- 18 Kasım 2020
- 2.703
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.701
Ben varım canım, hala belirtim yok merak etmeKızlar.. 27 mayısda 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu ancak hiç bir belirti yok çok korkuyorumbenim gibi olup pozitif test ögrenrn var mı?
Çok erken deglmı benım 3 gun embrıosu 2 tane belrtı aramak erken guzel dusununKızlar.. 27 mayısda 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu ancak hiç bir belirti yok çok korkuyorumbenim gibi olup pozitif test ögrenrn var mı?
İnşallahÇok erken deglmı benım 3 gun embrıosu 2 tane belrtı aramak erken guzel dusunun
İnşallah benimde ikisinde tutunmuşturBen varım canım, hala belirtim yok merak etme
İnşallah canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bebeklerimiziİnşallah benimde ikisinde tutunmuştur
05.06Insallah canimm, gunler gecse de test gunumuz gelsesenin ne zaman testin, sanki erkendi diye hatirliyorumm
Amin canım peki nasıl geçirdiniz bu süreci yattınız mı?, beslenmenin nasıldıİnşallah canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bebeklerimizi
benimde aynı gün bugün biraz belim ağrıdı o kadar korkuyorum olmadı diye bkalım bekliyorumKızlar.. 27 mayısda 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu ancak hiç bir belirti yok çok korkuyorumbenim gibi olup pozitif test ögrenrn var mı?
Olumsuz düşünmek istemiyorum ama aklıma takılıyorbenimde aynı gün bugün biraz belim ağrıdı o kadar korkuyorum olmadı diye bkalım bekliyorum
İlk iki gün çoğunlukla yattım, yemekleri dışardan söyledim evde yemek yapacak kimse yok çünkü, aralarda kalkıp evin içinde yürüyüş yaptım, üçüncü günden sonra normal hayatıma döndüm. Beslenme: Sigarayı tamamen bıraktım, çay ve kahveyi çok azalttım, şimdi hiç içmiyorum hatta. Herşeyden az az yemeye çalışıyorum, yoğurt sevmesem de yarım kase yemeye başladım, erik, elma, muz, tuzsuz kabak çekirdeği, ton balıklı salata, dışardan söylesem bile ev yemekleri söylüyorum.Amin canım peki nasıl geçirdiniz bu süreci yattınız mı?, beslenmenin nasıldı
belirtisiz çok hamile olan arkadaşım var onlar söylüyor sürekli ama ben daha önce tüp bebekle gebelik geçirdim kalbi durmuştu malesef o farklıydı o yüzden korkuyorum ama her gebelik farklıymış allahım hayırlısını versin bu 4.denememOlumsuz düşünmek istemiyorum ama aklıma takılıyorhiç bir belirtim yok dün biraz bacağıma vuran kasık agrım oldu geçti bu gün hiç bir şey yok
Maşallahİlk iki gün çoğunlukla yattım, yemekleri dışardan söyledim evde yemek yapacak kimse yok çünkü, aralarda kalkıp evin içinde yürüyüş yaptım, üçüncü günden sonra normal hayatıma döndüm. Beslenme: Sigarayı tamamen bıraktım, çay ve kahveyi çok azalttım, şimdi hiç içmiyorum hatta. Herşeyden az az yemeye çalışıyorum, yoğurt sevmesem de yarım kase yemeye başladım, erik, elma, muz, tuzsuz kabak çekirdeği, ton balıklı salata, dışardan söylesem bile ev yemekleri söylüyorum.
Rabbim utandırmasın canım, isteyen herkesin olsun inşallah, dua edelim bir birimize, yapıştırıcı solusyon varmış embriyolorın tutunması için bana ondan da yapıldı.belirtisiz çok hamile olan arkadaşım var onlar söylüyor sürekli ama ben daha önce tüp bebekle gebelik geçirdim kalbi durmuştu malesef o farklıydı o yüzden korkuyorum ama her gebelik farklıymış allahım hayırlısını versin bu 4.denemem
amin canım inşallah herşeyin hayırlısı olur sakin kalıp dua edicez başka elimizden birşey gelmiyor biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri8
Rabbim utandırmasın canım, isteyen herkesin olsun inşallah, dua edelim bir birimize, yapıştırıcı solusyon varmış embriyolorın tutunması için bana ondan da yapıldı.
yapıştırıcı solüsyonu duymamıştım bende çikolata kisti hastasıyım banada toplamadan sonra lucrin depot verdi doktor yarım doz vurundum kistin salgıladığı hücreleri durdursun diye sanırım8
Rabbim utandırmasın canım, isteyen herkesin olsun inşallah, dua edelim bir birimize, yapıştırıcı solusyon varmış embriyolorın tutunması için bana ondan da yapıldı.
yapıştırıcı solüsyonu duymamıştım bende çikolata kisti hastasıyım banada toplamadan sonra lucrin depot verdi doktor yarım doz vurundum kistin salgıladığı hücreleri durdursun diye sanırım
Bende duymamıştım, sordum embriyolorın tutunmasını kolaylaştırıyor denildi bende kabul ettim inşallah bu kadar şeye tutunuryapıştırıcı solüsyonu duymamıştım bende çikolata kisti hastasıyım banada toplamadan sonra lucrin depot verdi doktor yarım doz vurundum kistin salgıladığı hücreleri durdursun diye sanırım
Ben de kaç gündür kiraz yiyorum birşey olmaz bence ya bağırsakları çalıştırması iyi bişey hem kabızlıkla uğraşıyoruz zatenMaşallahben kiraz yemek sakıncası olur hani bağırsakları çalıştırıyor belki düşük olur diye yemiyorum. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyoruk vicdan azabı çekmek de istemiyorum
inşallah hayırlısı olsun benim malesef tüp bebekten başka şansım yok tüplerim yok ve o kadar yoruldum ki aynı şeyleri yaşamaktan hep şükrettim daha kötüsü olmasın diye inşallah bu sefer olucakBende duymamıştım, sordum embriyolorın tutunmasını kolaylaştırıyor denildi bende kabul ettim inşallah bu kadar şeye tutunurben ilk tüb bebek denemem benim eşimden kaynaklı sperm düşüklüğü ve mirfoloji bozukluğu vardı
kirazı bende yedim biraz kabızlıga iyi geldi gerçektenBen de kaç gündür kiraz yiyorum birşey olmaz bence ya bağırsakları çalıştırması iyi bişey hem kabızlıkla uğraşıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?