Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet canım 3. Gün tedaviye başlanıyor ilaçların yumurtalıkları uyarmasına bağlı olarak 20-21 gün gibi yumurtalar toplanıyor transfer taze olacaksa 3. Gün veya 5. Gün transfer oluyor 12 gün sonra da gebelik testi yaptırıyorsun..ben 4 mayısta başladım 3. Gün taze transfer oldu 2 haziran test günü en erken 1 ayı buluyor

Ben daha uzun sanıyordum canım cevap için çok teşekkürler bebişin sana sıkıca tutunmuştur inş..

İstanbul da iyi bir hastane doktor önerebilecek olan var mı..
Fulya"da Burçak Erzik hoca var. Eskiden Bahceci'de çalışıyordu, şimdi kendi merkezinde. Opu ve transferi de Acıbadem Fulya'da yapıyor. Hem işinde çok başarılı hem de çok iyi bir insan. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Ben ona tavsiye üzerine gitmiştim, Allah'a çok şükrediyorum onunla başlayıp onunla devam ettiğim için.

Doktor alttan muayenede gördüğü yumurta sayısı kadar mı yumurta toplanıyor acaba?
Bazen gördüğünden daha fazla bazen de daha az toplanabiliyor. Bende 15 saymıştı ama 13 yumurta toplandığı söylendi. Belki 15 toplandı ama diger ikisi minik oldugu için kaale alınmadı belki de. Sayı değişebiliyor yani.

Sağ ol canım benim

Adetin 2 ve ya 3.günü muayeneden sonra sıkıntı olmazsa ilaç ve iğnelere başlıyorsun. Belirli aralıklarla kontrole gidiyorsun, 3güne 1falan. Adete göre hesaplarsak benim 12.gün yumurta toplandı. 17.gün transfer oldu. Ama daha geç de olabilir 25.güne kadar transfer olan varmış. Adetin 2.gününden itibaren eğer gebelik gerçekleşirse 12.haftaya kadar ilaç kullanmaya devam ediyorsun. ilaçlar değişiyor ama acıları değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…