Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Bende dün negatifi öğrendim. Biraz dinlenip tekrar transfer olucam. İnsallah tez zamanda pozitifi görürüz canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Benımde vardı yaptım ama koyulasmamıstı
Senin canm testte bi sıkıntı var bence 46 olduğu gün bile çok silikti benim bu gün anca çıksa zaten senin o değer gibi çıkar onun için onu kafana takma bence testte sıkıntı var kalbini ferah tut Rabbim sıkıca tutunduracak bebisini inşallah

Ediyorum canm katlayacak inan degerinde güzeldi zaten akşam bende verecem yine ama evde test kalmıştı sabah merak ettim yapım dedim baya koyulasmis artık
Bıde 4damla damlatmısım cok geldı ustunden aktı fazla ısrar gosterge yerınde baya salak bısey yaptım kotu oldu

Bence içtiğimiz su miktari bile etkiliyordur koyuluğu.. benim de testi yaptıktan birkaç saat sonra resmen testteki çizgi siliklesiyor insan ondan bile korkuyor:)
Of gercekten oyle yaptıgıma pısman oldum ama gectı ıs ısten sabah 5de kı odrarı yapmadım gece boyu bırıken odrarıda salak gbı 8de yaptım uc saatlık ıdrarlaıns yukselmıstır bana dua edın lutfen

Ins oyledır canım ya cok korkuyorm cok dua et lutfen yukselsın

Bence gayet güzel sonuç alacaksınız sonuna kadar inanıyorum ve Rabbim boş cevirmesin kapısından dualarım sizinle ❣ guzel haberler verin bize umut dolalım

Benim de belirtim yok canım, benim de 5. Hafta bitmek üzere.

Bence gayet güzel sonuç alacaksınız sonuna kadar inanıyorum ve Rabbim boş cevirmesin kapısından dualarım sizinle ❣ guzel haberler verin bize umut dolalım
Ins canım ıns allah razı olsun allahım hepımızı sevındırsın duanızı eksık etmeyın ıns sıze umut olayım

Canım inşallah o bekleyen bebişin sana sımsıkı tutunur, sağlıkla büyür. Bu seferki için dua edelim canım benim.

Doya doya hamilelik yaşayacaksınız bence güzel bir nimet olsa gerek zorlayan bir belirti olmaması:) açlık durumunuz nasıl peki ?
İnşallah canım benim . Karbonhidrat değil de yumurta, meyve, sebze, protein yemeye çalışıyorum. Henüz kilo almadım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…