- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.661
Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahBenim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.
❤ Kalp İşareti ve Kalp Emojisi
Benımde vardı yaptım ama koyulasmamıstıEdiyorum canm katlayacak inan degerinde güzeldi zaten akşam bende verecem yine ama evde test kalmıştı sabah merak ettim yapım dedim baya koyulasmis artık
Korkum o yuzdenEdiyorum canm katlayacak inan degerinde güzeldi zaten akşam bende verecem yine ama evde test kalmıştı sabah merak ettim yapım dedim baya koyulasmis artık
Senin canm testte bi sıkıntı var bence 46 olduğu gün bile çok silikti benim bu gün anca çıksa zaten senin o değer gibi çıkar onun için onu kafana takma bence testte sıkıntı var kalbini ferah tut Rabbim sıkıca tutunduracak bebisini inşallahBenımde vardı yaptım ama koyulasmamıstı
Bence içtiğimiz su miktari bile etkiliyordur koyuluğu.. benim de testi yaptıktan birkaç saat sonra resmen testteki çizgi siliklesiyor insan ondan bile korkuyor:)Korkum o yuzdencok dua et bana lütfen
Bıde 4damla damlatmısım cok geldı ustunden aktı fazla ısrar gosterge yerınde baya salak bısey yaptım kotu olduEdiyorum canm katlayacak inan degerinde güzeldi zaten akşam bende verecem yine ama evde test kalmıştı sabah merak ettim yapım dedim baya koyulasmis artık
Dualarım seninle cnm hep aklımdasın inanKorkum o yuzdencok dua et bana lütfen
Of gercekten oyle yaptıgıma pısman oldum ama gectı ıs ısten sabah 5de kı odrarı yapmadım gece boyu bırıken odrarıda salak gbı 8de yaptım uc saatlık ıdrarlaBence içtiğimiz su miktari bile etkiliyordur koyuluğu.. benim de testi yaptıktan birkaç saat sonra resmen testteki çizgi siliklesiyor insan ondan bile korkuyor:)
Ins oyledır canım ya cok korkuyorm cok dua et lutfen yukselsınSenin canm testte bi sıkıntı var bence 46 olduğu gün bile çok silikti benim bu gün anca çıksa zaten senin o değer gibi çıkar onun için onu kafana takma bence testte sıkıntı var kalbini ferah tut Rabbim sıkıca tutunduracak bebisini inşallah
Bence gayet güzel sonuç alacaksınız sonuna kadar inanıyorum ve Rabbim boş cevirmesin kapısından dualarım sizinle ❣ guzel haberler verin bize umut dolalımOf gercekten oyle yaptıgıma pısman oldum ama gectı ıs ısten sabah 5de kı odrarı yapmadım gece boyu bırıken odrarıda salak gbı 8de yaptım uc saatlık ıdrarlaıns yukselmıstır bana dua edın lutfen
Ondan olmuş olabilir ozaman benimde öyle olmuştuBıde 4damla damlatmısım cok geldı ustunden aktı fazla ısrar gosterge yerınde baya salak bısey yaptım kotu oldu
İnşallah yükselecek canm hayırlı haberini bekliyorumIns oyledır canım ya cok korkuyorm cok dua et lutfen yukselsın
Benim de belirtim yok canım, benim de 5. Hafta bitmek üzere.Adet olacak gibi bacak ağrım haricinde hiç bir şey hissetmedim ve hala hissetmiyorum canım sonucum pozitif ise bile ❣ benden 15 gün kadar önce bir arkadaşım transfer oldu , sonucu pozitif çok şükür, o kadar belirtisi yoktu ki kan vermeye zorla götürdük. Hâlâ da belirtisi yok neredeyse 6 haftalık gebe olmasına rağmen
Çok sordum ama peki hangi ilacı kullanıyorsunuz?Aynen benim 3.00di ilaca rağmen 2.72ye düştü 2 ayda şimdi ilaç dozunu duzenlediler
Ins canım ıns allah razı olsun allahım hepımızı sevındırsın duanızı eksık etmeyın ıns sıze umut olayımBence gayet güzel sonuç alacaksınız sonuna kadar inanıyorum ve Rabbim boş cevirmesin kapısından dualarım sizinle ❣ guzel haberler verin bize umut dolalım
Canım inşallah o bekleyen bebişin sana sımsıkı tutunur, sağlıkla büyür. Bu seferki için dua edelim canım benim.Benim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.
❤ Kalp İşareti ve Kalp Emojisi
Ins canım ıns ınsİnşallah yükselecek canm hayırlı haberini bekliyorum
Nası oldu cnm senın nıye cok damlattıysam hangı mantıkla gosterge yerıne aktı ıdrar bı tuhaflastıOndan olmuş olabilir ozaman benimde öyle olmuştu
Doya doya hamilelik yaşayacaksınız bence güzel bir nimet olsa gerek zorlayan bir belirti olmaması:) açlık durumunuz nasıl peki ?Benim de belirtim yok canım, benim de 5. Hafta bitmek üzere.
İnşallah canım benimDoya doya hamilelik yaşayacaksınız bence güzel bir nimet olsa gerek zorlayan bir belirti olmaması:) açlık durumunuz nasıl peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?