- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.221
3-4 aylık yazacaktım haftalara o kadar takıldık ki ona da hafta yazmışım4 haftalik hamilesin de ondan oyle hissediyosundurtransfer tarihimiz ayni, 4+3’uz
EvetÇok sevindim canım değerin çok güzel ilerliyor, degerlerimiz çok yakın benim 13. Gün 439 çıkmıştı yarın tekrar test vericem
Canım bişey daha sormak istiyorum rahim kalınlığın nasıldı transferde acaba? Ben de senle aynı kalitede bi embriyo transferi olucam da pazartesi :)Blasta göretransferim adetin 23. Gün yapıldı o yüzden transferi baz alıyoruz. Siz neye göre hesapladiniz? 1 gün fark var arada transfer aynı gündü.
Siskinlik ilaclardan heralde, ben de ogleden sonra sismeye basliyorum aksam yatana kadar yarim ay haline geliyorum3-4 aylık yazacaktım haftalara o kadar takıldık ki ona da hafta yazmışımgerçekten çok şişim bugün maşallah hayırlı olsun sizinde, sağlıcakla kucağımıza da alırız inş
Gülerek gidin canımEvetbenden bi daha istemediler 2 hafta sonrasına kadın doğumdan randevu oluşturun dediler. Yarın uçakla memlekete gidiyoruz biraz tedirginim uçak meselesinden bide yurt dışında yaşıyoruz normalde 1 ay sonra yine bincem inş sıkıntı olmaz dua edin lütfen
Anladim canim . Benim esimde azospermi dediler tek tuk sperm cikisi baslayinca bizde hemen dondurdukMerhabalar, ilk olarak mikro tese ile bulunan spermlerle, aynı gün yumurta toplama ile embriyo elde ettik çok şükür2 si transfer oldu ikisi donduruldu. Ayrıca da üç tüp sperm var dondurulmuş
Kalp atışı zamanı belli olur haftası ama şuanda tahminen 5+ 1 olduğunu düşünüyorum dedi doktor .tamda dediği gibi tam 5+1 im. Net adet tarihi bidaha ki gidiste hesaplanacakmış.Hemşirenin dediğine göre 3 hafta 6 günlük çıkıyo, dediğini gibi netten baktım orda da 4 hafta 3 gün yazıyo bilemedimkeseyi görmeye gidince belli olur değil mi
Transferden 5 gün önce 10 mm idi. Sonrasını bilmiyorum aslında merakta etmedim. Teknik konularla bırak doktorun ilgilensin,sen beslenmene ve psikolojine dikkat etCanım bişey daha sormak istiyorum rahim kalınlığın nasıldı transferde acaba? Ben de senle aynı kalitede bi embriyo transferi olucam da pazartesi :)
Benim adetin 18. Günü yapıldı , son adet tarihi baz alınınca 4+5 günlük , ama netten tüp bebek sitesinden bakınca 5+1 günlük ben hep kendime 4+5 günlük diyordumBlasta göretransferim adetin 23. Gün yapıldı o yüzden transferi baz alıyoruz. Siz neye göre hesapladiniz? 1 gün fark var arada transfer aynı gündü.
Amin canımmKalp atışı zamanı belli olur haftası ama şuanda tahminen 5+ 1 olduğunu düşünüyorum dedi doktor .tamda dediği gibi tam 5+1 im. Net adet tarihi bidaha ki gidiste hesaplanacakmış.
Transferden 5 gün önce 10 mm idi. Sonrasını bilmiyorum aslında merakta etmedim. Teknik konularla bırak doktorun ilgilensin,sen beslenmene ve psikolojine dikkat etHayırlısı ile pozitif sonuçlansin inşallah. Rabbim emeğinin karşılığını versin
Masallah ne guzel cikis olmusAnladim canim . Benim esimde azospermi dediler tek tuk sperm cikisi baslayinca bizde hemen dondurduk. Bende bugun itibariyle menogon diye bir igneye basladim. Simdi nasil bir yol izliyorsunuzz
2 hafta sonra dediler ama bilmiyorum değerim bu şekilde artarsa çarşamba kese görülebilir aslında. Siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?Siskinlik ilaclardan heralde, ben de ogleden sonra sismeye basliyorum aksam yatana kadar yarim ay haline geliyorumamin insallah saglikli keseleri, kalp atislarini gormek nasip olsun Ne zaman gideceksiniz doktora?
