Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İstanbul da iyi bir hastane doktor önerebilecek olan var mı..
Canm benimki 5 gün embriyosuydu 7. Gün zor hayalet çizgiyle gözüktü seninki 3. Günmüş onun için belki idrara geçmemiştir ama negatif olursa sonucun ben gop tüp bebek te murat Keskin'e gittim ve ilk denemem di şimdilik pozitif görünüyor Çarşamba hastahende tekrar test verecem ve şubattan belli çok ilgilendi ve çok emek verdi Allah razı olsun genelde de hasta memnuniyeti iyi ve gittiğim süreçte olumlu sonuçlara da çok denk geldim

Teşekkür ederim inşallah erkendir ondan çıkmamıştır...araştıracağım sağolun

İnşallah dediğin gibidir ne olur dua edin bana da Diğer denememde de 7. Gün kaset test yapmıştım negatifti kan da negatif olunca ne bileyim yine çok kötü oldum
Canımm bence hiç üzülme kaset testler çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor. Benim arkadaşım da kaset testte negatif görüp daha sonra pozitife dönmüştü. Zaten erken yapmışsın o yüzden kan testi sonuçlanıncaya kadar morelini bozma. Kesin sonucu kan testinde öğrenicez o yüzden yüksek tut morelini

O zman vardır. Sende kolay yollardan geçmemissin sonu güzel olsun emeğine çabana değsin inşallah
İnşallah hepimizin vardır kuzucum Hepimiz farklı zor yollardan geçiyoruz sabrımız sınanıyor yeri geliyor. İnşallah mutluluk olur sonu, güzellik olur rabbim emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın

İnşallah öyledir çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…