Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet çok az artmış ama Rabb'im in mucizesi büyüktür

Canım benim çok teşekkür ederim adaşız bu arada... Rabbim seninkini de pozitif sonuçlandırsın inşallah dua edeceğim
Memnun oldum çok teşekkür ederim inşallah pozitifimi alırım..ben 2 kez denedim ikisinde de tek embriyom oluştu ikisindede baştan başlamak maddi olarak sarsıyor cidden..bu negatif olursa arabamızı satacağız tekrar baştan başlamak için..Rabbim bu yolda olanların yardımcısı olsun tez zamanda herkesin yüzünü güldürsün

Günaydın kızlar. Hamile olan arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum. İdrarınızda köpüklenme var mı? Kendinizi gözlemleyip bana söylerseniz çok sevinirim. Bende 2 gündür mevcut. Yarın doktoruma sormayı düşünüyorum. Hamilelikte normal mi acaba bu durum?

kızlar günaydın ben bugün adet agrısı gibi sancılar yaşadım siz ne durumdasınız olmadımı diye korkuyorum

İdrar testi almadılar mi canım ilk dra gittiğinde? Şüphelerin var ise sağlık ocağında söyle Bi idrar alsınlar. Benimki köpüklü degil

Bende yok canım ama sen benden iki hafta ilerdesin. Acaba fitil kullanıyorsan onun kalıntıları olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…