- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.941
Günaydın bugün benimde sağ kasığımda bacağıma vuran agrı var hatta ayak bileğimde hafif ağrıyor. senin kaçıncı günkızlar günaydın ben bugün adet agrısı gibi sancılar yaşadım siz ne durumdasınız olmadımı diye korkuyorum
transfer gününü sayarsak 5Günaydın bugün benimde sağ kasığımda bacağıma vuran agrı var hatta ayak bileğimde hafif ağrıyor. senin kaçıncı gün
Transferin 2. Günü baslayan bel agrılarınız var mı ? Benim transfer gununu saymadan bugun 2 ve inanılmaz bel agrım var .transfer gününü sayarsak 5
Benimde aynı transfer günü ile 5. Güntransfer gününü sayarsak 5
İnşallah katlanarak devam ederMerhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum
Artış önemli canım inşallah değerin katlar ben dün akşam dan beri ağlıyorumMerhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum
evet oldu 2 yada 3 gündü belim ağrıdı husursuz nir şekilde bugün de adet agrısı gibi kasıl agrım olduTransferin 2. Günü baslayan bel agrılarınız var mı ? Benim transfer gununu saymadan bugun 2 ve inanılmaz bel agrım var .
Sizin de oldu mu hanımlar ??? Arada bacaklara vuran agrınız ?
ağrın varmı senin deBenimde aynı transfer günü ile 5. Gün
Bence hepsi minnoş bebeklerimizdenevet oldu 2 yada 3 gündü belim ağrıdı husursuz nir şekilde bugün de adet agrısı gibi kasıl agrım oldu
Bugüne kadar yoktu ama bugün bacağıma vuran sağ kasığımda bir agrı var hafifağrın varmı senin de
Transfersonrası 7. Gündeyim . Baştan beri hafif hafif ağrı vardı ama dünden beri sancı şeklinde kramp gibi gelip gidiyor benimde. Oğlumda da böyle olmuştu p yüzden normal bence bunlarağrın varmı senin de
Canım doktorun öyle diyorsa bir bildiği vardır. Biz sadece kulaktan dolma şeylerle fikir yürütmeye çalışıyoruz, geç döllenme vs olabilir...Ama doktor sayısız kere bu yoldan geçti, güvenmek lazım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimMerhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum
Kaçıncı gün duş aldınız?Transfersonrası 7. Gündeyim . Baştan beri hafif hafif ağrı vardı ama dünden beri sancı şeklinde kramp gibi gelip gidiyor benimde. Oğlumda da böyle olmuştu p yüzden normal bence bunlar
Yok canım almadılar yarın söyleyim doktoraİdrar testi almadılar mi canım ilk dra gittiğinde? Şüphelerin var ise sağlık ocağında söyle Bi idrar alsınlar. Benimki köpüklü degil
Bende de dünden beri var canım fitil kullanıyorum evet onun kalıntıları da oluyor ama köpük yeni olduBende yok canım ama sen benden iki hafta ilerdesin. Acaba fitil kullanıyorsan onun kalıntıları olabilir mi?
Benim genel olarak rahim, bel, kasiklar hatta birZ bobreklere dogru bir agirlik var. arada sag kasigima aci giriyor, ovalama ihtiyaci hissediyorum..Transferin 2. Günü baslayan bel agrılarınız var mı ? Benim transfer gununu saymadan bugun 2 ve inanılmaz bel agrım var .
Sizin de oldu mu hanımlar ??? Arada bacaklara vuran agrınız ?
Duyabildin mi minnoslarin seslerini?Ay keşke saat 10da randevum
inşallah herşey yolundadır korkuyorum adet olacakmış gibi hissettim bugünTransfersonrası 7. Gündeyim . Baştan beri hafif hafif ağrı vardı ama dünden beri sancı şeklinde kramp gibi gelip gidiyor benimde. Oğlumda da böyle olmuştu p yüzden normal bence bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?