• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ah ah başımın belasıydı tsh benim de maalesef bir türli 2.50 altına inmedi sütekli doz arttrdık en son iyi bi endokrin doktoruna gittim sabahları kahvaltı yapmıyodum filtre kahve içiyodum meğersem o çok etkiliyomş ilacı aldıktan 1 saat snra kahvaltı yapma yarım saat derler ama sen 1 saat yap her gün düzenli yürü çok değil ama 4 bin adım şart eğer demir ilacı alıyosan sakın tiroid ilacı ile birlikte alma demiri akşam aç karnına al brokoli karnınahar çok yemiceksin veeee beni kurtaran SELENYUM vitamini oldu sonradan öğrendim selenyum kovide karşı da iyi geliyomş iş yerinde hetkes oldu dip dibe çalştğm ama ben olmadım mesela bu transfer öncesi tsh değerim 1.2 çıktı çok şükür iyi gidiyor bir de eutrohx gramaj açısından daha garanti veren bir firma ilaç anlamında
😉
cnm merhaba bende selenyum araştırması yapıyordum.haşimatoyum bende hangi marka kullanıyorsun acaba..

Masallah canım cok guzel keske benımde oyle bırden artsa ama senın zaten dunde guzel tam yarısı artmıstı
Hiç belli olmaz canm son ana kadar Allah'tan umudu kesme ama biraz araştırdım ben bazen böyle olup tekrar normale dönüp bebeği tutunan çok var inşallah seninde öyle olur 🤲 Tüm kalbimle duamdasın o kalbinin güzelliğine inşallah yarın Rabbim bi mucize verecek 🤲😔❤️❤️

Hiç belli olmaz canm son ana kadar Allah'tan umudu kesme ama biraz araştırdım ben bazen böyle olup tekrar normale dönüp bebeği tutunan çok var inşallah seninde öyle olur 🤲 Tüm kalbimle duamdasın o kalbinin güzelliğine inşallah yarın Rabbim bi mucize verecek 🤲😔❤️❤️
Ah canım ıns ıns Allahım yavrunu sana bagıslasın ıns ıns oyle olur dedıgın gıbı üc evladımı kaybettım onların acısını bunda unuturun dıye cok ıstedım buda boyle oldu yıkıldım

Bişey olmaz inşallah canım, sen strese sokma da durup dururken kendini. O belirtileri hepimiz yaşıyoruz ama ilaçlardan dolayı yaşıyoruz😘
Sizlerin güzel dilekleri ve yazdıklarıma cevaben paylaştığınız tecrübeleriniz bana iyi hissettiriyor moralim düzeliyor. İyi ki bu topiğe dahil olmuşum💕💕

Asıl senın bu guzel kalbıne gözlerım doldu nasıl guzel kalbın var Allah razı olsun senden haberı alalı aglıyorum😰

Ah canım ıns ıns Allahım yavrunu sana bagıslasın ıns ıns oyle olur dedıgın gıbı üc evladımı kaybettım onların acısını bunda unuturun dıye cok ıstedım buda boyle oldu yıkıldım
Bende bi kere dış gebelik yaşadım 2 tüpümüde aldılar tek çarem tüp bebekti kayıp çok zor seni anlıyorum dış gebelikte bile günlerce kendime gelemedim tüp bebek falan istemiyorum dedim eşime reddettim tüp bebeği 2 sene boyunca sonra dedim ben ne yapıyorum kendine gel kalk dik dur Allah'tan umudunu kesme osekilde başladım tedaviye uzun periyot oldu biraz pkoda var bende inşallah sağlıkla ilerler bu sefer dik dur o mucize şimdi olmasa bile eni sonu gelecek sana ama Rabbim inşaallah yarına bi mucize verir 🤲🤲🥰

Sizlerin güzel dilekleri ve yazdıklarıma cevaben paylaştığınız tecrübeleriniz bana iyi hissettiriyor moralim düzeliyor. İyi ki bu topiğe dahil olmuşum💕💕
Ben de öğrendiğim herşeyi bu forumdan öğrendim ☺️ Başlarda sadece izliyor, öğreniyordum ama sonra ben de yaşadıklarımı paylaşayım başka arkadaşlarım da faydalansın diye düşündüm. Ne güzel burda heyecanımızı, mutluluğumuzu bazen de malesef acımızı paylaşıyoruz. Ama paylaşıyoruz, iyi ki paylaşıyoruz, iyi ki varsınız ❤️

