Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Amin canım peki nasıl geçirdiniz bu süreci yattınız mı?, beslenmenin nasıldı
İlk iki gün çoğunlukla yattım, yemekleri dışardan söyledim evde yemek yapacak kimse yok çünkü, aralarda kalkıp evin içinde yürüyüş yaptım, üçüncü günden sonra normal hayatıma döndüm. Beslenme: Sigarayı tamamen bıraktım, çay ve kahveyi çok azalttım, şimdi hiç içmiyorum hatta. Herşeyden az az yemeye çalışıyorum, yoğurt sevmesem de yarım kase yemeye başladım, erik, elma, muz, tuzsuz kabak çekirdeği, ton balıklı salata, dışardan söylesem bile ev yemekleri söylüyorum.

Olumsuz düşünmek istemiyorum ama aklıma takılıyor hiç bir belirtim yok dün biraz bacağıma vuran kasık agrım oldu geçti bu gün hiç bir şey yok
belirtisiz çok hamile olan arkadaşım var onlar söylüyor sürekli ama ben daha önce tüp bebekle gebelik geçirdim kalbi durmuştu malesef o farklıydı o yüzden korkuyorum ama her gebelik farklıymış allahım hayırlısını versin bu 4.denemem

Maşallah ben kiraz yemek sakıncası olur hani bağırsakları çalıştırıyor belki düşük olur diye yemiyorum. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyoruk vicdan azabı çekmek de istemiyorum

8
Rabbim utandırmasın canım, isteyen herkesin olsun inşallah, dua edelim bir birimize, yapıştırıcı solusyon varmış embriyolorın tutunması için bana ondan da yapıldı.

8

Rabbim utandırmasın canım, isteyen herkesin olsun inşallah, dua edelim bir birimize, yapıştırıcı solusyon varmış embriyolorın tutunması için bana ondan da yapıldı.
amin canım inşallah herşeyin hayırlısı olur sakin kalıp dua edicez başka elimizden birşey gelmiyor biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri

8

yapıştırıcı solüsyonu duymamıştım bende çikolata kisti hastasıyım banada toplamadan sonra lucrin depot verdi doktor yarım doz vurundum kistin salgıladığı hücreleri durdursun diye sanırım

yapıştırıcı solüsyonu duymamıştım bende çikolata kisti hastasıyım banada toplamadan sonra lucrin depot verdi doktor yarım doz vurundum kistin salgıladığı hücreleri durdursun diye sanırım
Bende duymamıştım, sordum embriyolorın tutunmasını kolaylaştırıyor denildi bende kabul ettim inşallah bu kadar şeye tutunur ben ilk tüb bebek denemem benim eşimden kaynaklı sperm düşüklüğü ve mirfoloji bozukluğu vardı

Maşallah ben kiraz yemek sakıncası olur hani bağırsakları çalıştırıyor belki düşük olur diye yemiyorum. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyoruk vicdan azabı çekmek de istemiyorum
Ben de kaç gündür kiraz yiyorum birşey olmaz bence ya bağırsakları çalıştırması iyi bişey hem kabızlıkla uğraşıyoruz zaten

inşallah hayırlısı olsun benim malesef tüp bebekten başka şansım yok tüplerim yok ve o kadar yoruldum ki aynı şeyleri yaşamaktan hep şükrettim daha kötüsü olmasın diye inşallah bu sefer olucak

Ben de kaç gündür kiraz yiyorum birşey olmaz bence ya bağırsakları çalıştırması iyi bişey hem kabızlıkla uğraşıyoruz zaten
kirazı bende yedim biraz kabızlıga iyi geldi gerçekten cok abartmadan yasak olmayan herşeyi yiyebiliriz bence kahve çay içmiyorum maydonoz yemiyorum hazır gıdalar sakatat vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…