilaçlara..opu’dan sonra muhtemelen sadece antibiyotik kullanırsınız.
Ediyorum canm katlayacak inan degerinde güzeldi zaten akşam bende verecem yine ama evde test kalmıştı sabah merak ettim yapım dedim baya koyulasmis artıkCok cesaretsızım korkuyorum ıns katlar canım ıns ıns ıns dua edın banada katlasın degerım benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?