- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.801
Canm benimki 5 gün embriyosuydu 7. Gün zor hayalet çizgiyle gözüktü seninki 3. Günmüş onun için belki idrara geçmemiştir ama negatif olursa sonucun ben gop tüp bebek te murat Keskin'e gittim ve ilk denemem di şimdilik pozitif görünüyor Çarşamba hastahende tekrar test verecem ve şubattan belli çok ilgilendi ve çok emek verdi Allah razı olsun genelde de hasta memnuniyeti iyi ve gittiğim süreçte olumlu sonuçlara da çok denk geldimİstanbul da iyi bir hastane doktor önerebilecek olan var mı..
Baktım canım da yok tek çizgi malesefIns oyle olacak cnm alınacak gbıyse alda bak coook sılık snradan ckıyo ılk etapta benım hep sılık haylet gbı cıkıyo koyulasmadı kırmızı sekılde
Rabbim sağlıklı sonuçlara erdirsin inşallahHayrlısı olsun hakınzda tez zamnda mujdelı haber alırsınz sonrakı denemenzde bu ısler kısmet brnde. 2 defa denedım negatıf bu 3 denemen test gunumu beklıyorum
Teşekkür ederim inşallah erkendir ondan çıkmamıştır...araştıracağım sağolunCanm benimki 5 gün embriyosuydu 7. Gün zor hayalet çizgiyle gözüktü seninki 3. Günmüş onun için belki idrara geçmemiştir ama negatif olursa sonucun ben gop tüp bebek te murat Keskin'e gittim ve ilk denemem di şimdilik pozitif görünüyor Çarşamba hastahende tekrar test verecem ve şubattan belli çok ilgilendi ve çok emek verdi Allah razı olsun genelde de hasta memnuniyeti iyi ve gittiğim süreçte olumlu sonuçlara da çok denk geldim
Benımde degerım katlamadı canım cok uzgunum olmadı ümit yok artık sanırım 46dan 54olmusBaktım canım da yok tek çizgi malesef
İnşallah pozitifleri görürüz kuzumBenimde 27 mayıs transferim oldu 2 adet benimde ilk denemem ve benimde hiç belirtim yok ama biraz önce sivilcem çıktı inşallah hormon ilaçlarındandır
Yaaa çok üzüldümmmBenımde degerım katlamadı canım cok uzgunum olmadı ümit yok artık sanırım 46dan 54olmus
Çok üzüldüm bende sana bakmak için girmiştim canmSonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
Canımm bence hiç üzülme kaset testler çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor. Benim arkadaşım da kaset testte negatif görüp daha sonra pozitife dönmüştü. Zaten erken yapmışsın o yüzden kan testi sonuçlanıncaya kadar morelini bozma. Kesin sonucu kan testinde öğrenicez o yüzden yüksek tut moreliniİnşallah dediğin gibidir ne olur dua edin bana daDiğer denememde de 7. Gün kaset test yapmıştım negatifti kan da negatif olunca ne bileyim yine çok kötü oldum
Ins canım ıns cok kotuyum cok aglıyorum kndımı tutamıyorumYaaa çok üzüldümmmRabbim çabalarımızı görsün inşallah...
Yok canım tektıÇok üzüldüm bende sana bakmak için girmiştim canm2 embriyo muydu canm senin 6. Gün lekelenmen olmuştu ya belki 2yse biri düşmüş diğeri devam ediyordur inşallah bı mucize olur
İnşallah hepimizin vardır kuzucumO zman vardır. Sende kolay yollardan geçmemissin sonu güzel olsun emeğine çabana değsin inşallah
Rica ederim canm Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahTeşekkür ederim inşallah erkendir ondan çıkmamıştır...araştıracağım sağolun
İnş canım inşallahİnşallah pozitifleri görürüz kuzumHamile olup da sivilcelenen de çok ama korkma
İnşallah öyledir çok sağolunCanımm bence hiç üzülme kaset testler çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor. Benim arkadaşım da kaset testte negatif görüp daha sonra pozitife dönmüştü. Zaten erken yapmışsın o yüzden kan testi sonuçlanıncaya kadar morelini bozma. Kesin sonucu kan testinde öğrenicez o yüzden yüksek tut morelini
Tahmin edebiliyorum Rabbim yardımcımız olsunIns canım ıns cok kotuyum cok aglıyorum kndımı tutamıyorum
Üzme sakın kendini Rabbim büyüktür inşallah bi mucize olur gerçi ne kadar üzülme desemde boş biliyorum keşke elimizden birşey gelebilseYok canım tektı
Herkesin bu kadar erken belli olsaydı test gününü 12.gün yapmazlardı ki.. boşuna kendini üzme bence şimdiden lütfen.Baktım canım da yok tek çizgi malesef
Canım çok üzüldüm gerçekten :,( İnsallah en kısa sürede çok güzel haberler alırız senden bırakma kendiniBenımde degerım katlamadı canım cok uzgunum olmadı ümit yok artık sanırım 46dan 54olmus
Yarın kan ver dedı mucıze olur yarın katlar ınsÜzme sakın kendini Rabbim büyüktür inşallah bi mucize olur gerçi ne kadar üzülme desemde boş biliyorum keşke elimizden birşey gelebilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?