• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Cuma günü oldu
Aynı gün olmuşuz. Beni bgn sabah aradılar, 3.gün transferi olmanız gerekirse yrn sabahtan arayacagız aramazsak bilinki 5.güne gidiyorlardir dedi. Sizi de bgn aramadılarsa yrn ararlar mutlaka, hastane yogunsa arada kaynamişsınızdir. Bir de hastaneden hastaneye prosödür degisiyor tabi kimini de her gün arayip bilgi veriyorlarmiş. Icinizi ferah tutun bence.

Aynı gün olmuşuz. Beni bgn sabah aradılar, 3.gün transferi olmanız gerekirse yrn sabahtan arayacagız aramazsak bilinki 5.güne gidiyorlardir dedi. Sizi de bgn aramadılarsa yrn ararlar mutlaka, hastane yogunsa arada kaynamişsınızdir. Bir de hastaneden hastaneye prosödür degisiyor tabi kimini de her gün arayip bilgi veriyorlarmiş. Icinizi ferah tutun bence.
Evet beni cumartesi ve pazartesi arayacaklarını biliyordum bugün zaten aramıcaklar onu biliyorum ama işte insan merak ediyor 🥴 bana öyle dediler her şey yolunda giderse sabahtan ararız öğleden sonra transfer dedi dr

Net bı bilgi bulamadım canım bazı kaynaklar yenmeli bazıları kesinlikle uzak durulmalı diye yazmış ama madem böyle muallakta bı durum var, en iyisi yememek. Tekrar çok teşekkürler uyardığın için.❤️
Civa içeriği yüksek olduğu için haftada birden fazla yenilmemesi gerekiyor deniyor. Kesin bi çalışma yok. Ama mecbur kalmadıkça yememek lazım onun yerine mevsiminde ızgara balık tercih edebilirsin🌺

Transferden sonra sık idrara çıkmakta bir sorun olur mu acaba canlar bugün 1.günüm cok su içtiğimden 1 saat arayla wc gidiyorum dusunmeye basladım cok mu sık girip cıkıyorum ???

Transferden sonra sık idrara çıkmakta bir sorun olur mu acaba canlar bugün 1.günüm cok su içtiğimden 1 saat arayla wc gidiyorum dusunmeye basladım cok mu sık girip cıkıyorum ???
yok niye sorun olsun birşey olmaz çok su içtiğim için bende sürekli tuvaletteyim🤦‍♀️😃

Net bı bilgi bulamadım canım bazı kaynaklar yenmeli bazıları kesinlikle uzak durulmalı diye yazmış ama madem böyle muallakta bı durum var, en iyisi yememek. Tekrar çok teşekkürler uyardığın için.❤️
Rica ederim canım bana da ablam söylemişti söylemek istedim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤️

Ben hamileyken doktorum bana ton balığı yeme demişti . Haftada 2 kez norveç somon yemelisin dedi . Gerçekten de doğurana kadar hafta da 2 kez yedim somon, artık görmek istemiyorum o yüzden 😃
Somon için de bir iki yerde civa yüklü yazmış ama bazı yerlerde de yenmeli yazıyor. Off çok karışık bu işler, vallahi kafam karıştı 😅😅

Bugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı 😢 2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki

Bugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı 😢 2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki
Kan testi yaptırmadan bu kadar emin olmayın. Eğer olmadıysa gerçekten hayırlı olmadığı için olmamıştır. Rabbim gönlünüze versin 🙏 hayırlısı olsun insallah bebeginiz sizinledir 🙏🙏🙏

Back
X