- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.281
Evde test yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum 9 hazirani bekleyecegimUmarım tutunma ağrılarıdır9 haziranı bekleyecek misiniz test için? Birde neler yapıyorsunuz hep yatıyormusunuz dışarı çıkıyormusunuz? Biz otelde kalıyoruz eşim bugün biraz çıkıp yürüyelim diyo bilemedim
Ben 7 haziranda kanda baktırmayı düşünüyorumEvde test yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum 9 hazirani bekleyecegim
Ben transferden sonra 4 saatlik yol geldim birinci günde ignem vardı küçük hareketlilik de o gün yaşadım. Dün wc dışı hep uzandım bugün de oyleyimInsallah saglikla tutunurlar
Merhaba bende 27 mayısta transfer oldum. Bülent beydi doktorum. İnşallah pozitif sonucu alırızMerhabalar herkese bende 29 Mayıs ta transfer oldum doktorum Bülent beydi. Heyecanla bekliyoruz umarım hepimiz pozitifi görürüz bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize
Aminn InsallahBen 7 haziranda kanda baktırmayı düşünüyorumhayırlısı olur inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallahMerhaba bende 27 mayısta transfer oldum. Bülent beydi doktorum. İnşallah pozitif sonucu alırız
Evet
İnşallah cnm hemen üzülmedim erken olduğunu bilerek yaptım ama dün çok fazla bacağıma belime vuran agrılarım oldu. Sonra geçti. Hiçbir belirti kalmadı şuan
benimde aynı şekilde ama daha erken bence canım idrar testi için biraz daha bekle5. Gün embriyosu 2 tane
Ben yaptirmadimYapıştırıcı solüsyon yapıldı mı size de
İnşallah ya doktor bana 2 adet kaliteli embriyo veriyorum tutacak dedi, doktora güveniyorum.EvetRabbim herkesin gönlüne göre versin insallah
Siz testinizi erken yaptiniz ondan çıkmadı rahat olun
Düşünceniz neydi acabaBen yaptirmadim
Açık konuşmak gerekirse nakit yetmedi..Düşünceniz neydi acaba
Bana da ilk tedaviye başladığımda seni buradan ikizlerle gönderelim demiştiİnşallah ya doktor bana 2 adet kaliteli embriyo veriyorum tutacak dedi, doktora güveniyorum.
Anladım cnm kasılma ignesi nedir ben onu olmadım.Açık konuşmak gerekirse nakit yetmedi..
Kasılma iğnesi oldum
Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahBugün kan verdim malesef negatif idrar testinde de tek çizgiydi zaten yine olmadıumarım diğer bekleyen arkadaşlar sizler pozitif haberinize ulaşırsınız...sağlıcakla kalın
Bana da ilk tedaviye başladığımda seni buradan ikizlerle gönderelim demiştiRabbim herkese nasip etsin
İnşallah canımBana da ilk tedaviye başladığımda seni buradan ikizlerle gönderelim demiştiRabbim herkese nasip etsin
Evet yapıldı. Hepimize 2 embriyo bıraktı sanırım Bülent hocaYapıştırıcı solüsyon yapıldı mı size de
Canım benim söylemedi sadece 6 haftayla uyumlu dedi. Ben 6+1dim
Rahim de kasılma varmis. Transferden 5 10 dakika önce gelip koldan yapiyolarlar. Birde gebelik aşısı yaptırdım.Anladım cnm kasılma ignesi nedir ben onu olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?