Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Cok araştırdım hıc kımse benım kadar yogun progestan kullanmıyor kessin demiyorum tabi ama az progestan ile de saglıklı gebelık olabiliyorsa ne gerek var bu kadar hormon. Benım gogsumdekı tümörleri buyutuyor malesef kullandıgım her progestan oyızden cok tedirginim. Kızımda kullandıgını yogun Hormon nedeniyle nur topu gibi tümörlerim oldu malesef ve aylık takıp yapılıyor cok yoruldum. Tup bebek doktorumu bırakma nedenim kanama neden ıle son gıtigimde bana hıcbırsey soylemeyı bebegın kalp atısını bıle gosterme zahmetinde bulamayıp ben gordum yeterlı demesi ve ardından sen normal yolla mı hamıle kalmıstım demesı ilgisizlik nedenıyle bıraktım canım yani

Bir de bol su 15 bardak iç maydanoz kaynat limon sık suyunu iç idrar söktürür diyetisyenim güvenebilirsin geçmiş olsun
Ya ne guzel sıze ıhtıyacımm var dıyetisyen hanımben ılacları bıraktıktan sonra cııdı bı sekılde vucudum odem topladı ne kulnblrm detoks suları fayda edrmı acaba baya şişim ve daha regl olamadım gecmı sokulurum acaba 4 gun gectı

Oksaparı aıle hekımıme yazdırrıyorum canım ben ama 10 gunde bir gitmekten sıkıldım rapor cıkarttıracaktım doktorum kanamam nedenıyle Oksaparı kestı tekrar baslarsa rapor cıkartacagıö

Malesef yok öyle bir rapor. O zaman yazdiramayacagim.
Benim aile hekimim yaziyor oksapari.. hatta neredeyse butun ilaclarimi yazdirdim bu hafta ama tabi biz cok kullandigimiz icin hepsini full karsilamiyor, 1 kutusunu karsiliyor bitince yeniden yazdiriyorum. Tek seferde 3-5 kutu almak icin rapor gerekiyor

Günde 6 fitil, günde 2 progestan iğne bu hafta 2 kez de proluton depot vuruldum. Sizin nasıldı?

Doğru diyorsun. Bana da 11 haftaya girene kadar estrofem ve progesteron devam sonrasında haftada bir proluton depot olacaksın dedi. Hiç kurtuluş yok. Ve hala çamur renkli akıntım oluyor ara ara
Benim daha erken ama benim doktorum da ilaclari sakin aksatma dedi.. 12. Hafta civari progestan uretilmeye basliyormus vucutta, o zaman iste yavas yavas biraktiriyorlarmis ilaci.. kanama olacak diye ben de tedirginim, herkesin oldu neredeyse burda takip ettigim.. saglikla sonunu goruruz insallah

G galuska nasılsın canım az kaldı transfere ? Estrofem kullanırken bir şeyim yoktu ama prolutex iğne ve progestan fitile başlayınca bende bel ağrısı , sırt ağrısı , meme büyümesi , kaşık batması başladı sanki hamileyim gibi days transfer olmadan o yüzden transfer sonrası belirti olsa bile inanamıcam H Hazel9 nasılsın canım ne zaman test günün ?

Tup bebek doktorunla konustun mu bu ilac birakma olayini? Ben gunde 3 progestan fitil, 4 gunde 1 proluton igne yapiyorum. Bunlara 3. Aya kadar devam ediceksin dedi doktorum.
Ama prolutonun hepsinden etkili oldugunu da soyluyorlar, yani prolutex yerine proluton daha etkili de olabilir, bilemiyorum

Ben zaten her gün Progestan iğne için gidiyorum bitanem, ben de 10 günde bir yazdıriyim madem. Çok teşekkürler

Kızlar hastaneyi arıyorum ulaşamıyorum bir türlü doktoruma. 2 gün önce iki doz progestan iğne yapılan popom komple belime kadar şişti, kızardı ve yanıyor. Aşırı ağrısı var. Dün sağlıkçı arkadaş geldi, alerjik gözüküyor dedi. Yani nasıl anlatabilirim, kavun gibi düşünün o kadar geniş bir alan. Buna rağmen dün yine de vuruldum sağlam olan taraftan ama çok korkmaya başladım. Nette de bir şey yok. Var mı başına böyle bir şey gelen ya da duyan bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…