- 15 Aralık 2019
- 16
- 26
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.521
Proluton depot kasa depo oluyormuş 1 hafta vücut onu kullanıyormuşTup bebek doktorunla konustun mu bu ilac birakma olayini? Ben gunde 3 progestan fitil, 4 gunde 1 proluton igne yapiyorum. Bunlara 3. Aya kadar devam ediceksin dedi doktorum.
Ama prolutonun hepsinden etkili oldugunu da soyluyorlar, yani prolutex yerine proluton daha etkili de olabilir, bilemiyorum
hala aynıyım malesef ilaç kullanıyorum doktorum 10günde anca geçer dedi dinleneceksin dedi çok canımı yakıyor ne yapacağim bilmiyorum
Canım benım 7. Haftada kesecektik estrofemı ama gogsumdekı kıtlelerı buyıtunce 5. Haftada kestı kan sulandırıcı doguma kadar proluton 20. Haftaya kafar progestan lar 12. Haftaya kadar dedı banaKızlar 12 mayısta transfer olmuştum şu an 7 haftalık hamileyim. Dr bu hafta kan sulandırı iğneyi ve prolutexi artık kesebiliriz dedi. Onların yerine prolutan depot iğne verdi haftada 1. Estrofemi ve fitili ne zaman keseriz acaba bilen var mı
Estrofem, progestanlar ve Puruloton 12. Haftaya kadar kan sulandırıcı doğuma kadar dedi benim doktorum.Kızlar 12 mayısta transfer olmuştum şu an 7 haftalık hamileyim. Dr bu hafta kan sulandırı iğneyi ve prolutexi artık kesebiliriz dedi. Onların yerine prolutan depot iğne verdi haftada 1. Estrofemi ve fitili ne zaman keseriz acaba bilen var mı
Geçmiş olsun, zordur tabi. 10 gün daha sıkıcaksın demek ki dişinihala aynıyım malesef ilaç kullanıyorum doktorum 10günde anca geçer dedi dinleneceksin dedi çok canımı yakıyor ne yapacağim bilmiyorum
Hayırlı ugurlu olsun rabbim kucağına sağ salim aldırsın inşallahBenimde bugün kan günümdü değerim 443 çıktı pazartesi tekrarlanacak inşallah benimde konuşan 2 embriyom tutmuştur
İlk 134 2 gün sonra 225 aslında tek gibiydi herşey :))Maşallahh beta değeriniz kaç çıkmıştı
Aynı durumdayızNeredeyse hiç bi belirtim kalmadibiraz fazla acıkıyorum ve daha erken uykum geliyo o kadar. Sizin?
Lekelenme hemen hemen herkeste oluyor. Yeterince progestan da kullanıyoruz. Yine de rahat edemezsen doktoruna muayene ol en azından rahimde kanama varmı ona bakabilir.Kızlar bende dün (9.günüm) ve bugün açık kahverengi lekelenme oldu. Iki gündür kırmızıya dönecek diye diken üstündeyim. Kanaması bu şekilde başlayıp sonlanan veya hala bu şekilde devam eden var mı acaba? Ya da diğer bir değişle lekelenmeden ne zaman süre sonra kırmızı şekilde kanamanız arttı?
Benim 5- 6 gün devam etti kahverengi lekelenmem, Progestan iğne oldum her gün, şimdi 2 günde bir Progestan iğne haftada bir pruloton igne günde 6 progestan fitil kullanıyorum , yalnızca bir kez kırmızı bezelye büyüklüğünde pıhtı tarzı bir şey geldi ve arkasından 2 gün kahverengi akıntı devam etti ve dün itibariyle tamamen kesildi cok sukurKızlar bende dün (9.günüm) ve bugün açık kahverengi lekelenme oldu. Iki gündür kırmızıya dönecek diye diken üstündeyim. Kanaması bu şekilde başlayıp sonlanan veya hala bu şekilde devam eden var mı acaba? Ya da diğer bir değişle lekelenmeden ne zaman süre sonra kırmızı şekilde kanamanız arttı?
Aynı durumdayızhatta bu durum korkutmuyor değil beni
Kesinlikle her belirti sonuna kadar vardı. hamileliğimi bilmeden önce daha çok hamileydimbundan 1 hafta önce bütün belirtiler vardı değil mi? Demekki hepsini ilaçlar yapmış şimdi bünyemiz alıştı ilaclara yada bebek yerlesirken olmuş tüm belirtiler. İkimizde böyle olduğumuza göre korkmayalim
Kesinlikle her belirti sonuna kadar vardı. hamileliğimi bilmeden önce daha çok hamileydimbu forum olmasa zaten insan kafayı yermiş, iyi ki var , iyi ki varsınız ❣
çok şükürki bebeğe zararı olan bir durum değil tek tesellim o zaten dediğin gibi sabredeğim yapacak bişey yok bu arada sanada hayırlı olsun cnm allah kucagına almayı nasip etsinGeçmiş olsun, zordur tabi. 10 gün daha sıkıcaksın demek ki dişiniEn azından bebeğe bir şey olmasın
Benimde şuan bütün belirtilerim gitti sadece biraz baş agrısı oluyor akşamları okadar, ne kasık agrısı ne birşey kalmadı, en dileniyordum ters birşey mi oldu diye ama burada okuyorum hepimiz aynıyızevet kendimi fazla iyi hissediyorum,çokta enerjigim yorgunluk gitti.
Değil mi, insan kendiyle aynı durumda olan kişilerle konuştukça rahatlıyor. Hepiniz iyi ki varsınız ❤
Ben de başka şehirdeyim diye tüp bebek doktoruma gitmiyorum. Ama bana 11de estrofem keseceksin dedi içerken artık midem kalkıyor son 2 hafta kaldı çok şükür. Vala beni 11.haftada çağırdı muhtemelen ikili test de yapacak o gunİnşallah canım. Ben geçen hafta gittim en son bi sürü tahlil istedi bu hafta da sonuçlarımı göstermek için gidicem o zaman sorucam ama artık aylık çağırır herhalde sana ne zaman dedi? Bi de ben tüp bebek dr uma gitmiyorum başka ildeyim o bana 8.haftada estrofemi 12.de progestanı kes dedi. Pztsi 8+1im onu da sorucam
Yok ben ücretsiz alıyorum hiç para vermiyorum.merhaba raporlu olunca herhangi bir ücret ödeniyor mu peki.raporsuz yazdırınca 50 küsür lira bir ücret çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?