Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay ne kadar güzel ben de gün de 5e düşürsem aslında sonradan 3-1 bırakılır da rahatca .
Kendi saglığımızla oynuyoruz resmen de işte
insallah bende sizin gibi hamiş olurum da tiksinirim .)

Ohh iyi o zaman insan her şeyi merak ediyor zaten hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum hepsi ayrı bi stres gerçekten
Kendi şehrinde kafanda bir Dr belirle hep aynı dra git pozitif çıkarsa. Her dra hikaye anlatmak bunaltıyor insanı. Ben 5 senedir aynı dra gidiyorum. Tüp bebek drumu da yılda 1 falan gordum

Uyanır uyanmaz git yahu ben evde herkes uyurken bastım gittim hastaneye. Dayanamadım. İnşallah güzel haberlerini alırız canim
Üfff ben negatif çıkar diye çok korkuyorum sağol canım inşallah bakalım, yrn eşim de benle gelmek istiyor, sabahtan toplantısı fln olmazsa 10 gibi yaptırırım heralde.

Dışarda da yiyemiyorum ben. Patates haşladım belki yerim diye kokusu öldürdü beni pişen herşeye karşıyım şuan Aşkım prilam alınca da bulanıyor hiç merak etme sadece birazcık azaltıyor buna da şükür diyorsun

Ay ne kadar güzel ben de gün de 5e düşürsem aslında sonradan 3-1 bırakılır da rahatca .
Kendi saglığımızla oynuyoruz resmen de işte
insallah bende sizin gibi hamiş olurum da tiksinirim .)
İnşallah canım. Ben sadece sigaradan değil dünyadaki herşeyden tiksindim de sen sadece sigaradan tiksinirsin inşallah

Canım kullanmadan önce fitili ıslatacaksın 3-5 sn suyla, sonra sokacaksın.. bende yanma vs olmuyor. sadec birkaç saat başım ağrıyor, ruh gibi oluyorum...

Yaaa tebrik ederim yrn da benim test günüm, darısı başıma Allahımm. Lütfen dua edin bana da
İnsallah Allahim sana da pozitifi göstersin saglikla deger artişlarini da görelim insallah siz de test yapin en kisa zamanda
Aminnn inşallah hayırlı olsun canm
Çok tesekkur ederim, çok şükür
Hayırlı olsn cnm cok sevındım cok guzel deger masallah
Allahima bin şükür çok teşekkur ederim
Hayırlı olsun amiin
Cok teşekkur ederim
Yaaa çok sevindim sanki sizinde transfer 2 hazirandı demi yanlış mı hatırlıyorum ? Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Evet canim, 2Haziran benim de. Amin Allah razi olsun, insallah sen de güzel haberler alirsin
Benden pazartesi ikinci testi yapmami istedi doktor. İkinci testten sonra haber ver dedi. Henuz kese vs hiç konusmadik. İnsallah onlari da konusmak nasip olur hepimize

Kızlar biz dedik valla herkese tüp bebek olduğunu. Mutlaka bir yerden duyulur çünkü zamanla. Bir de saklanacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben, gayet normal bir süreç. Sanki bizim elimizde mi çocuğun olup olmaması. Allah veriyor. Boşverin siz de etrafın lafları hiç önemli değil. Bir de şu çocuğu olunca sanki kendi yapmış gibi Allah vermemiş gibi gururla sunanları hiç anlamıyorum ama maalesef etrafta çok var onlardan..

Eee 4 gün olmuş olucak pazartesi. 2 gün sonra 2 kat artışa bakılıyor diye biliyodum her doktor farklı demkki. İnşallah sağlıklı artışlar olsun sağ sağlim sağlıcakla alın kucağınıza

Biz de aynı şekilde herkese söyledik ve gerçekten söyledikçe rahatladık çünkü herkes bize destek çıktı hatta ailemize söylediğimizde büyüklerimiz maddi olarak bile yardım etmek istediler ne kadar denemeniz gerekiyorsa deneyin parayı hiç dert etmeyin dediler.. bunu bilmek bile rahatlattı mesela bizi.. bir de o kadar çook kişi tüp bebekle evlat sahibi oluyor ki yani artık eskisi gibi değil ki zınk diye çocuk sahibi olamayan çok insan var

"Avokado, dereotu, domates, ıspanak, ay çekirdeği, ceviz gibi progesteron içeren besinler de Beta HCG değerinin yükselmesine sebebiyet verir."

Bu bilgiyi ilk defa okuyorum, duyan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…