- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.121
Ay ne kadar güzel ben de gün de 5e düşürsem aslında sonradan 3-1 bırakılır da rahatca .Ben son bi senedir günde 5 tane içiyordum. Tedavi döneminde de içtim ama günde 1 tane 2 tane. 4 mayısta transferim vardı. 3 mayısta da son bi tane sigara içtim sonra hiç aklıma gelmedi o kadar şanslıyım ki sigaradan midem bulandı. Sigarayı azaltırım ama bırakmam kafasındaydım hep çok şükür gerek kalmadı şimdi kültablası görünce midem kalkıyor.
Yarın yaptırıcam, bakalım daha saati belli değil.Anladım teşekkürlerbizimle aynı gün transfer olan arkadaş pozitif görmüş siz ne zaman yaptıracaksınız testi
Kendi şehrinde kafanda bir Dr belirle hep aynı dra git pozitif çıkarsa. Her dra hikaye anlatmak bunaltıyor insanı. Ben 5 senedir aynı dra gidiyorum. Tüp bebek drumu da yılda 1 falan gordumOhh iyi o zaman insan her şeyi merak ediyor zaten hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum hepsi ayrı bi stres gerçekten
Pazar günü yaptırcam bende aslında erken istiyorum ama eşim izin vermiyoYarın yaptırıcam, bakalım daha saati belli değil.siz 14 haziranı bekleyeceksiniz sanırım.
Uyanır uyanmaz git yahuYarın yaptırıcam, bakalım daha saati belli değil.siz 14 haziranı bekleyeceksiniz sanırım.
Üfff ben negatif çıkar diye çok korkuyorumUyanır uyanmaz git yahuben evde herkes uyurken bastım gittim hastaneye. Dayanamadım. İnşallah güzel haberlerini alırız canim
Dışarda da yiyemiyorum ben. Patates haşladım belki yerim diye kokusu öldürdü beni pişen herşeye karşıyım şuanDoktor yazdı 2 kutu aldım ama içmedim. Niye dersen delilik benimki. Midem bulaninca bebekler iyi diye emin oluyorum. Pisiriyorum ama ne Pisiriyorum bakla gil patates falan. Et tavuk balık eve sokmuyorumgeçen eşim dışarıda yersin belki dedi koca tabak iskender yedim. Her şey kokudan bence. Dışarıda güzelce yedim
İnşallah canım. Ben sadece sigaradan değil dünyadaki herşeyden tiksindim de sen sadece sigaradan tiksinirsin inşallahAy ne kadar güzel ben de gün de 5e düşürsem aslında sonradan 3-1 bırakılır da rahatca .
Kendi saglığımızla oynuyoruz resmen de işte
insallah bende sizin gibi hamiş olurum da tiksinirim .)
Canım kullanmadan önce fitili ıslatacaksın 3-5 sn suyla, sonra sokacaksın.. bende yanma vs olmuyor. sadec birkaç saat başım ağrıyor, ruh gibi oluyorum...kızlar progestanı vajinal kullanımda sıkıntı yasayan oldu mu?? beni aşırı tahriş etti yanma var yara actı sanki orada çok canımı yaktı iki gündür ölüyorum evde sünnetli çocuk gibi dolanıyorum valladoktorumda agızdan al progestanı dedi etkisi azalır ama öyle yap dedi bakalım gecer inşallah acılar. progestanda böyle sıkıntı yasayan oldumu ?
Kızlar selam . İlk prolutex iğnemi yaptırmaya gittim sağlık ocağına göbekten olan . Çok basitmiş kendimde yapabilirmişim boşuna gitmişim doktor niye yapamazsın dedi anlamadımyumurta toplama döneminde yaptığımız iğnelerden farklı değilmiş . Şimdi de ilk defa iki fitil attım arkadaşların anlattığı şekilde elimi güzelce yıkayıp orta parmağımla fitili hafif ıslatıp ittirdim hadi hayırlı olsun bu arada gözüm hastalandı ona üzüldüm biraz doktora gittim şimdilik kızarıklık dışında ciddi bir şey yok ama eğer uveite çevirirse transferim 2-3 ay ertelenecek çünkü kortizonsuz geçmeyen bir hastalık bu kadar ilacı , iğneyi boşu boşuna kullanmış olabilirim . Tabi bu deneme negatifte olabilir yanlış anlamayın ama en azından deneyip de olmamış olacak . Ama bu şekilde sadece boşu boşuna ilaç içmiş oluyorum .
