- 26 Şubat 2019
- 4.659
- 6.785
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.341
Genetik test yaptırdınız mı embriyolara8 tane 5. Gune geldi
Kalp atışını gördüm canım ama duramadım haftaya duyarız geç tutunmuş olabilir dedi doktorKalplerini gördüysen sorun yok korkma.
Aminnnn insallahh3.-4. De yapıldı ama maalesef olmadı. İnşallah canım doktor bize sperm olduğu sürece endişe etmeyin dedi inşallah bu kez tutunmuştur bebişlerimiz
Canım sen de 4 mayısta transfer oldun ama değil mi? Ben de aynı tarihte transfer oldum.Canım benim söylemedi sadece 6 haftayla uyumlu dedi. Ben 6+1dim
Doktor tecrübeli canım ama makina kaynaklı olabilir acaba başka doktora daha mı gitsem bilemedimBence bu bi sorun değil canım cihaz kalitesi kaynaklı ya da dr kaynaklı olabiliyor. Bi arkadaşım 24e girecek dr acemi ve cihazı eskiydi 22 demiş başka hastaneye gitti olduğu haftayı söyledi. İçini ferah tut. Allah gönlüne göre versin
Evet canım tek kese görünmüştü zaten geçen hafta dacoki canım senin de çift transfer değil miydi? Tek kese mi göründü?
Allah’ın mucizesi çokBenımde ılerlemıyo katlamıyo sonlanacak ama nasıl ne zaman onum bılınmezlık sonrası sıfırdan cok zor cok uzgunum ikimiz içinde
Son adet tarihi baz alındı canım öyle olmaması mı gerekiyor?Adet tarihini baz almıyorsun ama transferden 14 gün öncesi hesaplanıyo öyle mi hesap yapıldı
Canım ben transfere kadar diye biliyorum ben bırakmıştım en son transferden önceki gün içtimKızlar yarın transfer işlemim varbenle aynı günden kimse var mı?
Bir de nar suyunu öneren arkadaşlarıma bir sorum olacakşimdi ben 3 gündür nar suyu iciyorum, transferden sonra da devam etmem gerekiyor mu acaba?
Maşallah bizimde 9 tane 5.güne geldi 2 transfer oldu 7 dondurduk8 tane 5. Gune geldi
Digerlerini de mi Bülent hocada yaptırmıştınız3.-4. De yapıldı ama maalesef olmadı. İnşallah canım doktor bize sperm olduğu sürece endişe etmeyin dedi inşallah bu kez tutunmuştur bebişlerimiz
Biz yaptırmadıkGenetik test yaptırdınız mı embriyolara
Cok cok az artıs canım bıraz yuksek artsa artarda cok azAllah’ın mucizesi çokKatlansın insallah canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda insallah
Genetik test yaptirmadik.. Siz ?3.-4. De yapıldı ama maalesef olmadı. İnşallah canım doktor bize sperm olduğu sürece endişe etmeyin dedi inşallah bu kez tutunmuştur bebişlerimiz
Masallah Sağlıkla tutunsunlarMaşallah bizimde 9 tane 5.güne geldi 2 transfer oldu 7 dondurduk
Sız nerde yaptrdınız tup bebegı acaba kac yumurta toplanıp kacı dollendıMaşallah bizimde 9 tane 5.güne geldi 2 transfer oldu 7 dondurduk
Bülent hocada yaptırdık 21 yumurta toplandı 14 tanesi döllennebilir durumdaydı 13 tanesi döllendi, 9 tanesi 5. Güne kaldı.Sız nerde yaptrdınız tup bebegı acaba kac yumurta toplanıp kacı dollendı
Hayır Bülent hocayla ilk tedavimiz oluyor buDigerlerini de mi Bülent hocada yaptırmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?