Amin çok teşekkür ederimGülerek gidin canımİnşallah bir sıkıntı olmaz dikkat edin rabbim korusun bebişini dua ediyorum. sende dua et canım
Beni doktorum haftaya sali gunu cagirdi. Belki kese+ kalp atisi birlikte olsun diye oyle cagirmislardir2 hafta sonra dediler ama bilmiyorum değerim bu şekilde artarsa çarşamba kese görülebilir aslında. Siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Çok geçmiş olsun, transfer esnasında nasıl bu kadar gevşeklik yapmış olabilirler aklım almıyor. Dün burada, fitilin yanma ve kaşıntı yaptığını yazan kullanıcı siz miydiniz? Doktorun bir şey olmaz dediyse olmaz inşallah canım, sen içini ferah tutkızlar çok kötü enfeksiyon geçiyorum lenf bezlerinin sistiğini söyledi doktor enfeksiyondan iğne yaptılar acilde hastanede ekipmanlar temiz değilmiş denildi transfer sırasında o yüzden olmuş çünkü cinsel hayat bizde yok zaten süreçten dolayı iğneyi can havliyle kabul ettim doktor çok küçük bişey olmaz dedi acıdan duramıyordum kabul ettim mecbur inşallah bişey olmaz
Ben çok anlamam ama sanki kan artışın bir tane embriyoya ait gibi; ikiz olunca arada daha fazla değer farklı oluyor diye okumuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun.beta da pazartesi 170 di bugün yani cuma 1557 cıktı çift transferdi benimki. betadan anlasılırmı acaba ikisinin tutup tutmadığı
Çok geçmiş olsun. İnsanin en hassas yerlerine degececek ekipmanlari nasil temiz tutmazlar aklim almiyorkızlar çok kötü enfeksiyon geçiyorum lenf bezlerinin sistiğini söyledi doktor enfeksiyondan iğne yaptılar acilde hastanede ekipmanlar temiz değilmiş denildi transfer sırasında o yüzden olmuş çünkü cinsel hayat bizde yok zaten süreçten dolayı iğneyi can havliyle kabul ettim doktor çok küçük bişey olmaz dedi acıdan duramıyordum kabul ettim mecbur inşallah bişey olmaz
Ne zaman vericem testÇok geçmiş olsun, transfer esnasında nasıl bu kadar gevşeklik yapmış olabilirler aklım almıyor. Dün burada, fitilin yanma ve kaşıntı yaptığını yazan kullanıcı siz miydiniz? Doktorun bir şey olmaz dediyse
Doktor degerin gunune gore iyi o yüzden cumartesi hastane aramana yorulmana gerek yok pazartesi yapman yeterli dedi. Deger dusuk olsa isteyeckti sanirim.Eee 4 gün olmuş olucak pazartesi. 2 gün sonra 2 kat artışa bakılıyor diye biliyodum her doktor farklı demkki. İnşallah sağlıklı artışlar olsun sağ sağlim sağlıcakla alın kucağınıza
Geçmiş olsun canımkızlar çok kötü enfeksiyon geçiyorum lenf bezlerinin sistiğini söyledi doktor enfeksiyondan iğne yaptılar acilde hastanede ekipmanlar temiz değilmiş denildi transfer sırasında o yüzden olmuş çünkü cinsel hayat bizde yok zaten süreçten dolayı iğneyi can havliyle kabul ettim doktor çok küçük bişey olmaz dedi acıdan duramıyordum kabul ettim mecbur inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?