• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Her birinizden Allah razı olsun. Inşallah güzel bir gebeliktir ve inşallah Rabbim bu yolda emek veren, gönülden isteyen, tanımadan dualarını birbirine eksik etmeyen kardeşlerime de nasip etsin hepimize sağlıklı bebekler nasip olsun her birinizi gormeden çok seviyorum ❤❤❤
Hayırlı olsun 🌸 saglika devam etsin Insallah 🙏💕

Insallah güzel haberlerle gelirisiniz 😊🙏 10 günlük süreçte herhangi bir belirti yaşadınız mi ?
Göğüslerim ağrıyordu bugün ağrısı hafiflemiş mesela ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra gidiyor bel ağrım oldu bi kaç kez bacağıma vuran ağrılar yaşadım bi kaç kez ama bunlar ilaçların etkisi galiba diye düşünüyorum çünkü hemen hemen herkes aynılarını yaşıyor 😅 inşallah aralarında tutma belirtisi olanlar da vardır 🙏

Göğüslerim ağrıyordu bugün ağrısı hafiflemiş mesela ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra gidiyor bel ağrım oldu bi kaç kez bacağıma vuran ağrılar yaşadım bi kaç kez ama bunlar ilaçların etkisi galiba diye düşünüyorum çünkü hemen hemen herkes aynılarını yaşıyor 😅 inşallah aralarında tutma belirtisi olanlar da vardır 🙏
2 Gün sonra bol rakamli beta sonucunuzu paylasmaniz duasiylaa 😊🙏💕

Kızlar herkese selamlar. Ben aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım ve 20 Mayıs ta 3. Gün embriyosu ve tek embriyo transferi oldum. Transferimden 3-4 gün sonra adet sancılarım başladı ve hala devam ediyor. 1 defa da sağ kasığımda sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı hissettim. Ama hiç kanama veya lekelenme olmadı. Transferin 6-7 günleri normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. 8. Gün erken gebelik yaptım oda negatif çıktı. Ama 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyor çıkmayabiliyor dediler. İşin kötü tarafı adet günüm de tahlil günüm de yarın. O kadar korkuyorum ki tutmamıştır diye, lütfen dualarınızı esirgemeyin, yarın test sonucum İçin 🙏

Back
X