- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.961
Çok çükür canım maşallahKızlar sonucu aldım bugün 7. gün 44 çıktı beta-hcg gebelik var ama inşallah sağlıklıdır ❣❣❣
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çükür canım maşallahKızlar sonucu aldım bugün 7. gün 44 çıktı beta-hcg gebelik var ama inşallah sağlıklıdır ❣❣❣
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimKızlar sonucu aldım bugün 7. gün 44 çıktı beta-hcg gebelik var ama inşallah sağlıklıdır ❣❣❣
Çok sevindim hayırlı olsun bizim için de dualarınızı bekliyoruzKızlar sonucu aldım bugün 7. gün 44 çıktı beta-hcg gebelik var ama inşallah sağlıklıdır ❣❣❣
Insallah pozitif çıkarKızlar kan testi vermeye gidiyorum, dua edin bana nolur ❣❣
Hayra yormak lazimBenim genel olarak rahim, bel, kasiklar hatta birZ bobreklere dogru bir agirlik var. arada sag kasigima aci giriyor, ovalama ihtiyaci hissediyorum..
Insallah güzel haberlerle gelirisinizBenim de çarşamba test günüm bugün 10.gün sabırla bekledim inşallah sabrımın sonu selamet olur bebeklerime kavuşurum dua istiyorum sizden de kızlar![]()
Hayırlı olsunHer birinizden Allah razı olsun. Inşallah güzel bir gebeliktir ve inşallah Rabbim bu yolda emek veren, gönülden isteyen, tanımadan dualarını birbirine eksik etmeyen kardeşlerime de nasip etsin hepimize sağlıklı bebekler nasip olsun her birinizi gormeden çok seviyorum ❤❤❤
Hayırlı olsuncanım coook sevındım Rabbm daım etsın ınsKızlar sonucu aldım bugün 7. gün 44 çıktı beta-hcg gebelik var ama inşallah sağlıklıdır ❣❣❣
Bugün kan verecektiniz tekrar verdiniz mi ?Hayırlı olsuncanım coook sevındım Rabbm daım etsın ıns
Göğüslerim ağrıyordu bugün ağrısı hafiflemiş mesela ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra gidiyor bel ağrım oldu bi kaç kez bacağıma vuran ağrılar yaşadım bi kaç kez ama bunlar ilaçların etkisi galiba diye düşünüyorum çünkü hemen hemen herkes aynılarını yaşıyorInsallah güzel haberlerle gelirisiniz10 günlük süreçte herhangi bir belirti yaşadınız mi ?
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla artar inşallah ilk testinmiydi buKızlar sonucu aldım bugün 7. gün 44 çıktı beta-hcg gebelik var ama inşallah sağlıklıdır ❣❣❣
2 Gün sonra bol rakamli beta sonucunuzu paylasmaniz duasiylaaGöğüslerim ağrıyordu bugün ağrısı hafiflemiş mesela ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra gidiyor bel ağrım oldu bi kaç kez bacağıma vuran ağrılar yaşadım bi kaç kez ama bunlar ilaçların etkisi galiba diye düşünüyorum çünkü hemen hemen herkes aynılarını yaşıyorinşallah aralarında tutma belirtisi olanlar da vardır
![]()
Amin inşallah hepimizin sonucu pozitif olur hayırlısıyla2 Gün sonra bol rakamli beta sonucunuzu paylasmaniz duasiylaa![]()
Aksam 7de verecegın ıns canım duanızı eksık etmeyınBugün kan verecektiniz tekrar verdiniz mi ?
DualarimizdasinAksam 7de verecegın ıns canım duanızı eksık etmeyın
Gozun aydin canim, erkenden ne guzel bir sonuc almissin. Saglikla ilerlesin insallahKızlar sonucu aldım bugün 7. gün 44 çıktı beta-hcg gebelik var ama inşallah sağlıklıdır ❣❣❣
Ins dedıgınız gıbı olur canımDualarimizdasinİnşallah çok güzel haberler vereceksin bize
![]()