- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.481
Bu hafta başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum. Şimdi araştırıyorum iyi bir doktor bulabilirsem gideceğim canım. Doktorum sağolsun söylediği olumsuz şeylerle hamile hissetmeme bile izin vermiyorGidebileceğim başka doktor var mı canım, gidip başka doktorlardan da fikir alsana. En azından genel izlenim nedir onu öğrenirsin.
Hayır onunla görüşmedim. Benimde senin ki gibi oldu şuanda + olarak progestan kalçadan da eklendi. Zaten ilaç çok pahalı prolutex bi yandan üzerimden büyük bi yük kalktı sanki.Tup bebek doktorunla konustun mu bu ilac birakma olayini? Ben gunde 3 progestan fitil, 4 gunde 1 proluton igne yapiyorum. Bunlara 3. Aya kadar devam ediceksin dedi doktorum.
Ama prolutonun hepsinden etkili oldugunu da soyluyorlar, yani prolutex yerine proluton daha etkili de olabilir, bilemiyorum
İğneyi yapan kişi bi hata mı yaptı acaba cnm hiç başıma gelmedi benim. Oğlunda hergün yaptırdım progestan iğne hiç böyle bişey başıma gelmedi.Kızlar hastaneyi arıyorum ulaşamıyorum bir türlü doktoruma. 2 gün önce iki doz progestan iğne yapılan popom komple belime kadar şişti, kızardı ve yanıyor. Aşırı ağrısı var. Dün sağlıkçı arkadaş geldi, alerjik gözüküyor dedi. Yani nasıl anlatabilirim, kavun gibi düşünün o kadar geniş bir alan. Buna rağmen dün yine de vuruldum sağlam olan taraftan ama çok korkmaya başladım. Nette de bir şey yok. Var mı başına böyle bir şey gelen ya da duyan bilen?
Yerinde olsam hiç vakit kaybetmem hemen giderim başka doktora. Tutumu çok yanlış geldi bana ne yalan söyleyeyim.Bu hafta başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum. Şimdi araştırıyorum iyi bir doktor bulabilirsem gideceğim canım. Doktorum sağolsun söylediği olumsuz şeylerle hamile hissetmeme bile izin vermiyor
Kırmızı olmadıkça sorun yok dedi bebekler de sağlıkli çok şükür ama dediğin gibi insan Bi afalliyor yaDoktorun ne diyor? İnsanın canı sıkılır yok yere
Tup bebekte hormonlar hep dışarıdan alınıyor diye genelde oluyor. Olmayan nadir inşallah sende olmaz. Hele ki ilk gebelikse insan daha da korkuyor. Şu an daha sakinimBenim daha erken ama benim doktorum da ilaclari sakin aksatma dedi.. 12. Hafta civari progestan uretilmeye basliyormus vucutta, o zaman iste yavas yavas biraktiriyorlarmis ilaci.. kanama olacak diye ben de tedirginim, herkesin oldu neredeyse burda takip ettigim.. saglikla sonunu goruruz insallah
bugün nasılsın canımOyle dusunmeyin, biz tutunma hormonlarini uretmiyoruz, disaridan progestani mecbur kullanmaliyiz.. zaten bu hormonlari dogal yoldan uretmedigimiz icin bu kadar cok kanama oluyor. Benim kendi kadin dogum doktorum baska bir tup bebekci hocasina yonlendirmisti ben o kadar uzman diilim tup bebek farkli bir surec diye.. normal gebelik takibi yapan doktorlar her zaman hakim olmuyorlar bu surece, onun icin ilaclari biraktirma yoluna gidebiliyorlar- tabi ki dogal gebelikte ilk aylar ilac kullanimi tercih edilmiyor ama bizim sureclerimiz dogal seyrinde ilerlemiyor ne yazik ki.. hele kanamanizda varsa tup bebek doktorunuza devam etmenizi oneririm bir sure daha.. insallah kesilir bir an once
Canım benim de kasık ağrısı oldu yaa onun dışında bi şey yok ama senin gibi düşündüm ben de transfer olmuş olsaydım bu ağrıları direk hamileliğe yorardımG galuska nasılsın canım az kaldı transfere ? Estrofem kullanırken bir şeyim yoktu ama prolutex iğne ve progestan fitile başlayınca bende bel ağrısı , sırt ağrısı , meme büyümesi , kaşık batması başladı sanki hamileyim gibi days transfer olmadano yüzden transfer sonrası belirti olsa bile inanamıcam H Hazel9 nasılsın canım ne zaman test günün ?
