- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.541
Ben kuzum 10 gündür kahverengi akıyor. Doktorum normal dedi. Kırmızıya dönerse gel dedi. Dönmüyor çok şükürKızlar bende dün (9.günüm) ve bugün açık kahverengi lekelenme oldu. Iki gündür kırmızıya dönecek diye diken üstündeyim. Kanaması bu şekilde başlayıp sonlanan veya hala bu şekilde devam eden var mı acaba? Ya da diğer bir değişle lekelenmeden ne zaman süre sonra kırmızı şekilde kanamanız arttı?
Raporu nerede cikardiniz acaba? Ben de cikarmak icin can atiyorumYok ben ücretsiz alıyorum hiç para vermiyorum.
Sanırım bir şey olursa kendisini sorumlu tutmamamız için bize sürekli olumsuz konuşuyor. Öyle bir olumsuz konuşmuştu ki ben kese görmeyi bile ummuyordum. Şimdi de kalp atışını duymadan kesin bir şey söyleyemem dedi. Bir hafta sonra kalp atışı için başka doktora da muayene olacağım.Yerinde olsam hiç vakit kaybetmem hemen giderim başka doktora. Tutumu çok yanlış geldi bana ne yalan söyleyeyim.
Ben şimdiden en az 3 kilo almış gibi hissediyorum. Her gün en az yarım saat yürüyüş yapmama ve yediklerime dikkat etmeme rağmen. Karnım şiş resmen. Sabah birşey yok öğleden sonra şişmeye başlıyor. İnsanlar kilo aldığım için hamile olduğumu sormasınlar diye kimseyle görüşmüyorumKilo almak daha zor değil mi bazıları için?mesela ben 44 kiloyum ve asla kilo alamıyorum
Pztsi hem burdaki doktoruma gidicem hem de tüp bebek dr umu aricam estrofem için bakalım ne olacak.Ben de başka şehirdeyim diye tüp bebek doktoruma gitmiyorum. Ama bana 11de estrofem keseceksin dedi içerken artık midem kalkıyor son 2 hafta kaldı çok şükür. Vala beni 11.haftada çağırdı muhtemelen ikili test de yapacak o gun
Çoğumuzda kalmamış belirti demek ki normal. Şu aralar iyi olalım sonrası bütün belirtiler meydana cikarBenimde şuan bütün belirtilerim gitti sadece biraz baş agrısı oluyor akşamları okadar, ne kasık agrısı ne birşey kalmadı, en dileniyordum ters birşey mi oldu diye ama burada okuyorum hepimiz aynıyız
Bilemiyorum bana doğru gelmedi . İnşallah yanılır,ben inanıyorum.Sanırım bir şey olursa kendisini sorumlu tutmamamız için bize sürekli olumsuz konuşuyor. Öyle bir olumsuz konuşmuştu ki ben kese görmeyi bile ummuyordum. Şimdi de kalp atışını duymadan kesin bir şey söyleyemem dedi. Bir hafta sonra kalp atışı için başka doktora da muayene olacağım.
Şiş hissetme bende de var ama kilo almadım ,senin ki gaz olabilir mi?Ben şimdiden en az 3 kilo almış gibi hissediyorum. Her gün en az yarım saat yürüyüş yapmama ve yediklerime dikkat etmeme rağmen. Karnım şiş resmen. Sabah birşey yok öğleden sonra şişmeye başlıyor. İnsanlar kilo aldığım için hamile olduğumu sormasınlar diye kimseyle görüşmüyorum
İnşallah dediğin gibidir canım Doktor yanılıyordurBilemiyorum bana doğru gelmedi . İnşallah yanılır,ben inanıyorum.
Şiş hissetme bende de var ama kilo almadım ,senin ki gaz olabilir mi?
İnşallah cnm .kontrolün ne zaman?İnşallah dediğin gibidir canım Doktor yanılıyordurAllah’ın izniyle hayırlısıyla kalp atışını duyarız inşallah Gaz değil canım bildiğin karnım şişiyor. İlaçlardan da olabilir. Sağlıkla ilerlesin de şişkinlik kilo hiç önemli değil.
Kahverengi lekelenmeden hemen sonra mı igne verdi doktorunuz peki? Ben hemşireye durumu söyleyince artarsa haber verin dedi. Miktarda herhangi bir artma olmayinca haber vermedim.Benim 5- 6 gün devam etti kahverengi lekelenmem, Progestan iğne oldum her gün, şimdi 2 günde bir Progestan iğne haftada bir pruloton igne günde 6 progestan fitil kullanıyorum , yalnızca bir kez kırmızı bezelye büyüklüğünde pıhtı tarzı bir şey geldi ve arkasından 2 gün kahverengi akıntı devam etti ve dün itibariyle tamamen kesildi cok sukur
Çok teşekkür ederim canım, hepimize nasip etsin inşallah.çok şükürki bebeğe zararı olan bir durum değil tek tesellim o zaten dediğin gibi sabredeğim yapacak bişey yok bu arada sanada hayırlı olsun cnm allah kucagına almayı nasip etsin
Çok sağol canım cevabın için, biraz rahatladım.Ben kuzum 10 gündür kahverengi akıyor. Doktorum normal dedi. Kırmızıya dönerse gel dedi. Dönmüyor çok şükür
Günde 2 kez proluton mu vuruluyorsun? İlaçlar ağır geliyordur bol su iç 15 bardak en azKızlar bende 6+2 oldum.
Günde 2 progestan iğne dedi doktorum .
