Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah Daha önce proluton kullanmadıysan geçmiş olsun canım hepimiz Ali rıza bey gibi geziyoruz

Harikasınız, tebrikler

Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah Daha önce proluton kullanmadıysan geçmiş olsun canım hepimiz Ali rıza bey gibi geziyoruz
Sagol cnm Puruloton 5 günde bir kullanıyorum ama progestan yoktu o eklendi. Ayy biliyorum çok acıtıyor onlar ne yapıcaz bilmiyorum Allah kolaylık versin bize

MERHABA ARKADAŞLAR 3.TÜP BEBEK TESAVİ
ME DÜN BAŞLADIK DÜŞÜK REZERİM VE YUMURTA KALİTEMDE SORUN VAR DOKTOR BU SEFER İĞNE VERMEDİ FAMERA VERDİ 1 HAFTA SONRA KONTROLE ÇAĞIRDI YUMURTA GELİŞİMİNE BAKICAK BU DURUMU YAŞAYIP TÜP BEBEĞİ TUTANLAR VARMI

Sagol cnm Puruloton 5 günde bir kullanıyorum ama progestan yoktu o eklendi. Ayy biliyorum çok acıtıyor onlar ne yapıcaz bilmiyorum Allah kolaylık versin bize
Amin, progestan iğneyi yaptırdıktan sonra mutlaka masaj yapsın eşiniz. Kim kardashian poposu gibi oldu popom bezeden. Alkollü pamukla yavaşça ovun

Canım kullanmadan önce fitili ıslatacaksın 3-5 sn suyla, sonra sokacaksın.. bende yanma vs olmuyor. sadec birkaç saat başım ağrıyor, ruh gibi oluyorum...
daha vajinal kullanmam ben onu lanet olsun mahvetti beni agızdan içiyorum doktorum aynı etkiyi verir dedi iğnede var zaten bugün baska bir krem aldımda allaha şükür biraz düzeldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…