- 18 Kasım 2020
- 2.703
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.461
Kalçadan Progestan 50 mg ampul canım her gün olanKalçadan pruluton mu?
Progestani kalçadan mi kullanıyorsun fitil mi?Doğru diyorsun. Bana da 11 haftaya girene kadar estrofem ve progesteron devam sonrasında haftada bir proluton depot olacaksın dedi. Hiç kurtuluş yok. Ve hala çamur renkli akıntım oluyor ara ara
Anladım çok teşekkürler. ❤Kalçadan Progestan 50 mg ampul canım her gün olan
Anladım çok teşekkürler. ❤
Receteyi yenilersen alabiliyorsun. 10 günde 1 reçete yazdirabilirsin asm yeBittikçe yenisini verir mi canım? Bir kutu 10 gün yetiyor. 10 günde bir yeniden yazabiliyorsa öyle de yapabilirim.
Süper, öyle yaparım o zaman. Ben zaten her gün gidiyorum Progestan iğne için. Çok teşekkürler canımReceteyi yenilersen alabiliyorsun. 10 günde 1 reçete yazdirabilirsin asm ye
Rica ederim❤Süper, öyle yaparım o zaman. Ben zaten her gün gidiyorum Progestan iğne için. Çok teşekkürler canım
Cok araştırdım hıc kımse benım kadar yogun progestan kullanmıyor kessin demiyorum tabi ama az progestan ile de saglıklı gebelık olabiliyorsa ne gerek var bu kadar hormon. Benım gogsumdekı tümörleri buyutuyor malesef kullandıgım her progestan oyızden cok tedirginim. Kızımda kullandıgını yogun Hormon nedeniyle nur topu gibi tümörlerim oldu malesef ve aylık takıp yapılıyor cok yoruldum. Tup bebek doktorumu bırakma nedenim kanama neden ıle son gıtigimde bana hıcbırsey soylemeyı bebegın kalp atısını bıle gosterme zahmetinde bulamayıp ben gordum yeterlı demesi ve ardından sen normal yolla mı hamıle kalmıstım demesıOyle dusunmeyin, biz tutunma hormonlarini uretmiyoruz, disaridan progestani mecbur kullanmaliyiz.. zaten bu hormonlari dogal yoldan uretmedigimiz icin bu kadar cok kanama oluyor. Benim kendi kadin dogum doktorum baska bir tup bebekci hocasina yonlendirmisti ben o kadar uzman diilim tup bebek farkli bir surec diye.. normal gebelik takibi yapan doktorlar her zaman hakim olmuyorlar bu surece, onun icin ilaclari biraktirma yoluna gidebiliyorlar- tabi ki dogal gebelikte ilk aylar ilac kullanimi tercih edilmiyor ama bizim sureclerimiz dogal seyrinde ilerlemiyor ne yazik ki.. hele kanamanizda varsa tup bebek doktorunuza devam etmenizi oneririm bir sure daha.. insallah kesilir bir an once
Ya ne guzel sıze ıhtıyacımm var dıyetisyen hanımBir de bol su 15 bardak iç maydanoz kaynat limon sık suyunu iç idrar söktürür diyetisyenim güvenebilirsingeçmiş olsun
Fitil kuzum günde 4. Ama 1 haftadır çamur gibi akıntım varProgestani kalçadan mi kullanıyorsun fitil mi?
Oksaparı aıle hekımıme yazdırrıyorum canım ben ama 10 gunde bir gitmekten sıkıldım rapor cıkarttıracaktım doktorum kanamam nedenıyle Oksaparı kestı tekrar baslarsa rapor cıkartacagıöBizi bu evham mahvedecek zaten, bı akışına bırakabilsek... Olmuyor işte, tüp bebek olduğu için mi böyle evhamliyiz, diğer hamileler de böyle mi, hiç bilmiyorumçok teşekkürler canım, ben ASM ye oksaparı da soracağım yazar mı diye, gitmisken bir kısmını orda yaparım. Kalanı da özelde yaparım, devlet hastaneleri çok kalabalık, aşı da olamıyoruz ya, kalabalıktan kaçmak lazım.
Benim aile hekimim yaziyor oksapari.. hatta neredeyse butun ilaclarimi yazdirdim bu hafta ama tabi biz cok kullandigimiz icin hepsini full karsilamiyor, 1 kutusunu karsiliyor bitince yeniden yazdiriyorum. Tek seferde 3-5 kutu almak icin rapor gerekiyorMalesef yok öyle bir rapor. O zaman yazdiramayacagim.
Günde 6 fitil, günde 2 progestan iğne bu hafta 2 kez de proluton depot vuruldum. Sizin nasıldı?Cok araştırdım hıc kımse benım kadar yogun progestan kullanmıyor kessin demiyorum tabi ama az progestan ile de saglıklı gebelık olabiliyorsa ne gerek var bu kadar hormon. Benım gogsumdekı tümörleri buyutuyor malesef kullandıgım her progestan oyızden cok tedirginim. Kızımda kullandıgını yogun Hormon nedeniyle nur topu gibi tümörlerim oldu malesef ve aylık takıp yapılıyor cok yoruldum. Tup bebek doktorumu bırakma nedenim kanama neden ıle son gıtigimde bana hıcbırsey soylemeyı bebegın kalp atısını bıle gosterme zahmetinde bulamayıp ben gordum yeterlı demesi ve ardından sen normal yolla mı hamıle kalmıstım demesıilgisizlik nedenıyle bıraktım canım yani
Benim daha erken ama benim doktorum da ilaclari sakin aksatma dedi.. 12. Hafta civari progestan uretilmeye basliyormus vucutta, o zaman iste yavas yavas biraktiriyorlarmis ilaci.. kanama olacak diye ben de tedirginim, herkesin oldu neredeyse burda takip ettigim.. saglikla sonunu goruruz insallahDoğru diyorsun. Bana da 11 haftaya girene kadar estrofem ve progesteron devam sonrasında haftada bir proluton depot olacaksın dedi. Hiç kurtuluş yok. Ve hala çamur renkli akıntım oluyor ara ara
Doktorun ne diyor? İnsanın canı sıkılır yok yereFitil kuzum günde 4. Ama 1 haftadır çamur gibi akıntım var
Ben de öyle yapayım kuzum, çok teşekkürlerOksaparı aıle hekımıme yazdırrıyorum canım ben ama 10 gunde bir gitmekten sıkıldım rapor cıkarttıracaktım doktorum kanamam nedenıyle Oksaparı kestı tekrar baslarsa rapor cıkartacagıö
Tup bebek doktorunla konustun mu bu ilac birakma olayini? Ben gunde 3 progestan fitil, 4 gunde 1 proluton igne yapiyorum. Bunlara 3. Aya kadar devam ediceksin dedi doktorum.Arkadaşlar kadın doğum doktorum Prolutexi kesip haftada 1 progestan ignesi, 1 tane de Puruloton, 3 tane progestan fitil olarak devam etmemi istedi.
Sizler progestani ne şekilde alıyorsunuz, göbekten olan kesilince bişey olur mu diye korkuyorum. Onun yerine kalçadan iğneler eklendi ama hergün değil sonuçta.
Ben zaten her gün Progestan iğne için gidiyorum bitanem, ben de 10 günde bir yazdıriyim madem. Çok teşekkürlerBenim aile hekimim yaziyor oksapari.. hatta neredeyse butun ilaclarimi yazdirdim bu hafta ama tabi biz cok kullandigimiz icin hepsini full karsilamiyor, 1 kutusunu karsiliyor bitince yeniden yazdiriyorum. Tek seferde 3-5 kutu almak icin rapor gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?