- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #8.181
Ayyy çok teşekkür ederim çok heyecanlandımBen iki kez yaptırdım kese görmeye gittiğimiz gün genel tahlil yapılırken 3. Kez bakılmış oldu. Haftaya cuma keseyi görebilirsin hesapladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok teşekkür ederim çok heyecanlandımBen iki kez yaptırdım kese görmeye gittiğimiz gün genel tahlil yapılırken 3. Kez bakılmış oldu. Haftaya cuma keseyi görebilirsin hesapladım![]()
5 ve 8. Günler yaptım doktor tebrik etti beniKaçıncı günlerde yaptırdın canım ben 8. Gün yaptırmıştım doktor onu saymamıştı
Canim sen biraz erken mi yaptirdinKızlar acil soru : cumartesi :25 salı:169 değerim. Bugün tekrar yaptırmama gerek var mı?![]()
Lekelenme ve kanama tarzında şeyler oldu bu tarihlerde. Doktor kan alalım dedi öylelikle öğrendik. Ben de sanıyordum progesterona falan bakılır sadece. 5. Gün embriyosuydu belki ondandırCanim sen biraz erken mi yaptirdinben de dayanamayip pazartesi yaptirdim ama doktor onu kaale almadi, Carsamba ve Cuma yani 9 ve 11. gun olanlari istedi. İnsallah yarin yapilanda da guzel deger cikar
Seni de coook tebrik ediyorumMasallah
![]()
Rica ederim canımAyyy çok teşekkür ederim çok heyecanlandımpazartesi çağırdı doktor kontrole, belki o zaman yapar test.ben yaptırmayayım o zaman, teşekkürler tekrar
![]()
Merhabalar sizin doktorunuz kimdi hastane adıda verirseniz çok sevinirim9-10 gün sonra alırız müjdeyi inşallah, hayırlı olsun bitanem. Embriyolog Pınar hanım, Hasan bey ve tüm ekip çok iyiler işlerinde, çok rahat olsun için kuzum. Bende bile 44 yaşımda 4 iyi embriyoyu 4-5. güne getirdiler![]()
Bende tebrik ederim canım5 ve 8. Günler yaptım doktor tebrik etti beni![]()
Benim doktorum Dr. Burçak Erzik canım. Fulya Polat towersda kendi merkezi var. Opu ve transferi de hemen yanındaki Fulya Acıbadem"de yapıyor.Merhabalar sizin doktorunuz kimdi hastane adıda verirseniz çok sevinirim
bende 2 kere verdim canım birdaha istemedi doktorO istemedi, herkes hep iki günde bir yaptırdı ya ondan acaba yaptırmam gerekir mi diye şey ettim![]()
Gozunuz aydin, darisi bizlere olsun insallahMerhaba. Keseyi karından gördük gayet düzenli oluşmuş dedi doktor ,haftaya cuma günü kalp atışı icin çağırdı. İlaçlarımi da düzenledi. Prolutex çok pahalı ona gerek yok dedi ve onun yerine progestan ampul verdi. 3 günde bir kez progestan kalçadan 4 günde bir kez de Puruloton depot kalçadan. Estrofem günde 8 di 4 e düşürdü. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin doğuma kadar dediufak bi kanama alanı var ama önemli değil bebek yerlesirken genelde olur dedi. Progestan fitile de günde 3 kez devam 12 haftaya kadar. Benden bu kadar
![]()
Yapandan yapana cok fark ediyormus yaa.. aile hekimligindeki hemsire tuy gibi yapmisti sonra hastanedeki erkek hemsire felc etti resmen, yarim saat yurudum oyle acildi bacagim. Bugun yine aile hekimliginde vurdurdum, o hemsire de tup bebek yaptirmis, halden anlayanin hali baska oluyor istee...pruluton bana hiç birşey yapmıyo bende mi anormallik![]()
Bitanem ne kadar az içersen o kadar iyi. Transfere kadar 5-6-7 tane içtim, transferden sonra ilk dört gün hiç içmedim, beşinci günden pozitif sonucu alıncaya kadar günde 2 tane içtim. Sonucu aldıktan sonra içmedim. Bir kere moralim bozuktu birkaç fırt aldım ama devam etmedim. Artık emzirme bitene kadar içmem.Kızlar merhaba ;
Tüp bebek sürecinde sigara kullanan arkadaşlar sigarayı ne zaman bıraktınız ya da azalttınız ben biraz fazla içiyorum 2 günde 1 paket falan gidiyor.Bu ay teddaviye başlayacaktık ama e2 deger yüksek cıktıgı için 1 ay sonra başlayacaz.burda da sigara kullanan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorm .
