- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.781
Teşekkür ederim canım, iyi ki uyardiniz ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri
Allah yüzüne baksın canım inşallah en kısa zamanda@Tsk06 @Hayalimgercekoluyorakyaa @mavilikkk L Lady Starlight starlight merakliblog M Mnkfasulyem ve diğer tüm canlar çok teşekkür ederim. İsyan etmeden kabullenmeye çalışıyorum Güçlü kadınlarız hepimiz. Yeniden başlayacağım ben de derin bir nefes alıp umutla. Bebeklerimize kavuşana kadar mücadeleye devam :) O kedi buraya gelecek :)
O kedi buraya gelecek@Tsk06 @Hayalimgercekoluyorakyaa @mavilikkk L Lady Starlight starlight merakliblog M Mnkfasulyem ve diğer tüm canlar çok teşekkür ederim. İsyan etmeden kabullenmeye çalışıyorum Güçlü kadınlarız hepimiz. Yeniden başlayacağım ben de derin bir nefes alıp umutla. Bebeklerimize kavuşana kadar mücadeleye devam :) O kedi buraya gelecek :)
takılma canım sivilceye dedimya ben hamileyken çıktı sivilce olabilir ilaçlardan da oluyor inan şuan bende öyleyim belirti arıyorum herşeye takıyorum ama içini rahat tutBenim ilk transferim doktor kaliteli 2 embriyo verdik sana demişti ama hiç belirti yok şimdide sivilce çıktı
Merhaba. Ay belirti olsa mi iyi olmasa mi bilemedimMerhaba kızlar bir süredir takip ediyorum sizleriHepiniz çok tatlısınız. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi 27 mayısta benim transfer gerçekleşti. Bugün 3. Gün hiç belirtim yok çok çok az bir batma oldu bugün sağ yumurtalık kısmında canım sıkılmıyor değil. Böyle belirtisiz pozitif olan çıktı mı hiç
aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar bir süredir takip ediyorum sizleriHepiniz çok tatlısınız. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi 27 mayısta benim transfer gerçekleşti. Bugün 3. Gün hiç belirtim yok çok çok az bir batma oldu bugün sağ yumurtalık kısmında canım sıkılmıyor değil. Böyle belirtisiz pozitif olan çıktı mı hiç
Nasıl teselli edeyim bilmiyorum ki. Ama zorlaştikca güzelleşir onu biliyorum. Demekki daha guzelini verecek Rabbim.Hakkında hayırlısı buydu belkiide lütfen kısa zamanda toparlanSonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
İnşallah rahatlattı beni teşşekür ederimtakılma canım sivilceye dedimya ben hamileyken çıktı sivilce olabilir ilaçlardan da oluyor inan şuan bende öyleyim belirti arıyorum herşeye takıyorum ama içini rahat tut
Canım çok üzüldümSonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
Aynen bilmiyoruz tabi ama gel de bu deli gönüle anlat işteMerhaba. Ay belirti olsa mi iyi olmasa mi bilemedimhangisi gebelik belirtisi bilmiyoruz ki belkide belirtileri ilaçlar yapıyor. Henüz belirti için çok erken bence.
Hep öyleyizAynen bilmiyoruz tabi ama gel de bu deli gönüle anlat iştesabırsızım biraz
Hoşbuldum canımaramıza hoşgeldinbizde belirti arayıp duruyoruz ama yok aynı gün transfer olmuşuz bende aynı sadece ilk 2 gün kasıgımda azcık batma sızlama gibi bişey oldu bugün geçti oda yok biraz belim ağrıdı bugun o kadar
Ben sanki var gibi hissediyorum ama hayal kırıklığından da korkuyorumHep öyleyizbence en önemli belirti içindeki his. Sen ne hissediyorsun?
İnşallah en hayırlı şekilde en hayırlı zamanda olurSonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
Benimde 27 mayıs transferim oldu 2 adet benimde ilk denemem ve benimde hiç belirtim yok ama biraz önce sivilcem çıktı inşallah hormon ilaçlarındandırBen sanki var gibi hissediyorum ama hayal kırıklığından da korkuyorumilk tüp bebek denemem. Martta başlamıştık tek embriyo oluştu. Ohss oldum transfer iki adet ertelendi. Mayısa denk geldi. 7 yıllık evliyim 3 yıl korunmadım. Anlayacağın baya uzun süre denedik çok fazla negatif görünce umutlanmaya korkuyor insan
İnşallah dediğin gibidir ne olur dua edin bana daCanım ben 5.gün transferi oldum dün 7. günümdü kaset test yaptım hiç çikmadi moralim bozuldu. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım onda silik şekilde cıktı. Seninki de 3 gün embriyosu kasette çıkmamış olabilir belki. Bak benim 5.gun embriyosu 8.gün olmasına rağmen erken gebelikte bile nekadar silik cıktı kaset yapsaydım yine çıkmazdı diye düşünüyorum.
O zman vardır. Sende kolay yollardan geçmemissin sonu güzel olsun emeğine çabana değsin inşallahBen sanki var gibi hissediyorum ama hayal kırıklığından da korkuyorumilk tüp bebek denemem. Martta başlamıştık tek embriyo oluştu. Ohss oldum transfer iki adet ertelendi. Mayısa denk geldi. 7 yıllık evliyim 3 yıl korunmadım. Anlayacağın baya uzun süre denedik çok fazla negatif görünce umutlanmaya korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?