• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba. Keseyi karından gördük gayet düzenli oluşmuş dedi doktor ,haftaya cuma günü kalp atışı icin çağırdı. İlaçlarımi da düzenledi. Prolutex çok pahalı ona gerek yok dedi ve onun yerine progestan ampul verdi. 3 günde bir kez progestan kalçadan 4 günde bir kez de Puruloton depot kalçadan. Estrofem günde 8 di 4 e düşürdü. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin doğuma kadar dedi🙄 ufak bi kanama alanı var ama önemli değil bebek yerlesirken genelde olur dedi. Progestan fitile de günde 3 kez devam 12 haftaya kadar. Benden bu kadar😍
Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah🧿🤲🏼 Daha önce proluton kullanmadıysan geçmiş olsun canım hepimiz Ali rıza bey gibi geziyoruz 😂

Merhaba. Keseyi karından gördük gayet düzenli oluşmuş dedi doktor ,haftaya cuma günü kalp atışı icin çağırdı. İlaçlarımi da düzenledi. Prolutex çok pahalı ona gerek yok dedi ve onun yerine progestan ampul verdi. 3 günde bir kez progestan kalçadan 4 günde bir kez de Puruloton depot kalçadan. Estrofem günde 8 di 4 e düşürdü. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin doğuma kadar dedi🙄 ufak bi kanama alanı var ama önemli değil bebek yerlesirken genelde olur dedi. Progestan fitile de günde 3 kez devam 12 haftaya kadar. Benden bu kadar😍
Harikasınız, tebrikler 🙏❤️

Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah🧿🤲🏼 Daha önce proluton kullanmadıysan geçmiş olsun canım hepimiz Ali rıza bey gibi geziyoruz 😂
Sagol cnm😍 Puruloton 5 günde bir kullanıyorum ama progestan yoktu o eklendi. Ayy biliyorum çok acıtıyor onlar ne yapıcaz bilmiyorum Allah kolaylık versin bize🙄

MERHABA ARKADAŞLAR 3.TÜP BEBEK TESAVİ
ME DÜN BAŞLADIK DÜŞÜK REZERİM VE YUMURTA KALİTEMDE SORUN VAR DOKTOR BU SEFER İĞNE VERMEDİ FAMERA VERDİ 1 HAFTA SONRA KONTROLE ÇAĞIRDI YUMURTA GELİŞİMİNE BAKICAK BU DURUMU YAŞAYIP TÜP BEBEĞİ TUTANLAR VARMI

Sagol cnm😍 Puruloton 5 günde bir kullanıyorum ama progestan yoktu o eklendi. Ayy biliyorum çok acıtıyor onlar ne yapıcaz bilmiyorum Allah kolaylık versin bize🙄
Amin, progestan iğneyi yaptırdıktan sonra mutlaka masaj yapsın eşiniz. Kim kardashian poposu gibi oldu popom bezeden. Alkollü pamukla yavaşça ovun🙏🤗

Canım kullanmadan önce fitili ıslatacaksın 3-5 sn suyla, sonra sokacaksın.. bende yanma vs olmuyor. sadec birkaç saat başım ağrıyor, ruh gibi oluyorum...
daha vajinal kullanmam ben onu lanet olsun mahvetti beni agızdan içiyorum doktorum aynı etkiyi verir dedi iğnede var zaten bugün baska bir krem aldımda allaha şükür biraz düzeldim ☺️☺️

Back
X