- 31 Mayıs 2021
- 117
- 115
- 18
- 29
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.261
369 lardaydi iki gün sonra 700 lere çıkmıştıKanda çıkmasına rağmen mi idrarda çıkmadı? Kandaki değeriniz kaçtı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
369 lardaydi iki gün sonra 700 lere çıkmıştıKanda çıkmasına rağmen mi idrarda çıkmadı? Kandaki değeriniz kaçtı?![]()
7mm dedi canım. 6+5tik gittiğimizde
Canım adetin kaçıncı günü transfer oldun?Günaydın kızlar. Doktor bebeğin kalp atışını gördü bana da gösterdi ama duyamadık. Haftaya tekrar çağırdı. Bir de 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık olarak görülüyor dedi. Umarım problem olmaz sağlıkla devam eder. Hiç böyle bir şey duyan oldu mu?
21. Günü canımCanım adetin kaçıncı günü transfer oldun?
Mesela ben 23.gunu oldum. Çok geç olmuş o yüzden bebek geride adete göre dedi. Normalde şu an 7+5olmam gerekirken 7+1im21. Günü canım
Kalplerini gördüysen sorun yok korkma.21. Günü canım
Aynı gün aynı merkezMerhabalar herkese bende 29 Mayıs ta transfer oldum doktorum Bülent beydi. Heyecanla bekliyoruz umarım hepimiz pozitifi görürüz bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize![]()
ÖylemiAynı gün aynı merkez
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun![]()
3. Gününüz nasıl geçiyorÖylemiamin sağolun sizinki de inşallah
![]()
kaçıncı gün embriyosu erken yapmışsınız bir iki gün sonra tekrar yapınKızlar test yaptım negatif çıktıtransfer günü ile 6. Gün erken olduğu için değil mi? Çok fazla kasık agrısı oldu dün akşam o yüzden yaptım
Gece şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım adet olacak gibi, transfer gününden beri ara ara bu tip ağrılarım oluyo hafif bel ve bacak ağrısıyla birlikte. Sanırım ilaçların etkisi de var. Sizde durumlar nasıl?3. Gününüz nasıl geçiyorherhangi agrı sızınız var mı ?
Çok üzüldüm canım hayırlısı buymuş demekten başka yapılacak bir şey yok bu durumda umarım kendini hazır hissettiğinde tekrar denersinizBugün kan verdim malesef negatif idrar testinde de tek çizgiydi zaten yine olmadıumarım diğer bekleyen arkadaşlar sizler pozitif haberinize ulaşırsınız...sağlıcakla kalın
![]()
Cok uzuldum canım cooookBugün kan verdim malesef negatif idrar testinde de tek çizgiydi zaten yine olmadıumarım diğer bekleyen arkadaşlar sizler pozitif haberinize ulaşırsınız...sağlıcakla kalın
![]()
Umarım tutunma ağrılarıdırKasık ağrısı ara ara olmakla birlikte dünden beri bel ve bacak agrım var. Agrılar bugun daha hafifAkşama dogru çoğalır mı bilemiyorum
![]()
5. Gün embriyosu 2 tanekaçıncı gün embriyosu erken yapmışsınız bir iki gün sonra tekrar yapın
Allah büyük insallah en yakın zamanda bu hüzünleriniz sevince dönerBugün kan verdim malesef negatif idrar testinde de tek çizgiydi zaten yine olmadıumarım diğer bekleyen arkadaşlar sizler pozitif haberinize ulaşırsınız...sağlıcakla kalın
![]()