- 20 Şubat 2016
- 226
- 405
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.681
Acaba hiç bulantımız olmayabilir mi cok merak ediyorumİnşallah canım benim. Karbonhidrat değil de yumurta, meyve, sebze, protein yemeye çalışıyorum. Henüz kilo almadım çok şükür
İyiyim tatlım, yatıyorum bol bol. Yatmaktan sıkıldım şimdidencanım nasılsın ben çok tuafım ya belirti arayıp duruyorum ama yok sadece belim ağrıdı bugün
Merhaba canım, iğnelerin başladığı günlerde 62 ydi, transfer öncesi 192, transfer sonrası ise 309 çıkmıştı. Benimki düşmemiş, hep artmış.Kızlar, aranızda taze transfer yaptıranlarınıza ve yaptıracak olanlarınıza bir sorum olacak. Acaba opudan önce verdiginiz kan degerleriniz de e2 degerleriniz nasıldı? Benim yüksek çıkmış ama kaç çıktığını bilmiyorum transferden önce yapılan tahlile gore degerin dusup dusmedigine bakilip ona gore taze veya dondurulmuş transfere karar verilecek sanırım. O yüzden aranizda e2 degeri yüksek cıkıp 5-6 güne normal degere inen var mı merak ediyorum.
Nm88326 merakliblog @certur L Lady Starlight @Dilarassd
O heralde biraz daha ilerleyen haftalarda oluyor ama umarım hiç olmaz, olmayan da var sonuçtaAcaba hiç bulantımız olmayabilir mi cok merak ediyorum
çok fazla hareketsiz kalmakta iyi değil diolar arayı bulursun canım inşallah güzel olucak sonuçlarımızİyiyim tatlım, yatıyorum bol bol. Yatmaktan sıkıldım şimdidenya ben belirti aramıyorum, bir henüz çok erken ikincisi ben histeroskopi vs sonrası çok kramp, ani ağrı, bel ağrısı, rahim ağrısı yaşadım, şimdi de hafif kasıklarım ve aşt karnım ağrıyor ama dediğim gibi kaç aydır o ağrılar oluyordu zaten, onun için olumlu olumsuz bir şeyr yormuyorum. Ama bu hareketlere dikkat etmr meselesi geriyor beni, hangi hareket doğru hangisi yanlış bilemiyorum Tuvalete çıkma olayı ayrı bi stres.. haftaya ben de aramaya başlarım belirti diye manyakça
Levotiron 25lik kullanıyordum. Hafta içi ayrı haftasonu ayrı dozaj oldu artık. 3 hafta sonra bir daha kan vericem düşmezse 50lik alicakmisimÇok sordum ama peki hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Allah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminBenim sonucum çıktı canlarım maalesef negatif. Bu kez çok umutluyduk ama olmadı. Doktorum perşembeye kadar ilaçlara devam edelim nadir de olsa sonuç değişebilir dedi. Perşembe yeniden test yapıcam. Bir sağlıklı embriyomuz daha var. Bir ay dinlenip ikinci ay temmuz itibariyle transferi planlayacağız. Kendimi de yeniden ruhsal ve bedensel hazırlayacağım. Bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını gönülden diliyorum. Kocaman tek bir kalbiz.
❤ Kalp İşareti ve Kalp Emojisi
Benimde öyle oldu çok damllattim bide çok sıvı almıştım hatta 7. Günüydü sen beni teselli etmiştin canm iyice 6.. günden bile silik çıkmıştı oysa akşam tekrar kan verdiğimde değer yükselmişti boşa kendimi o kadar strese sokmuştum onun için takma onu kafana inşallah yükselmiş olacak sagliklica değerinNası oldu cnm senın nıye cok damlattıysam hangı mantıkla gosterge yerıne aktı ıdrar bı tuhaflastı
Normali kaç acaba? Canım bir de senin kaç embriyon kalmıştı?Merhaba canım, iğnelerin başladığı günlerde 62 ydi, transfer öncesi 192, transfer sonrası ise 309 çıkmıştı. Benimki düşmemiş, hep artmış.
