- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.741
Yok bugün aramıcaklarını biliyordum zaten ama kötü bişey olsa ararlardı diye kendimi umutlandırmak istiyorumCanım haber verirler diye düşünüyorum, seni aramadilar mı bugün?
Ararlardı tabi ki. Siz içinizi ferah tutun, ne zaman toplama oldu?Yok bugün aramıcaklarını biliyordum zaten ama kötü bişey olsa ararlardı diye kendimi umutlandırmak istiyorum
Bende cuma opu oldum benim iğne yerlerim acıyor sadece oturup kalkarken bol su içinKızlar, ben cuma günü opu oldum bgn 3.günüm baya bir şişkinliğim ve afedersiniz gazım var; normal mi bu?
Cuma günü olduArarlardı tabi ki. Siz içinizi ferah tutun, ne zaman toplama oldu?
Aynı gün olmuşuz. Beni bgn sabah aradılar, 3.gün transferi olmanız gerekirse yrn sabahtan arayacagız aramazsak bilinki 5.güne gidiyorlardir dedi. Sizi de bgn aramadılarsa yrn ararlar mutlaka, hastane yogunsa arada kaynamişsınızdir. Bir de hastaneden hastaneye prosödür degisiyor tabi kimini de her gün arayip bilgi veriyorlarmiş. Icinizi ferah tutun bence.Cuma günü oldu
Evet beni cumartesi ve pazartesi arayacaklarını biliyordum bugün zaten aramıcaklar onu biliyorum ama işte insan merak ediyorAynı gün olmuşuz. Beni bgn sabah aradılar, 3.gün transferi olmanız gerekirse yrn sabahtan arayacagız aramazsak bilinki 5.güne gidiyorlardir dedi. Sizi de bgn aramadılarsa yrn ararlar mutlaka, hastane yogunsa arada kaynamişsınızdir. Bir de hastaneden hastaneye prosödür degisiyor tabi kimini de her gün arayip bilgi veriyorlarmiş. Icinizi ferah tutun bence.
Civa içeriği yüksek olduğu için haftada birden fazla yenilmemesi gerekiyor deniyor. Kesin bi çalışma yok. Ama mecbur kalmadıkça yememek lazım onun yerine mevsiminde ızgara balık tercih edebilirsinNet bı bilgi bulamadım canım bazı kaynaklar yenmeli bazıları kesinlikle uzak durulmalı diye yazmış ama madem böyle muallakta bı durum var, en iyisi yememek. Tekrar çok teşekkürler uyardığın için.
Teşekkür ederim canım, iyi ki uyardiniz ben hiç bilmiyorum böyle şeyleriCiva içeriği yüksek olduğu için haftada birden fazla yenilmemesi gerekiyor deniyor. Kesin bi çalışma yok. Ama mecbur kalmadıkça yememek lazım onun yerine mevsiminde ızgara balık tercih edebilirsin
yok niye sorun olsun birşey olmaz çok su içtiğim için bende sürekli tuvaletteyimTransferden sonra sık idrara çıkmakta bir sorun olur mu acaba canlar bugün 1.günüm cok su içtiğimden 1 saat arayla wc gidiyorum dusunmeye basladım cok mu sık girip cıkıyorum ???
Rica ederim canım bana da ablam söylemişti söylemek istedim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahNet bı bilgi bulamadım canım bazı kaynaklar yenmeli bazıları kesinlikle uzak durulmalı diye yazmış ama madem böyle muallakta bı durum var, en iyisi yememek. Tekrar çok teşekkürler uyardığın için.
Ben hamileyken doktorum bana ton balığı yeme demişti . Haftada 2 kez norveç somon yemelisin dedi . Gerçekten de doğurana kadar hafta da 2 kez yedim somon, artık görmek istemiyorum o yüzdenTeşekkür ederim canım, iyi ki uyardiniz ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri
İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım benimRica ederim canım bana da ablam söylemişti söylemek istedim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Somon için de bir iki yerde civa yüklü yazmış ama bazı yerlerde de yenmeli yazıyor. Off çok karışık bu işler, vallahi kafam karıştıBen hamileyken doktorum bana ton balığı yeme demişti . Haftada 2 kez norveç somon yemelisin dedi . Gerçekten de doğurana kadar hafta da 2 kez yedim somon, artık görmek istemiyorum o yüzden
Çok zor durumlar da yaptırınca bunca emek cekınce verince insan gerçekten adım atsa korkuyor. Düz mü yatsam yan mı yatsam otursam mı uzansam mı hep bir düşünce haliyok niye sorun olsun birşey olmaz çok su içtiğim için bende sürekli tuvaletteyim
Yaa bana yedirdi somonları ah ah . Haklısınız her doktor ayrı bir şey söylüyorSomon için de bir iki yerde civa yüklü yazmış ama bazı yerlerde de yenmeli yazıyor. Off çok karışık bu işler, vallahi kafam karıştı
Kan testi yaptırmadan bu kadar emin olmayın. Eğer olmadıysa gerçekten hayırlı olmadığı için olmamıştır. Rabbim gönlünüze versinBugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?