Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

kirazı bende yedim biraz kabızlıga iyi geldi gerçekten cok abartmadan yasak olmayan herşeyi yiyebiliriz bence kahve çay içmiyorum maydonoz yemiyorum hazır gıdalar sakatat vs.
Aynen hatta şimdi baktım hamilelikte kiraz yemek çok faydalıymış ben bir iki gündür çay içmeye başladım, ne kayısı ne zeytinyağı sabah bir bardak açık çay içince kabızlık problemim kalmıyor valla ben de içiyorum

acık çay içilebilir deniyor bende kansızlık sorunu oldugu için uzak duruyorum sen hangi aşamadasın transferin kaçıncı günü?

Canım ton balığı zararlı hamilelikte diye biliyorum cıva oranı mı ne yüksekti bi araştırmanı tavsiye ederim

neler hissediyosun bi belirti flan oldumu hayırlısı olsun inşallah pozitif haberi alırsın
İnşallah valla hiçbirşey hissetmiyorum belirtim de yok hatta bu yüzden endişelendim bi ara ama belirti olmadan da pozitif çıkanlar olmuş onlar yazınca rahatladım biraz hayırlısı artık bekliyoruz

İnşallah valla hiçbirşey hissetmiyorum belirtim de yok hatta bu yüzden endişelendim bi ara ama belirti olmadan da pozitif çıkanlar olmuş onlar yazınca rahatladım biraz hayırlısı artık bekliyoruz
aynı bende öyle sadece bugün biraz belim ağrıdı geçti bekliyoruz

Maşallah ben kiraz yemek sakıncası olur hani bağırsakları çalıştırıyor belki düşük olur diye yemiyorum. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyoruk vicdan azabı çekmek de istemiyorum
Ben o kadar detay bilmiyorum canım, transfer günü verdikleri kağıtta da çay, kahve, alkol ve sigara yazıyordu sadece.

Kızlar eğer embriyolar döllendikten ertesi güne gelmezse yani 2.günde ölürlerse arayıp haber veriyolar mı tedavi iptal yumurta kalmadı diye yoksa illa 3.günü mü bekliyolar söylemek için?

Kızlar eğer embriyolar döllendikten ertesi güne gelmezse yani 2.günde ölürlerse arayıp haber veriyolar mı tedavi iptal yumurta kalmadı diye yoksa illa 3.günü mü bekliyolar söylemek için?
Evet gün gün haber veriyorlar embriyolorın durumuna göre kaç embriyo döllendi, kaç tanesi gelişmeye devam ediyor diye, eger 3. Güne embriyo kalmazsa tedavi sonlanıyor

Canım ton balığı zararlı hamilelikte diye biliyorum cıva oranı mı ne yüksekti bi araştırmanı tavsiye ederim
Net bı bilgi bulamadım canım bazı kaynaklar yenmeli bazıları kesinlikle uzak durulmalı diye yazmış ama madem böyle muallakta bı durum var, en iyisi yememek. Tekrar çok teşekkürler uyardığın için.

Evet gün gün haber veriyorlar embriyolorın durumuna göre kaç embriyo döllendi, kaç tanesi gelişmeye devam ediyor diye, eger 3. Güne embriyo kalmazsa tedavi sonlanıyor
Cuma günü opu oldu cumartesi aradılar döllenen sayısını söyledir bugün kimse aramadı pazartesi 3.gün oluyo o zaman Arıcaz dediler ama kalmasaydı bugün de ararlar mıydı onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…