Çok teşekkür ederim ben de öyle tahmin ediyordum kendim için. O yüzden sormuştum. Yarın doktora gidiyim bakalım. TeşekkürlerLevotiron 25lik kullanıyordum. Hafta içi ayrı haftasonu ayrı dozaj oldu artık. 3 hafta sonra bir daha kan vericem düşmezse 50lik alicakmisim
Referans aralığı 6-27 diyorNormali kaç acaba?
Ayyy canım benım ıns ıns oyke olur tesellı verdıgın ıcın Allah razı olsunBenimde öyle oldu çok damllattim bide çok sıvı almıştım hatta 7. Günüydü sen beni teselli etmiştin canm iyice 6.. günden bile silik çıkmıştı oysa akşam tekrar kan verdiğimde değer yükselmişti boşa kendimi o kadar strese sokmuştum onun için takma onu kafana inşallah yükselmiş olacak sagliklica değerin
Ah ah başımın belasıydı tsh benim de maalesef bir türli 2.50 altına inmedi sütekli doz arttrdık en son iyi bi endokrin doktoruna gittim sabahları kahvaltı yapmıyodum filtre kahve içiyodum meğersem o çok etkiliyomş ilacı aldıktan 1 saat snra kahvaltı yapma yarım saat derler ama sen 1 saat yap her gün düzenli yürü çok değil ama 4 bin adım şart eğer demir ilacı alıyosan sakın tiroid ilacı ile birlikte alma demiri akşam aç karnına al brokoli karnınahar çok yemiceksin veeee beni kurtaran SELENYUM vitamini oldu sonradan öğrendim selenyum kovide karşı da iyi geliyomş iş yerinde hetkes oldu dip dibe çalştğm ama ben olmadım mesela bu transfer öncesi tsh değerim 1.2 çıktı çok şükür iyi gidiyor bir de eutrohx gramaj açısından daha garanti veren bir firma ilaç anlamındaTSH 3.40 cıkmış. Sonuç kağıdına göre normal aralıkta gözüküyor ama demek ki 2.5tan düşük olmasını istiyor.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen içinAh ah başımın belasıydı tsh benim de maalesef bir türli 2.50 altına inmedi sütekli doz arttrdık en son iyi bi endokrin doktoruna gittim sabahları kahvaltı yapmıyodum filtre kahve içiyodum meğersem o çok etkiliyomş ilacı aldıktan 1 saat snra kahvaltı yapma yarım saat derler ama sen 1 saat yap her gün düzenli yürü çok değil ama 4 bin adım şart eğer demir ilacı alıyosan sakın tiroid ilacı ile birlikte alma demiri akşam aç karnına al brokoli karnınahar çok yemiceksin veeee beni kurtaran SELENYUM vitamini oldu sonradan öğrendim selenyum kovide karşı da iyi geliyomş iş yerinde hetkes oldu dip dibe çalştğm ama ben olmadım mesela bu transfer öncesi tsh değerim 1.2 çıktı çok şükür iyi gidiyor bir de eutrohx gramaj açısından daha garanti veren bir firma ilaç anlamında
Nerde yaptıracaksınızSelam kızlar bende mayısta tüpe başlıyorum izmirde yaptırıcam ilk tüp bebek demeyimim olucak çikolata kistim var çift taraflı uzun protokol uygulanıcak
Dahiliyeye gidiyorum ben deÇok teşekkür ederim bilgilendirmen için
Endokrinoloji uzmanı da bulamıyorum çevremdeki hastanelerde. Herhangi bir dahiliye uzmanına gidiyim diyorum olmaz mı? Endokrinoloji için en az 2 saat yol gitmem gerekiyor resmen. O da mümkün değil.
Insallah canimm, gunler gecse de test gunumuz gelseçok fazla hareketsiz kalmakta iyi değil diolar arayı bulursun canım inşallah güzel olucak sonuçlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?