- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.241
Amin insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarimiza inşallah. Dilerim Rabbim den buradaki herkese yaşatsın bu duyguyu Rabbim canı gönülden diliyorum bunuÇok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnim benim seni şaşırtsin bebeğin birden kalasın çarşamba günü inşallah yürekten dua edicem senin icin🏵Sagol canım duanızı eksık etmeyn
Transfer tarihinden 14 gün geri gitmek gerekiyor diye biliyorum benkızlar bişey sorucam tüp bebekte transfer tarihimi yoksa son adet tarihimi baslangıç oluyor
7. Gunde yapıp pozitif görmüştüm. Ama çoook silikti erken gebelik testiydi. 8.-9. gunlerde tekrarladığımda belirginleşmiştiKızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum sizlere. 3. gün embriyosu ve tek embriyo transferinde idrar testini kaçıncı gün yaptınız ve pozitifi gördünüz
Geçmiş olsun. 6. Gün çok erken, o yüzden net bişey diyemiyorum kimisinin kanda çıkıyor kimisinin çıkmayabilir de, tavsiyem 9. Gün tekrar kan testi yapın yine negatif çıkarsa doktorunuza haber verir ona göre ilaçları bırakırsınız. Genelde 8. Günden sonra kanda da idrarda da gözükmeye başlıyor. İnşallah tez zamanda hayırla evladınıza kavuşursunuzKızlar test yaptım negatif çıktıtransfer günü ile 6. Gün erken olduğu için değil mi? Çok fazla kasık agrısı oldu dün akşam o yüzden yaptım
İlk denememMerhaba, bir de "kaçıncı denemeniz" sorusu var
Verdim canım dün sabah. 13.günümde 925 çıktıVerdinmi kan sonucmu bekliyosun
Tamam canımGeçmiş olsun. 6. Gün çok erken, o yüzden net bişey diyemiyorum kimisinin kanda çıkıyor kimisinin çıkmayabilir de, tavsiyem 9. Gün tekrar kan testi yapın yine negatif çıkarsa doktorunuza haber verir ona göre ilaçları bırakırsınız. Genelde 8. Günden sonra kanda da idrarda da gözükmeye başlıyor. İnşallah tez zamanda hayırla evladınıza kavuşursunuz
Bence daha cok erken 5. Gün idrara daha ne geçmiştir ki... Umutsuzluğa kapılıp kendinizi strese sokmayınKızlar test yaptım negatif çıktıtransfer günü ile 6. Gün erken olduğu için değil mi? Çok fazla kasık agrısı oldu dün akşam o yüzden yaptım
İnşallah cnm hemen üzülmedim erken olduğunu bilerek yaptım ama dün çok fazla bacağıma belime vuran agrılarım oldu. Sonra geçti. Hiçbir belirti kalmadı şuanBence daha cok erken 5. Gün idrara daha ne geçmiştir ki... Umutsuzluğa kapılıp kendinizi strese sokmayınInsallah yerleşme ağrılaridir
Benim dün transfer gününü saymadan 2. Günümdu sizin gibi bel bacak ağrılarım vardı hepsi çok normal bunların miniklerimiz içeride tutunma savaşı veriyorlarİnşallah cnm hemen üzülmedim erken olduğunu bilerek yaptım ama dün çok fazla bacağıma belime vuran agrılarım oldu. Sonra geçti. Hiçbir belirti kalmadı şuan
Amııın canım ın sallah razı olsunCnim benim seni şaşırtsin bebeğin birden kalasın çarşamba günü inşallah yürekten dua edicem senin icin🏵
Benim dün transfer gününü saymadan 2. Günümdu sizin gibi bel bacak ağrılarım vardı hepsi çok normal bunların miniklerimiz içeride tutunma savaşı veriyorlarSağlıkla tutunsunlar
İnşallah öyledir inşallahBenim dün transfer gününü saymadan 2. Günümdu sizin gibi bel bacak ağrılarım vardı hepsi çok normal bunların miniklerimiz içeride tutunma savaşı veriyorlarSağlıkla tutunsunlar
Son adet tarihin baz alınıyorkızlar bişey sorucam tüp bebekte transfer tarihimi yoksa son adet tarihimi baslangıç oluyor
Bazen idrar testinden çıkmıyor cnim bn kan verip hamile olduğumu ogrenmistim meşale ama dedim bide idrar testim olsun hatıra kalsın dedim ama idrarda çıkmamıştıKızlar test yaptım negatif çıktıtransfer günü ile 6. Gün erken olduğu için değil mi? Çok fazla kasık agrısı oldu dün akşam o yüzden yaptım
Hafiften bel agrim devam ediyor sonu güzel olsunİnşallah öyledir inşallahbugün nasılsınız
Kanda çıkmasına rağmen mi idrarda çıkmadı? Kandaki değeriniz kaçtı?Bazen idrar testinden çıkmıyor cnim bn kan verip hamile olduğumu ogrenmistim meşale ama dedim bide idrar testim olsun hatıra kalsın dedim ama idrarda çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?