- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.921
7. Gün canm 9. Gün 73 olmuş sağol Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhhatlicekaçıncı gün testiniz 22 ydi hayırlı olsun buarada degerleriniz cok güzel
Evet çok az artmış ama Rabb'im in mucizesi büyüktürIns canım ıns artar artmıs ama asırı az artmıs yarısı kadar bile değil ıns artar bırden artma olmuyo snaırım yavas yavas 48.72saatbaralıgında artıyor benım 48saatte svok cok az artmıs ıns yarın bı mucıze olur
Ay keşke saat 10da randevumYaaaaa heyecanla bekliyoruz o zamanKeşke buraya ses de yüklense
Amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah sana canımÇok çok sevindim Allahım bütün isteyen annelere nasip etsin bu duyguları inşallah
Memnun oldumCanım benim çok teşekkür ederim adaşız bu arada... Rabbim seninkini de pozitif sonuçlandırsın inşallah dua edeceğim
Hayirlica sağlıklıca pozitifi alırsın inşallah canmKızlar kan testi vermeye gidiyorum, dua edin bana nolur ❣❣
Güm güm güm gümAy keşke saat 10da randevum
Hadi inşallah pozitif görürsün canımKızlar kan testi vermeye gidiyorum, dua edin bana nolur ❣❣
canım aynı gün gitmişti embriyolarımız benimde 1 sağlıklı embriyom geldi şükür tamamen sağlıklı dediler seninde mi aynıBen de katıldım aranıza. Pgt sonucum geldi. 1 sağlıklı embriyom var. 4 haziranda transfer dedi doktorum
Pozitif bekliyoruzKızlar kan testi vermeye gidiyorum, dua edin bana nolur ❣❣
Güzel haberler bekliyoruzAy keşke saat 10da randevum
İnşallah pozitif götürsünüzKızlar kan testi vermeye gidiyorum, dua edin bana nolur ❣❣
İnşallah hayırlısıyla pozitiftirHayirlica sağlıklıca pozitifi alırsın inşallah canm
İnşallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsın cnmKızlar kan testi vermeye gidiyorum, dua edin bana nolur ❣❣
İdrar testi almadılar mi canım ilk dra gittiğinde? Şüphelerin var ise sağlık ocağında söyle Bi idrar alsınlar. Benimki köpüklü degilGünaydın kızlar. Hamile olan arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum. İdrarınızda köpüklenme var mı? Kendinizi gözlemleyip bana söylerseniz çok sevinirim. Bende 2 gündür mevcut. Yarın doktoruma sormayı düşünüyorum. Hamilelikte normal mi acaba bu durum?
Bende yok canım ama sen benden iki hafta ilerdesin. Acaba fitil kullanıyorsan onun kalıntıları olabilir mi?Günaydın kızlar. Hamile olan arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum. İdrarınızda köpüklenme var mı? Kendinizi gözlemleyip bana söylerseniz çok sevinirim. Bende 2 gündür mevcut. Yarın doktoruma sormayı düşünüyorum. Hamilelikte normal mi acaba bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?