Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Melindanaz çok geçmiş olsun canım merak etme hiç bir şeycik olmaz inşallah
Sağol canım benim. Ara ara hala oluyor. Ben bunu her gebeligimde yaşamaya mahkumum galiba. O yüzden kabullendim. Kırmızıya dönmesin sorun yok dedi doktorum. Yarım saatte bir bakıyorum ya koyu kahve ya açık kahve

Biz de gereksiz soruları yorumları duymak istemediğimizden tüp bebek olduğunu söylemeyeceğiz. Gerek de yok yani bilmelerine. Annem, kayınvalidem bir de görümcem kız kardeşim biliyor. Diğerlerine gerek yok.

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım, sanırım bunları hepsi cehaletten, sıkıntıdan. Konuşacak konu bulamıyorlar... En iyisi bizim kendi özelimizi kimseye açmamak.

H Hazel9 nasılsın canım nasıl gidiyor dinlenmeler ? Transfer sonrası ne hissediyorsun var mi belirtin vs ?
Kuzum iyiyim saolsun annem biz de kaliyor prenses gibi bakiyor Su an bir belirti hissetmiyorum sadece kasigima arada agri girio, bir de sanirim progestan igne den devamli uykum geliyo uyuya kaliyorum o kadar baska bi his yok Karnimi seviyorum minislerimi dua ediyorum iste o kadar darisu basiniza kuzum az kaldi sizinde

Kesinlikle öyle artık çocuk sahibi olmak çok zorlaştı.

Oh maşallah size ne güzel güzel haberlerimizi alırız inşallah hep birlikte Sana kaç embriyo transfer edilmişti ? Ben de salı gününü bekliyorum bakalım inşallah bir aksilik çıkmazsa transfer olurum

Oh maşallah size ne güzel güzel haberlerimizi alırız inşallah hep birlikte Sana kaç embriyo transfer edilmişti ? Ben de salı gününü bekliyorum bakalım inşallah bir aksilik çıkmazsa transfer olurum
Amiin kuzum insallah bana iki tane koydu ya bir delilik yaptik iste bakalim hayirlisiyla saglikla tutar insallah senin de azicik kalmis cok heyecanli bir surec insallah gulerek mutlulukla hatirladigimiz gunler olsun bu gunler

Canım kullanmadan önce fitili ıslatacaksın 3-5 sn suyla, sonra sokacaksın.. bende yanma vs olmuyor. sadec birkaç saat başım ağrıyor, ruh gibi oluyorum...
Canım bu fitili diğer ilaçlar gibi tam saatinde almak gerekiyor mu biliyor musun ? Yani sabah 2 akşam 2 dedi doktorda acaba tam aynı saatte mi olması gerekiyor ? Yarım saat bir saat oynayabilir mi ?

Canım bu fitili diğer ilaçlar gibi tam saatinde almak gerekiyor mu biliyor musun ? Yani sabah 2 akşam 2 dedi doktorda acaba tam aynı saatte mi olması gerekiyor ? Yarım saat bir saat oynayabilir mi ?
Amiin kuzum insallah bana iki tane koydu ya bir delilik yaptik iste bakalim hayirlisiyla saglikla tutar insallah senin de azicik kalmis cok heyecanli bir surec insallah gulerek mutlulukla hatirladigimiz gunler olsun bu gunler
Ben de pazartesi oluyorum transferimi inşallah ... ben de 2 tane istemiştim aslında ama biri 5. Gün diğer ikisi 6. Gün embriyosu olduğu için önceliği 5. Gün olana vericeklermiş biri 5 biri 6. Gün olarak konulmuyor sanırsam... FlyingHummingbird aaa sen sabah 2 akşam 2 mi alıyorsunn ben sabah 1 sabah 1 alıyorum... ne garip dimi ya her doktor farklı bi şekilde veriyor ilaçları neye göre böyle yapıyorlar acaba

Merhaba. Keseyi karından gördük gayet düzenli oluşmuş dedi doktor ,haftaya cuma günü kalp atışı icin çağırdı. İlaçlarımi da düzenledi. Prolutex çok pahalı ona gerek yok dedi ve onun yerine progestan ampul verdi. 3 günde bir kez progestan kalçadan 4 günde bir kez de Puruloton depot kalçadan. Estrofem günde 8 di 4 e düşürdü. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin doğuma kadar dedi ufak bi kanama alanı var ama önemli değil bebek yerlesirken genelde olur dedi. Progestan fitile de günde 3 kez devam 12 haftaya kadar. Benden bu kadar

Hayırlı olsun canm

Merhaba herkese tüp bebekle hamileyim bende. Merkezle gebe olanlar başka doktorla devam mi ediyor acaba? Bide ben kimseye söylemedim henüz gebeliğimi kimseye... sizler söylediniz mi ne zaman duyuracaksiniz?
Bizim ağzımizda bakla pek ıslanmaz söyledik en yakinlarimiza,onlar da en yakınlarına tabi
Peki baska doktora tüp bebek oldugunu soyledinizmi? Yani ben aslinda bunu bile soylemek istemiyorumda elestirenler olabilir ama buda benim düşüncem
Tabi ki doktora söylemesek ilaçları kendi kafamıza göre mi alacağız? Bu çok önemli hiç riske atmayın kendinizi,gerekirse yanlız gidin kontrole.

Evet canım herkesin dozu farklı . Olsun önemli değil doktorumuza güvenelim gerisini Allah’a bırakalım Biz elimizden geleni yapalım da olacağı varsa olur inşallah . Benimkilerde iki iki donduruldu iki konulacak . Seninkiler belki tekli donduruldu o yüzden anda çözündürmek istemiyor olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…