Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben iki kez yaptırdım kese görmeye gittiğimiz gün genel tahlil yapılırken 3. Kez bakılmış oldu. Haftaya cuma keseyi görebilirsin hesapladım
Ayyy çok teşekkür ederim çok heyecanlandım pazartesi çağırdı doktor kontrole, belki o zaman yapar test.ben yaptırmayayım o zaman, teşekkürler tekrar

Kızlar acil soru : cumartesi :25 salı:169 değerim. Bugün tekrar yaptırmama gerek var mı?
Canim sen biraz erken mi yaptirdin ben de dayanamayip pazartesi yaptirdim ama doktor onu kaale almadi, Carsamba ve Cuma yani 9 ve 11. gun olanlari istedi. İnsallah yarin yapilanda da guzel deger cikar

Seni de coook tebrik ediyorum Masallah

Canim sen biraz erken mi yaptirdin ben de dayanamayip pazartesi yaptirdim ama doktor onu kaale almadi, Carsamba ve Cuma yani 9 ve 11. gun olanlari istedi. İnsallah yarin yapilanda da guzel deger cikar

Seni de coook tebrik ediyorum Masallah
Lekelenme ve kanama tarzında şeyler oldu bu tarihlerde. Doktor kan alalım dedi öylelikle öğrendik. Ben de sanıyordum progesterona falan bakılır sadece. 5. Gün embriyosuydu belki ondandır çok teşekkür ederim

Merhabalar sizin doktorunuz kimdi hastane adıda verirseniz çok sevinirim

Gozunuz aydin, darisi bizlere olsun insallah Kalp atisini da saglikli duymak nasip olsun

pruluton bana hiç birşey yapmıyo bende mi anormallik
Yapandan yapana cok fark ediyormus yaa.. aile hekimligindeki hemsire tuy gibi yapmisti sonra hastanedeki erkek hemsire felc etti resmen, yarim saat yurudum oyle acildi bacagim. Bugun yine aile hekimliginde vurdurdum, o hemsire de tup bebek yaptirmis, halden anlayanin hali baska oluyor istee...

Bitanem ne kadar az içersen o kadar iyi. Transfere kadar 5-6-7 tane içtim, transferden sonra ilk dört gün hiç içmedim, beşinci günden pozitif sonucu alıncaya kadar günde 2 tane içtim. Sonucu aldıktan sonra içmedim. Bir kere moralim bozuktu birkaç fırt aldım ama devam etmedim. Artık emzirme bitene kadar içmem.

Canim hayirli olsun oncelikle... tedavin nerde oldu bugun banada iki embriyo ikiside 4bc donmus transferim oldu 5bb de vardi onu niye transfer etmediler anlamadim sonradan bilgiyi aldim ... 4bc sanki umidim yok gibi

Amin, progestan iğneyi yaptırdıktan sonra mutlaka masaj yapsın eşiniz. Kim kardashian poposu gibi oldu popom bezeden. Alkollü pamukla yavaşça ovun
tamam dikkate alıcam. Azıcık sıkıcaz dişimizi artık ne yapalim
Kızlar acil soru : cumartesi :25 salı:169 değerim. Bugün tekrar yaptırmama gerek var mı?
Doktorunuz ne dediyse bence onu yapın.
Gozunuz aydin, darisi bizlere olsun insallah Kalp atisini da saglikli duymak nasip olsun
Sağolun, inşallah darısı hepinize olsun. Sorunsuz kalp atışlarını duyalım inşallah hepimiz

Canim hayirli olsun oncelikle... tedavin nerde oldu bugun banada iki embriyo ikiside 4bc donmus transferim oldu 5bb de vardi onu niye transfer etmediler anlamadim sonradan bilgiyi aldim ... 4bc sanki umidim yok gibi
Teşekkür ederim, size de hayırlı uğurlu olsun.. Aa neden umudunuz yok? Benimde bir tane 4BC transfer edildi. Düşük kalite değil ki gayet güzel kalite. Sakin karamsar olmayın. 5Aa kalite bile bazen tutmayabiliyor, nasip kısmet.

Tedavim de Eskişehir Acıbadem de oldu.

evet canım yapan kişide çok önemli daha önce progestan iğnede vurunmuştum ben diğer arkadaşlarım topallıyodu bende birşey olmuyodu yine iğneden yana şanslıyım allahtan

Ne zaman transfer oldunuz acaba?

Merhaba kızlar dün transfer aşamasında catlatma ignesi verilmişti saat istenilen saatte yapmamıştım dr bugün sordum çok şükür sorun olmayacağını söyledi dün için teşekkür ederim hepinize sizler sayesinde çok rahatlamıştım umarım burdaki herkes gönlünde ki muradına tez zamanda kavuşur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…