Ne zaman bırakmalı komple çunku stresli bir işte de calışıyorm inanılmaz zor olacak benim icin
Benimki de istemedi, deger iyi artinca ihtiyac duymadilar heraldeO istemedi, herkes hep iki günde bir yaptırdı ya ondan acaba yaptırmam gerekir mi diye şey ettim![]()
Canim hayirli olsun oncelikle... tedavin nerde oldu bugun banada iki embriyo ikiside 4bc donmus transferim oldu 5bb de vardi onu niye transfer etmediler anlamadim sonradan bilgiyi aldim ... 4bc sanki umidim yok gibiHerkese merhaba. Umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Ben 30 yaşımdayım,çikolata kisti sebebiyle bu tedaviye başladım . Dün yani 24 mayısta 5.gün 4 bc transferim oldu. Bundan 7 yıl önce ki tedavimden dondurulmuş embriyoydu. O tedaviden şimdi 6 yaşında bi oğlum var. İnşallah pozitif sonuçlanır ,test günüm 5 haziran.
Ayrıca günde 8 estrofem, 3 progestan fitil,2 prolutex iğne, 1 kan sulandırıcı iğne, 1 coraspin, 1 folik asit ve 5 günde 1 kalcadan pruluton iğne olacağım. Sanırım bu kadar çok ilaçla rekor bende![]()
Amin, progestan iğneyi yaptırdıktan sonra mutlaka masaj yapsın eşiniz. Kim kardashian poposu gibi oldu popom bezeden. Alkollü pamukla yavaşça ovun![]()
Doktorunuz ne dediyse bence onu yapın.Kızlar acil soru : cumartesi :25 salı:169 değerim. Bugün tekrar yaptırmama gerek var mı?![]()
Sağolun, inşallah darısı hepinize olsun. Sorunsuz kalp atışlarını duyalım inşallah hepimizGozunuz aydin, darisi bizlere olsun insallahKalp atisini da saglikli duymak nasip olsun
![]()
Teşekkür ederim, size de hayırlı uğurlu olsun.. Aa neden umudunuz yok? Benimde bir tane 4BC transfer edildi. Düşük kalite değil ki gayet güzel kalite. Sakin karamsar olmayın. 5Aa kalite bile bazen tutmayabiliyor, nasip kısmet.Canim hayirli olsun oncelikle... tedavin nerde oldu bugun banada iki embriyo ikiside 4bc donmus transferim oldu 5bb de vardi onu niye transfer etmediler anlamadim sonradan bilgiyi aldim ... 4bc sanki umidim yok gibi
Tedavim de Eskişehir Acıbadem de oldu.Canim hayirli olsun oncelikle... tedavin nerde oldu bugun banada iki embriyo ikiside 4bc donmus transferim oldu 5bb de vardi onu niye transfer etmediler anlamadim sonradan bilgiyi aldim ... 4bc sanki umidim yok gibi
evet canım yapan kişide çok önemli daha önce progestan iğnede vurunmuştum ben diğer arkadaşlarım topallıyodu bende birşey olmuyodu yine iğneden yana şanslıyım allahtanYapandan yapana cok fark ediyormus yaa.. aile hekimligindeki hemsire tuy gibi yapmisti sonra hastanedeki erkek hemsire felc etti resmen, yarim saat yurudum oyle acildi bacagim. Bugun yine aile hekimliginde vurdurdum, o hemsire de tup bebek yaptirmis, halden anlayanin hali baska oluyor istee...
Ne zaman transfer oldunuz acaba?Teşekkür ederim, size de hayırlı uğurlu olsun.. Aa neden umudunuz yok? Benimde bir tane 4BC transfer edildi. Düşük kalite değil ki gayet güzel kalite. Sakin karamsar olmayın. 5Aa kalite bile bazen tutmayabiliyor, nasip kısmet.