Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

2. Dememe olur diğeri sanmıyorum. 2 koymazlar takviye kullanıcam bunları da sorarım kilom 54-55 161 boyundayım bana zayıfsın dedi ama yağlanmam epey var düzene sokmam lazım bi şeyleri evet hayırlısı artık

Kilon gayet iyi sağlıklı beslen o zaman. Valla bana 2 tane koydular ben daha söylemeden ben de onayladım tabi de. Yasalar olsa da esnetebiliyorlar. Bundan sonraki süreç için Allah yardımcın olsun canım

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Yüzmüşsünüz yüzmüşsünüz kuyruğuna gelmişsiniz; denemekten ne kaybedersiniz ki? Geçen burda yine bir arkadaşa örnek olarak gösterdim size de göstereyim; aramızdaki bir arkadaşımıza (ismini tam hatırlayamadım ama tabloda en üstte ismi yazılı olan kişi) normalde bir tane embryo transfer edilecekken doktoru (kullanıcıya danışmadan) son anda "nasıl olsa tutmaz" diye düşünürek çöpe atmaya kıyamadıkları düşük kaliteli embriyoyu da transfer etmiş. Ve sonuç; ikisi de tuttu. şuan üçüzlerini (sağlam olan kendi içinde ikiye bölünmüş) bekliyor. Yani diyeceğim o ki olmayacak diye bir şey yok. Neticede hepimiz her ihtimali göze alarak başlıyoruz bu sürece.

Allah korusun. Dualarımızdasın canım merak etme, bu süreci en az zararla atlatmanı diliyoruz

Z Zdrn canım nasılsın ne yaptın nedir son durumun senı merak ettım ıns operasyona gerek kalmaz dualarımdasın
Hastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin

Dualarım senınle canım ne yapılacak konusuldu mu

benimde trasferimin 5. günü transfer gününden beridir ısıtamıyorum kendimi çift çorapla battaniyenin altında duruyorum..eşimin halasıyla konuştum.belirtin yok mu dedi üşümüyor musun hiç.aa evet üşüyorum dedim ama belirtilere bakmadığım için bilmiyordum.bebek annenin kanını toplarmış o yzden üşüme yaparmış.öyle söyleyince bi heveslendim

Evet öyle orası biraz dua ederek inşaallah yanlış karar vermeyerek tamamlarım bu süreci inşaallah bana da dua edersiniz

Hangı sehırdesın cnm transferı nerde oldun

Çok geçmiş olsun, neden böyle olmuş peki ne dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…