2.dozundan sonra ateşim çıkmaya baslıyor. 38 lere kadar çıkıyor ateşim. Crp değerimi yükseltiyor. Kaç defa denedim hep aynısını yaptı. Göbekten iğneye geçiyorum ama o da çok pahalı. Progestana böyle etki yapan varmı bilmiyorum ama günde 2 kez vurulan yok sanırım
Mide kazınması bende de oluyor öyle hissettiğimde su içiyorum veya meyve yiyorum kilo almamak için. Kontrolüm cuma günü canım. Senin ne zaman.İnşallah cnm .kontrolün ne zaman?
Şişlik degil ama sürekli modem kazanıyor benim. Sürekli ne yesem diye düşünüyorum.
Benim lekelenmeden hemen sonra pembe ve kırmızıya döndü bir iki saat içinde. Zaten apar topar hastaneye gittik, vajinal muayene olunca hepsi birden çıktı. Bu olay bu salı oldu. Son 3 gündür kahverengiydi, bugün tamamen kesildi.wc hariç neredeyse hiç kalkmadım, ve doktor bu kanama için de bir şey yaptığımı söyledi. Yani ağır kaldırmak, zorlamak gibi.Kızlar bende dün (9.günüm) ve bugün açık kahverengi lekelenme oldu. Iki gündür kırmızıya dönecek diye diken üstündeyim. Kanaması bu şekilde başlayıp sonlanan veya hala bu şekilde devam eden var mı acaba? Ya da diğer bir değişle lekelenmeden ne zaman süre sonra kırmızı şekilde kanamanız arttı?
Ben vuruluyorum, ekstra 6 da fitilim var günlük. hafif yükseltiyor ateşimi.bende de enjeksiyon yeri ve çevresinde ciddi döküntü yaptı maalesef. Günde 20 fitil atayım ama şu iğneyı kullandırmasınlarKızlar bende 6+2 oldum.
Günde 2 progestan iğne dedi doktorum .
2.dozundan sonra ateşim çıkmaya baslıyor. 38 lere kadar çıkıyor ateşim. Crp değerimi yükseltiyor. Kaç defa denedim hep aynısını yaptı. Göbekten iğneye geçiyorum ama o da çok pahalı. Progestana böyle etki yapan varmı bilmiyorum ama günde 2 kez vurulan yok sanırım
Benim de kanamamdan sonra kahverengi çamur gibi akintim var. Her wc ye gittigimde geliyor. Buna normal dediler. Ama bazen de su gibi akinti da oluyor. Onu sormayi unuttum, bi gidiyorum wcye camasir epey islak ama su gibi... sizde oluyo mu bu?Benim lekelenmeden hemen sonra pembe ve kırmızıya döndü bir iki saat içinde. Zaten apar topar hastaneye gittik, vajinal muayene olunca hepsi birden çıktı. Bu olay bu salı oldu. Son 3 gündür kahverengiydi, bugün tamamen kesildi.wc hariç neredeyse hiç kalkmadım, ve doktor bu kanama için de bir şey yaptığımı söyledi. Yani ağır kaldırmak, zorlamak gibi.
Su gibi akıntı ve batmalar bende de var, bence endişelenecek bir şey yokBenim de kanamamdan sonra kahverengi çamur gibi akintim var. Her wc ye gittigimde geliyor. Buna normal dediler. Ama bazen de su gibi akinti da oluyor. Onu sormayi unuttum, bi gidiyorum wcye camasir epey islak ama su gibi... sizde oluyo mu bu?
Rahim batmalarim da nerdeyse tüm gün var :/
Ne zaman bitiyor bu batmalar :/
Aynen ben de o durumdayım canım, bazen o kadar unutuyorum ki sonra aklıma geliyor, A ben hamileydim dimi diyorum.. Yatarken eşim iyi geceler diyor, ben de iyi geceler babacık diyorum :))))Ay iyi ki gitmişsiniz değeriniz çok güzel maşallahşaşkınlık bende de devam ediyo, benim daha önce hiç pozitifim olmamıştı, ne yani şimdi burda bebiş mi var diye elimi karnıma koyup geziyorum eşim günaydın dese, hani bebişime günaydın yok mu diyorum, beş dk sonra da ben şimdi gebe miyim diyorum
Allah akıl fikir versin
Tüp bebekte cinsiyete bakarken çin takvimi tutuyo mu arkadaşlar bilginiz var mı?
Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum canım, Sabah akşam 2x200 mg olarak...Arkadaşlar kadın doğum doktorum Prolutexi kesip haftada 1 progestan ignesi, 1 tane de Puruloton, 3 tane progestan fitil olarak devam etmemi istedi.
Sizler progestani ne şekilde alıyorsunuz, göbekten olan kesilince bişey olur mu diye korkuyorum. Onun yerine kalçadan iğneler eklendi ama hergün değil sonuçta.
gerçekten çok ilginç bir doktormuş... Bilgi alma hakkınızı resmen gaspetmiş..Cok araştırdım hıc kımse benım kadar yogun progestan kullanmıyor kessin demiyorum tabi ama az progestan ile de saglıklı gebelık olabiliyorsa ne gerek var bu kadar hormon. Benım gogsumdekı tümörleri buyutuyor malesef kullandıgım her progestan oyızden cok tedirginim. Kızımda kullandıgını yogun Hormon nedeniyle nur topu gibi tümörlerim oldu malesef ve aylık takıp yapılıyor cok yoruldum. Tup bebek doktorumu bırakma nedenim kanama neden ıle son gıtigimde bana hıcbırsey soylemeyı bebegın kalp atısını bıle gosterme zahmetinde bulamayıp ben gordum yeterlı demesi ve ardından sen normal yolla mı hamıle kalmıstım demesıilgisizlik nedenıyle bıraktım canım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?