Çok şükür .sende fazla yorma kendini geçer inşallah artık rahatlarsın.Kırmızı olmadıkça sorun yok dedi bebekler de sağlıkli çok şükür ama dediğin gibi insan Bi afalliyor ya
Kıyamamm yaa ilaç iğne vs olayı bu durumun en zor şeyi herhaldeG galuska nasılsın canım az kaldı transfere ? Estrofem kullanırken bir şeyim yoktu ama prolutex iğne ve progestan fitile başlayınca bende bel ağrısı , sırt ağrısı , meme büyümesi , kaşık batması başladı sanki hamileyim gibi days transfer olmadano yüzden transfer sonrası belirti olsa bile inanamıcam H Hazel9 nasılsın canım ne zaman test günün ?
Nar suyu içmeye devam ediyor musun ? Ben hiç bırakmadım hep içtim. Transferde yalnız olacağım annemler durumu bilmiyor eşim de yemek yapmayı bilmiyor artık 2-3 günlük yemek yapıp dolaba koyacağım . Temizlik yapıyorum bir haftadır sonrasında uzun bir süre temizlik yapamayacağımdanCanım benim de kasık ağrısı oldu yaa onun dışında bi şey yok ama senin gibi düşündüm ben de transfer olmuş olsaydım bu ağrıları direk hamileliğe yorardım
Bekle canım daha çok varmış teste en azından 9-10 gün olsun. Çalışıyor musunuz izinli misiniz ? Ben evden çalışıyorum iki günlük rapor alıcam sadece nasıl olsa evden çalışıyorum diye . Müdürüme bile söylemedim küçük bir operasyon olacağım dedim sadeceKıyamamm yaa ilaç iğne vs olayı bu durumun en zor şeyi herhaldeBen iyiyim kuzucum arada kasık ağrısı oluyo o kadar başka bişeyim yok uyuyorum çok fazla ama progestan diye düşünüyorum ayın 19unda test günüm daha 1 hafta var eşim de erken test yap diye beynimi yiyo ama beklicem
Yaaa iyi ki var burası hem de ortak duyguları paylaştıkça rahatlıyor insan yoksa bu süreç bana da geçmezdiBekle canım daha çok varmış teste en azından 9-10 gün olsun. Çalışıyor musunuz izinli misiniz ? Ben evden çalışıyorum iki günlük rapor alıcam sadece nasıl olsa evden çalışıyorum diye . Müdürüme bile söylemedim küçük bir operasyon olacağım dedim sadeceburası dışında kimse bilmiyor siz benim en büyük sırdaşlarımsınız
Belirtileriniz ne durumda acaba :)Çok şükür .sende fazla yorma kendini geçer inşallah artık rahatlarsın.
Hahaa tam bendensin ben de sonuma kadar günümü bekliycemKıyamamm yaa ilaç iğne vs olayı bu durumun en zor şeyi herhaldeBen iyiyim kuzucum arada kasık ağrısı oluyo o kadar başka bişeyim yok uyuyorum çok fazla ama progestan diye düşünüyorum ayın 19unda test günüm daha 1 hafta var eşim de erken test yap diye beynimi yiyo ama beklicem
Yok canım sürekli içmiyorum ya rahim kalınlığı iyi deyince doktor bıraktım aklıma gelirse içiyorumNar suyu içmeye devam ediyor musun ? Ben hiç bırakmadım hep içtim. Transferde yalnız olacağım annemler durumu bilmiyor eşim de yemek yapmayı bilmiyor artık 2-3 günlük yemek yapıp dolaba koyacağım . Temizlik yapıyorum bir haftadır sonrasında uzun bir süre temizlik yapamayacağımdannasıl beklicez bakalım test zamanını hayırlısı
Transfer öncesi diye söyledim zatenCanım baana transferden sonra maydonoz yeme demıslerdı dusuge sebep olur demıslerdı aklınızda olsun
Aynen insan sorguluyor geçmiş olsun canımEvet canım progestan fitil prolutex gobekten ıgne hergun. Proluton haftada 1 buna ragmen kanama olunca bosuna kullandıgım hıssedıyorum
Anladım canım ben orasını bılmıyorm transfer oldumu olacakmı tum yazısmaları okuyamıyorum yanlıs anlama ben cok kayıp yasadım sızınde yasamamanız adına sadece soyledım tabiki sen en ıyısını bilirsin ben sadece hatırlattım kötü bir niyetim yoktuTransfer öncesi diye söyledim zaten
Neredeyse hiç bi belirtim kalmadiBelirtileriniz ne durumda acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?