Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar benim son regli 13 mayıs
Opu 28 mayıs
Transfer 2 haziran
Doğum tarihini hesaplarken hangisine göre hesaplayacağım ?

Benim de 31 mayıs, iki kere test yaptık. Maşallah size valla beklemişsiniz bu güne kadar 5. Gün embriyosu ise çıkar. Doktorunuz ne dediyse yine onu dinlemekte fayda var
Ahhh ayni gün, aceba ayni merkezmi Yaa aslinda 7ci gün yaptim ama negative cikti doktorum halen cok erken dedi hata kizdi niye yaptin diye morelini sadece etkiler dedi hakli gerci uzulmustum ogrenince ama daha erken dedi tutunmasi filan var dedi.. 5ci gün dondurulmus embriyodu iki tane ve halen catlatma igneyi uyguluyorum 14 Haziran son dozu kulancam bitanesini 3e böldürdü yani 15 Haziran test günüm ama kafami kurcaliyan catlatma ignesi testimi etkilemezmi

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı ben bu gün hiç iyi değilim erken başladı sanki
6. haftaya girdiğim gün başladı bende canım. pek birşey yiyemiyorum. Limonlu su içiyorum. yediklerim sınırlı, patates makarna peynir ekmek vs.. et ve süt ürünlerinden direkt midem ağzıma geliyor.

Evet etkiler, o yüzden test gününüzü geçe atmıştır doktorunuz. İnşallah hayırlısı ile pozitif haberlerinizi alırız

Tebrik ediyorum canım, çok sevindimsenin adına. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına nasip almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…