Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Detoks sularına çok güvenmeyin. Günde en az 1 saat yürüyüş ve 15 bardak su ile hepsi düzelir. Akşam 7den sonra bişey yeme ve akşamları çorba salata tüket. Hamurişi kızartma tatlılar yasak ödem yapıyor. Ve az tuzlu yenecek tabiki

Opudan sonra idrar yolunda sıkıntı olmuş transfere kadar böyle yap dedim zaten. Maydanozla ilgili aslında düşürür diye kesin bi bilgi yok canım ama ben de kullanmıyorum ne olur ne olmaz. Mesajdan anlaşılmıyor belki ama ben de terslemedim seni estağfirullah

Senin şuan kac haftalık canım? Maşallah diyeyim henüz bende de olmadı kanama inşallah da olmaz

Kilo almak daha zor değil mi bazıları için?mesela ben 44 kiloyum ve asla kilo alamıyorum

bugün nasılsın canım
Ben de sana bakiyordum cok sukur bir sorun yok gibi tatlimm, iyiyim.. Arada adet gibi karin agrisi, ank kramplar giriyor klasik.. cok nefes nefese kaliyorum, yetmiyor nefesim niyeyse onun disinda bir belirti, olumsuzluk vs yok. Sen nasilsinn? Sali gunu gelseydi de keseleri gorseydik

Yok canım sadece komseyı kırmak ıstemem sen okumussun bu ısın ehlısın tabıkı bende yemedım ne olur ne olmaz ölmüsünü lahmacunda bıle yemezdım eskı hamılelıklerımde o kadar ınsan korkuyo rabbım kımseye kayıp yasatmasın cok zor

İnşallah olmasın da var ya diken üstü bir hayat oluyor resmen. Bir daha ne zaman gitcektiniz siz doktora minnoslarrrr
İnşallah canım. Ben geçen hafta gittim en son bi sürü tahlil istedi bu hafta da sonuçlarımı göstermek için gidicem o zaman sorucam ama artık aylık çağırır herhalde sana ne zaman dedi? Bi de ben tüp bebek dr uma gitmiyorum başka ildeyim o bana 8.haftada estrofemi 12.de progestanı kes dedi. Pztsi 8+1im onu da sorucam

Allah gönlüne göre versin canım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah

Cok üzüldüm canım yaaaa nden nası oldu aklım almıyo nası parca bırakıyo cok üzgunum ıilem gördükce zarar görüyoruz
Ameliyat olduğum doktora gittim canm kesinlikle parça bırakmadim tüp bebek yerinin hatası diyor oda orayı suçluyor sabahtan belli hastahane hastahane geziyorum acil yatmam gerekiyormuş skar gebelik mi ne varmış dış gebelik gibi bu o diyor tam teşekküllü bi hastahaneye gidiyorum şimdi onlar ne yapacak bakalım dua edin rahmimi kaybetme riskim bile varmis

Yaaaa ne dıyosun allah korun yaaaa ne demek rahmı kaybetmek yaaa allahı korusun yaaaaaa

Allah korusun, öyle bir şey olmaz. En fazla o kalan tüp bağlantısını alırlar ki o da zaten sizde kullanım dışı şuanda. Kötü düşünmeyin, genciz daha, dirençliyiz. Hiçbir şey olmaz rahminize

Canım ya o kısmı alırlar en fazla . Rahmi almazlar o en en son çare olabilir. En az hasarla atlat şu olayı kuzum

Oksapar için rapor cikartildiysa sağlık ocağı da yazabilir. Yoksa yazamaz. Benim ilk gebeligimden kalan rapor korona çıkınca yenilendi durdu ben hala o raporla alıyorum oksapar
merhaba raporlu olunca herhangi bir ücret ödeniyor mu peki.raporsuz yazdırınca 50 küsür lira bir ücret çıkıyor.

bende iyiyim canım benim belirtim baya azaldı ya korkuyorum gögüslerim acıyo sadece kasık agrım hiç kalmadı gibi çok nadir oluyor günler geçmiyor kafada kurmalar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…