• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum

Transferin 2. Günü baslayan bel agrılarınız var mı ? Benim transfer gununu saymadan bugun 2 ve inanılmaz bel agrım var .
Sizin de oldu mu hanımlar ??? Arada bacaklara vuran agrınız ?
evet oldu 2 yada 3 gündü belim ağrıdı husursuz nir şekilde bugün de adet agrısı gibi kasıl agrım oldu

evet oldu 2 yada 3 gündü belim ağrıdı husursuz nir şekilde bugün de adet agrısı gibi kasıl agrım oldu
Bence hepsi minnoş bebeklerimizden 😍💕 Rahat olun saglikla tutunsunlar Insallah 🙏😊 Bazi kişiler de agrim yok diye korkuyor belirti ariyor kişiden kişiye değişir hepimizin bebekleri saglikla sımsıkı tutunsunlar 🙏
Benim bel agrim 2. Gün başladığı için erken mi diye düşünüyorum.. Ya da kullandığımız ilaçlardan mi diye.

Merhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum
Canım doktorun öyle diyorsa bir bildiği vardır. Biz sadece kulaktan dolma şeylerle fikir yürütmeye çalışıyoruz, geç döllenme vs olabilir...Ama doktor sayısız kere bu yoldan geçti, güvenmek lazım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 🙏

Transferin 2. Günü baslayan bel agrılarınız var mı ? Benim transfer gununu saymadan bugun 2 ve inanılmaz bel agrım var .
Sizin de oldu mu hanımlar ??? Arada bacaklara vuran agrınız ?
Benim genel olarak rahim, bel, kasiklar hatta birZ bobreklere dogru bir agirlik var. arada sag kasigima aci giriyor, ovalama ihtiyaci hissediyorum..

Transfersonrası 7. Gündeyim . Baştan beri hafif hafif ağrı vardı ama dünden beri sancı şeklinde kramp gibi gelip gidiyor benimde. Oğlumda da böyle olmuştu p yüzden normal bence bunlar
inşallah herşey yolundadır korkuyorum adet olacakmış gibi hissettim bugün 🤦‍♀️

Back
X