- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.881
Dha once bunu yasamadım canım erken dogum yaptımİnşallah yarın katlanırDaha önce de 2 kez aynı şeyi yaşadığını yazmıştın diye hatırlıyorum. Doktorun neden böyle olduğu konusu üzerinde durmadı mı hiç. Belki etkileyen başka bir şey vardır.
Anladım canım kimyasal gebelik geçirdiğini yazdın diye kalmış aklımda o yüzden sordum. Allah yardımcın olsun. İnşsllah katlanır hiç belli olmuyor. Canını sıkmamaya çalış.Dha once bunu yasamadım canım erken dogum yaptım
Hah şöyleTamam söz dinleyeceğimRabbim çarşamba günü mucizemi verecek inşallah size burdan boşuna yapmışım o testi diyeceğim inşallah
Onuda yasadım canım bu ılk olduİnşallah yarın katlanırDaha önce de 2 kez aynı şeyi yaşadığını yazmıştın diye hatırlıyorum. Doktorun neden böyle olduğu konusu üzerinde durmadı mı hiç. Belki etkileyen başka bir şey vardır.
Bu bahsettikleriniz ilaç mı arı sütü falan nerden TEM’in ettinizArısutu-bal-polen karışımı omepa Q10 ve Maxijuno kullandım ben canım Opuya kadar. Çiğ badem, ceviz ve kabak çekirdeği yedim bir de.
Yükselir inşallah allahtan Ümit kesilmez. Sabırlı olmamız lazım. Ben de yarın değer artışına baktıracağım. Çok heyecanlıyım aynı zamanda biraz tedirginim ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. Allahım yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün inşallahOnuda yasadım canım bu ılk oldu
Benim 3. Günden belli hiç geçmiyor canm adet sancısına benziyor ara ara bacağıma vuruyor biraz önce değer artışına baktırdımKızlar bu gün 10. Gün. Gün içerisinde birkaç kez hafif kasık ağrım oldu. Yarın değer artışına bakacağım. Kasık ağrısı inşallah iyiye işarettirPozitif olup kasık ağrısı yaşayan var mı benim gibi.
Canım eczaneden alanlar da var arisutunü, ben Anavarza marka arı sütü polen bal karışımı aldım, büyük marketlerde satılıyor. Yalnız ölçüsü var, saf arisutunun ölçüsünü bilmiyorum ama benim aldığım karışım bir tatlı kaşığı yeniyor.Bu bahsettikleriniz ilaç mı arı sütü falan nerden TEM’in ettiniz
Canım onlar ilaçlardan oluyor sanırım, belirtiler için çok erken daha.Kızlar bu gün 10. Gün. Gün içerisinde birkaç kez hafif kasık ağrım oldu. Yarın değer artışına bakacağım. Kasık ağrısı inşallah iyiye işarettirPozitif olup kasık ağrısı yaşayan var mı benim gibi.
Sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah annesiKızlar bu gün 10. Gün. Gün içerisinde birkaç kez hafif kasık ağrım oldu. Yarın değer artışına bakacağım. Kasık ağrısı inşallah iyiye işarettirPozitif olup kasık ağrısı yaşayan var mı benim gibi.
Hadi inşallah teyzesiSağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah annesi
İnşallah sağlıkla artmıştır seninki canımBenim 3. Günden belli hiç geçmiyor canm adet sancısına benziyor ara ara bacağıma vuruyor biraz önce değer artışına baktırdım
Biraz fazla artmış cnm anlamadım nedenİnşallah sağlıkla artmıştır seninki canım
Kötü bir şey olmasın da ilaçlardan olsunCanım onlar ilaçlardan oluyor sanırım, belirtiler için çok erken daha.
Hayırlı olsun canım cok mutlu oldum coook kac olmus keske benımde oyle bu mucıze olsaBiraz fazla artmış cnm anlamadım neden
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma olsun. İnşallah ben de yarın değer artışıyla ilgili güzel haberler veririmBiraz fazla artmış cnm anlamadım neden
İnşallah olur mucize kuzum bi tarafım seninleHayırlı olsun canım cok mutlu oldum coook kac olmus keske benımde oyle bu mucıze olsa
İnşallah canm güzel haberlerini verirsin inşallahÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma olsun. İnşallah ben de yarın değer artışıyla ilgili güzel haberler veririm
Masallah canım cok guzel keske benımde oyle bırden artsa ama senın zaten dunde guzel tam yarısı artmıstıİnşallah olur mucize kuzum bi tarafım seninle22 ydi 48 saatte 73 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?