Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Amin canım amin. Benimde yine tüp bebekle 6 bucuk yaşında bi oğlum var. İlk denememde oldu. O zmandan kalma da dondurulmuş 4 embriyo vardı. Baktım hergün kardeş istiyorum diye tutturuyor hadi Zeynep bi cesaret başla dedim. Bilemiyorum sanki olmadı gibi hissediyorum ama ...

Yaa öyle deme arkadaşım bak ne güzel ilk denemede bebeğin olmuş ne şanslısın İnşallah yine olmuştur güzelce tutunmuştur Güzel düşünelim güzel olsun güzel enerji dolsun içimiz kardeş de candır aferin ona kardeşler iyi ki varlar

Insal İnşallah insan kendini en kötüye hazırlıyor galiba. Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimde emegimizi boşa çıkarmasın

İyi akşamlar kızlar arada sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Tüp bebek tedavisine adetin 3. Günü mü başlanıyor ilaç tedavisi yumurta toplama süresi çok uzun mu sürüyor transfer ne kadar süre sonra oluyor şartlar uygunsa şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…