İnsallah Allahim sana da pozitifi göstersinYaaa tebrik ederimyrn da benim test günüm, darısı başıma Allahımm. Lütfen dua edin bana da
Çok tesekkur ederim, çok şükürAminnn inşallah hayırlı olsun canm
Allahima bin şükür çok teşekkur ederimHayırlı olsn cnm cok sevındım cok guzel deger masallah
Cok teşekkur ederimHayırlı olsun amiin
Yaaa çok sevindim sanki sizinde transfer 2 hazirandı demi yanlış mı hatırlıyorum ? Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benden pazartesi ikinci testi yapmami istedi doktor. İkinci testten sonra haber ver dedi. Henuz kese vs hiç konusmadik. İnsallah onlari da konusmak nasip olur hepimizeKızlar benim testime az kaldı ama nasıl yapıcam bilmiyorum lütfen bilgi verin. Ben gidip acile test verdim inşallah pozitif çıktı diyelim sonra hemen kadın doğumdan randevu mu alıyoruz yoksa biraz süre geçince mi yani pozitifi görünce kese hemen görülüyor mu kalp atışı ne zaman oluyor beni bi aydınlatır mısınız lütfen
Hazel merhaba dondurulmuş spermlerle mi embriyo elde ettiniz ?Anladımtam azosperm değil o halde onun için hiç sperm çıkışı olmaması gerekiyor bizimki öyleydi ameliyat oldu eşim, ne mutlu size allahım kucağınızı doldursun inşallah
Merhabalar, ilk olarak mikro tese ile bulunan spermlerle, aynı gün yumurta toplama ile embriyo elde ettik çok şükürHazel merhaba dondurulmuş spermlerle mi embriyo elde ettiniz ?
Eee 4 gün olmuş olucak pazartesi. 2 gün sonra 2 kat artışa bakılıyor diye biliyodum her doktor farklı demkki. İnşallah sağlıklı artışlar olsun sağ sağlim sağlıcakla alın kucağınızaEvet canim, 2Haziran benim de. Amin Allah razi olsun, insallah sen de güzel haberler alirsin
Benden pazartesi ikinci testi yapmami istedi doktor. İkinci testten sonra haber ver dedi. Henuz kese vs hiç konusmadik. İnsallah onlari da konusmak nasip olur hepimize
Biz de aynı şekilde herkese söyledik ve gerçekten söyledikçe rahatladık çünkü herkes bize destek çıktı hatta ailemize söylediğimizde büyüklerimiz maddi olarak bile yardım etmek istediler ne kadar denemeniz gerekiyorsa deneyin parayı hiç dert etmeyin dediler.. bunu bilmek bile rahatlattı mesela bizi.. bir de o kadar çook kişi tüp bebekle evlat sahibi oluyor ki yani artık eskisi gibi değil ki zınk diye çocuk sahibi olamayan çok insan varKızlar biz dedik valla herkese tüp bebek olduğunu. Mutlaka bir yerden duyulur çünkü zamanla. Bir de saklanacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben, gayet normal bir süreç. Sanki bizim elimizde mi çocuğun olup olmaması. Allah veriyor. Boşverin siz de etrafın lafları hiç önemli değil. Bir de şu çocuğu olunca sanki kendi yapmış gibi Allah vermemiş gibi gururla sunanları hiç anlamıyorum ama maalesef etrafta çok var onlardan..
Hamilelik yüzünden mi :))) Aman olsun da inşallah tiksineyim başka bişey istemiyorumİnşallah canım. Ben sadece sigaradan değil dünyadaki herşeyden tiksindim de sen sadece sigaradan tiksinirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?