İnşallah tedavinde güzel sonuçlar alacaksın içimden öyle geçti inan ☺️ Yumurta sayının fazla olması fazla embriyo elde edilmesi anlamına geliyor...diyelimki ilk denemede tutmadı dondurulmuş embriyoların imdadına yetişecek tekrar yumurta büyütme ve opu olma zorunda kalmayacaksın..
Canım benim çok teşekkür ederim adaşız bu arada... Rabbim seninkini de pozitif sonuçlandırsın inşallah dua edeceğim

Ben de öğrendiğim herşeyi bu forumdan öğrendim ☺️ Başlarda sadece izliyor, öğreniyordum ama sonra ben de yaşadıklarımı paylaşayım başka arkadaşlarım da faydalansın diye düşündüm. Ne güzel burda heyecanımızı, mutluluğumuzu bazen de malesef acımızı paylaşıyoruz. Ama paylaşıyoruz, iyi ki paylaşıyoruz, iyi ki varsınız ❤️
Bizi bizden başkası anlayamaz canım ne güzel yazmışsın eşim bile beni anlamıyor neler çektiğimi bilmiyor senin yüzünden çocuğumuz olmuyor deyip duruyor :(

Bende bi kere dış gebelik yaşadım 2 tüpümüde aldılar tek çarem tüp bebekti kayıp çok zor seni anlıyorum dış gebelikte bile günlerce kendime gelemedim tüp bebek falan istemiyorum dedim eşime reddettim tüp bebeği 2 sene boyunca sonra dedim ben ne yapıyorum kendine gel kalk dik dur Allah'tan umudunu kesme osekilde başladım tedaviye uzun periyot oldu biraz pkoda var bende inşallah sağlıkla ilerler bu sefer dik dur o mucize şimdi olmasa bile eni sonu gelecek sana ama Rabbim inşaallah yarına bi mucize verir 🤲🤲🥰
Inş canım ınş Allah razı olsun gerçekten kayıp cok zor bana kalsa yrın tedavıye baslarım bakalım doktorum ne doyecek kendıme gelemıyorum ıstemsız aglıyorum kendımı tutmıyorum ıns tez toparlarım

Inş canım ınş Allah razı olsun gerçekten kayıp cok zor bana kalsa yrın tedavıye baslarım bakalım doktorum ne doyecek kendıme gelemıyorum ıstemsız aglıyorum kendımı tutmıyorum ıns tez toparlarım
Bütün tedavilerini aynı doktorda mı denedin canm bide hangi sehirdeydin

Hayır canım farklı ılk gebelıgımda baska ıkıncıde baska doktorda denedım ankara canım
İstanbul'da olsaydın önerebilirdim doktor ama yarın ki sonuç bi çıksın inşallah Rabbim hayırlı çıkartır ona göre doktorunla bi görüş bakalım ne diyecek ama yarına kadar çok yıpratma kendini daha tamamen bitmiş değil değer düşmemişte az da olsa artmış onun için halen bi umud var Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah 🤲🍀

İstanbul'da olsaydın önerebilirdim doktor ama yarın ki sonuç bi çıksın inşallah Rabbim hayırlı çıkartır ona göre doktorunla bi görüş bakalım ne diyecek ama yarına kadar çok yıpratma kendini daha tamamen bitmiş değil değer düşmemişte az da olsa artmış onun için halen bi umud var Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah 🤲🍀
Ins canım ıns artar artmıs ama asırı az artmıs yarısı kadar bile değil ıns artar bırden artma olmuyo snaırım yavas yavas 48.72saatbaralıgında artıyor benım 48saatte svok cok az artmıs ıns yarın bı mucıze olur

Bizi bizden başkası anlayamaz canım ne güzel yazmışsın eşim bile beni anlamıyor neler çektiğimi bilmiyor senin yüzünden çocuğumuz olmuyor deyip duruyor :KK43:
Ama o da çok ayıp ediyor, bu işte bir suçlu yok ki, doğrusu hepimiz mağduruz, her düşüşte yeni yara berelerle yine de aslanlar gibi ayaktayız. Zorluklar çekiyoruz, maddi manevi yük altina giriyoruz, cabalayip didinen kahramanlarız hepimiz. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🙏

Bizi bizden başkası anlayamaz canım ne güzel yazmışsın eşim bile beni anlamıyor neler çektiğimi bilmiyor senin yüzünden çocuğumuz olmuyor deyip duruyor :KK43:
Eşinin bu söylemi kim bilir ne kadar zor oluyordur senin için. Ataerkil toplumun ataerkil bakış açısının kadına yaşattıkları bitmiyor. Kadın her yaşında buna maruz kalıyor. Ama kadın dimdik durmalı görmemeli duymamalı ve isteklerine arzularına hayallerine sımsıkı sarılmalı. Eminim sen de öyle yapıyorsundur. Allah yardımcın olsun🌸🌸

Back
X