Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Gidebileceğim başka doktor var mı canım, gidip başka doktorlardan da fikir alsana. En azından genel izlenim nedir onu öğrenirsin.
Bu hafta başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum. Şimdi araştırıyorum iyi bir doktor bulabilirsem gideceğim canım. Doktorum sağolsun söylediği olumsuz şeylerle hamile hissetmeme bile izin vermiyor

Hayır onunla görüşmedim. Benimde senin ki gibi oldu şuanda + olarak progestan kalçadan da eklendi. Zaten ilaç çok pahalı prolutex bi yandan üzerimden büyük bi yük kalktı sanki.

İğneyi yapan kişi bi hata mı yaptı acaba cnm hiç başıma gelmedi benim. Oğlunda hergün yaptırdım progestan iğne hiç böyle bişey başıma gelmedi.

Yerinde olsam hiç vakit kaybetmem hemen giderim başka doktora. Tutumu çok yanlış geldi bana ne yalan söyleyeyim.

Tup bebekte hormonlar hep dışarıdan alınıyor diye genelde oluyor. Olmayan nadir inşallah sende olmaz. Hele ki ilk gebelikse insan daha da korkuyor. Şu an daha sakinim

bugün nasılsın canım

Canım benim de kasık ağrısı oldu yaa onun dışında bi şey yok ama senin gibi düşündüm ben de transfer olmuş olsaydım bu ağrıları direk hamileliğe yorardım

Kıyamamm yaa ilaç iğne vs olayı bu durumun en zor şeyi herhalde Ben iyiyim kuzucum arada kasık ağrısı oluyo o kadar başka bişeyim yok uyuyorum çok fazla ama progestan diye düşünüyorum ayın 19unda test günüm daha 1 hafta var eşim de erken test yap diye beynimi yiyo ama beklicem

Canım benim de kasık ağrısı oldu yaa onun dışında bi şey yok ama senin gibi düşündüm ben de transfer olmuş olsaydım bu ağrıları direk hamileliğe yorardım
Nar suyu içmeye devam ediyor musun ? Ben hiç bırakmadım hep içtim. Transferde yalnız olacağım annemler durumu bilmiyor eşim de yemek yapmayı bilmiyor artık 2-3 günlük yemek yapıp dolaba koyacağım . Temizlik yapıyorum bir haftadır sonrasında uzun bir süre temizlik yapamayacağımdan nasıl beklicez bakalım test zamanını hayırlısı

Bekle canım daha çok varmış teste en azından 9-10 gün olsun. Çalışıyor musunuz izinli misiniz ? Ben evden çalışıyorum iki günlük rapor alıcam sadece nasıl olsa evden çalışıyorum diye . Müdürüme bile söylemedim küçük bir operasyon olacağım dedim sadece burası dışında kimse bilmiyor siz benim en büyük sırdaşlarımsınız

Yaaa iyi ki var burası hem de ortak duyguları paylaştıkça rahatlıyor insan yoksa bu süreç bana da geçmezdi ben çalışmıyorum kuzum maalesef evdeyim evlendiğimizden beri eşim istemiyo bari çocuk yapalım dedik işte hayırlısıyla inşallah işim o olur
Bir transfer günü bir de ertesi gün yattım yani biraz onun haricinde hep dolaştım evde öyle mantıklı gelmiyo yatmak o yüzden rahat rahat çalış sende vakit geçer hem de ne güzel, ilk 48-72 saat içinde tutunuyosa tutunuyomuş zaten

Hahaa tam bendensin ben de sonuma kadar günümü bekliycem

Yok canım sürekli içmiyorum ya rahim kalınlığı iyi deyince doktor bıraktım aklıma gelirse içiyorum ben de annemde kalıcam ilk 2 gün sonra işe dönücem kafamı dağıtmak için

Transfer öncesi diye söyledim zaten
Anladım canım ben orasını bılmıyorm transfer oldumu olacakmı tum yazısmaları okuyamıyorum yanlıs anlama ben cok kayıp yasadım sızınde yasamamanız adına sadece soyledım tabiki sen en ıyısını bilirsin ben sadece hatırlattım kötü bir niyetim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…