- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.721
Aynen hatta şimdi baktım hamilelikte kiraz yemek çok faydalıymışkirazı bende yedim biraz kabızlıga iyi geldi gerçektencok abartmadan yasak olmayan herşeyi yiyebiliriz bence kahve çay içmiyorum maydonoz yemiyorum hazır gıdalar sakatat vs.
İnşallah canıminşallah hayırlısı olsun benim malesef tüp bebekten başka şansım yok tüplerim yok ve o kadar yoruldum ki aynı şeyleri yaşamaktan hep şükrettim daha kötüsü olmasın diye inşallah bu sefer olucak
acık çay içilebilir deniyor bende kansızlık sorunu oldugu için uzak duruyorum sen hangi aşamadasın transferin kaçıncı günü?Aynen hatta şimdi baktım hamilelikte kiraz yemek çok faydalıymışben bir iki gündür çay içmeye başladım, ne kayısı ne zeytinyağı sabah bir bardak açık çay içince kabızlık problemim kalmıyor valla ben de içiyorum
Canım ton balığı zararlı hamilelikte diye biliyorum cıva oranı mı ne yüksekti bi araştırmanı tavsiye ederimİlk iki gün çoğunlukla yattım, yemekleri dışardan söyledim evde yemek yapacak kimse yok çünkü, aralarda kalkıp evin içinde yürüyüş yaptım, üçüncü günden sonra normal hayatıma döndüm. Beslenme: Sigarayı tamamen bıraktım, çay ve kahveyi çok azalttım, şimdi hiç içmiyorum hatta. Herşeyden az az yemeye çalışıyorum, yoğurt sevmesem de yarım kase yemeye başladım, erik, elma, muz, tuzsuz kabak çekirdeği, ton balıklı salata, dışardan söylesem bile ev yemekleri söylüyorum.
Tabi kansızlık durumunda dikkat etmekte haklısın, benim 10.günüm bugün, 2 haziranda kan vereceğim inşallahacık çay içilebilir deniyor bende kansızlık sorunu oldugu için uzak duruyorum sen hangi aşamadasın transferin kaçıncı günü?
Bende sabahları yarım bardak açık içiyorum çayı, idrarda test yaptınız mı?Tabi kansızlık durumunda dikkat etmekte haklısın, benim 10.günüm bugün, 2 haziranda kan vereceğim inşallah
neler hissediyosun bi belirti flan oldumuTabi kansızlık durumunda dikkat etmekte haklısın, benim 10.günüm bugün, 2 haziranda kan vereceğim inşallah
Yok yapmadım yapmamakta kararlıyım kanda öğrenmeyi bekliyorumBende sabahları yarım bardak açık içiyorum çayı, idrarda test yaptınız mı?
İnşallahneler hissediyosun bi belirti flan oldumuhayırlısı olsun inşallah pozitif haberi alırsın
aynı bende öyle sadece bugün biraz belim ağrıdı geçti bekliyoruzİnşallahvalla hiçbirşey hissetmiyorum belirtim de yok hatta bu yüzden endişelendim bi ara ama belirti olmadan da pozitif çıkanlar olmuş onlar yazınca rahatladım biraz hayırlısı artık bekliyoruz
Hadi bakalım peşpeşe güzel haberlerimizi paylaşacağız burda inşallahaynı bende öyle sadece bugün biraz belim ağrıdı geçti bekliyoruz
Ben o kadar detay bilmiyorum canım, transfer günü verdikleri kağıtta da çay, kahve, alkol ve sigara yazıyordu sadece.Maşallahben kiraz yemek sakıncası olur hani bağırsakları çalıştırıyor belki düşük olur diye yemiyorum. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyoruk vicdan azabı çekmek de istemiyorum
Öyle mi hiç bilmiyordum canım, bı videoda önerilmişti gibi aklımda kalmış ama bı bakayım. Çok teşekkürler, Allah razı olsun canımCanım ton balığı zararlı hamilelikte diye biliyorum cıva oranı mı ne yüksekti bi araştırmanı tavsiye ederim
En iyisi aslında kan sonucunu beklemekYok yapmadım yapmamakta kararlıyım kanda öğrenmeyi bekliyorum
İnşallah peşpeşe sonuçları alırız. en son benim test günüm 07.06Hadi bakalım peşpeşe güzel haberlerimizi paylaşacağız burda inşallah
Evet gün gün haber veriyorlar embriyolorın durumuna göre kaç embriyo döllendi, kaç tanesi gelişmeye devam ediyor diye, eger 3. Güne embriyo kalmazsa tedavi sonlanıyorKızlar eğer embriyolar döllendikten ertesi güne gelmezse yani 2.günde ölürlerse arayıp haber veriyolar mı tedavi iptal yumurta kalmadı diye yoksa illa 3.günü mü bekliyolar söylemek için?
Net bı bilgi bulamadım canım bazı kaynaklar yenmeli bazıları kesinlikle uzak durulmalı diye yazmış ama madem böyle muallakta bı durum var, en iyisi yememek. Tekrar çok teşekkürler uyardığın için.Canım ton balığı zararlı hamilelikte diye biliyorum cıva oranı mı ne yüksekti bi araştırmanı tavsiye ederim
Cuma günü opu oldu cumartesi aradılar döllenen sayısını söyledir bugün kimse aramadı pazartesi 3.gün oluyo o zaman Arıcaz dediler ama kalmasaydı bugün de ararlar mıydı onu merak ediyorumEvet gün gün haber veriyorlar embriyolorın durumuna göre kaç embriyo döllendi, kaç tanesi gelişmeye devam ediyor diye, eger 3. Güne embriyo kalmazsa tedavi sonlanıyor
Canım haber verirler diye düşünüyorum, seni aramadilar mı bugün?Kızlar eğer embriyolar döllendikten ertesi güne gelmezse yani 2.günde ölürlerse arayıp haber veriyolar mı tedavi iptal yumurta kalmadı diye yoksa illa 3.günü mü bekliyolar söylemek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?