- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.601
2. Dememe olur diğeri sanmıyorum. 2 koymazlar takviye kullanıcam bunları da sorarım kilom 54-55 161 boyundayım bana zayıfsın dedi ama yağlanmam epey var düzene sokmam lazım bi şeyleri evet hayırlısı artıkBizim grupta öyle biri vardı ya ilk çocuğu tutan. Yine de içine nasıl sinerse öyle yap. Eğer ikizden korkmuyorsan doktorunla sonraki süreçte olursa ikiz koyma ihtimalini de konuş. Gonomax kullanmıştım ben tüp bebek dr önermişti eşim de andromax doktoruna danışarak kullanabilirsin. Kilon ideal olsun her gün bi saat yürü bol su iç sağlıklı şeyler tüket. Allah gönlüne göre versin
Olabilir canım. Sağlıkla doğsunlar da herşeye razıyım
Kilon gayet iyi sağlıklı beslen o zaman. Valla bana 2 tane koydular ben daha söylemeden ben de onayladım tabi de. Yasalar olsa da esnetebiliyorlar. Bundan sonraki süreç için Allah yardımcın olsun canım2. Dememe olur diğeri sanmıyorum. 2 koymazlar takviye kullanıcam bunları da sorarım kilom 54-55 161 boyundayım bana zayıfsın dedi ama yağlanmam epey var düzene sokmam lazım bi şeyleri evet hayırlısı artık
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Yüzmüşsünüz yüzmüşsünüz kuyruğuna gelmişsiniz; denemekten ne kaybedersiniz ki? Geçen burda yine bir arkadaşa örnek olarak gösterdim size de göstereyim; aramızdaki bir arkadaşımıza (ismini tam hatırlayamadım ama tabloda en üstte ismi yazılı olan kişi) normalde bir tane embryo transfer edilecekken doktoru (kullanıcıya danışmadan) son anda "nasıl olsa tutmaz" diye düşünürek çöpe atmaya kıyamadıkları düşük kaliteli embriyoyu da transfer etmiş. Ve sonuç; ikisi de tuttu. şuan üçüzlerini (sağlam olan kendi içinde ikiye bölünmüş) bekliyor. Yani diyeceğim o ki olmayacak diye bir şey yok. Neticede hepimiz her ihtimali göze alarak başlıyoruz bu sürece.Kızlar bugün opudan sonraki 5. Günümdü 15 yumurta toplanmıştı 8 i olgun 5 i döllendi emriyolog 3. Günde arayıp 5 döllenenden hepsi canlı 1 tanesi çok iyi demişti diğerleri geriden geliyor falan dedi ama bugün sadece o çok iyi dedikleri 5. Güne ulaşabilmiş tek ve 3 bc kalite transfer düşünmüyorum formdaki bütün 3 bc transfer edilenler baktım yazdım ama hiçbiri sağlıklı bi gebelik oluşmamış hayırlısı böyleymiş yumurta kalitesi konusunda sıkıntı var galiba bi 3-5 ay takviye kullanıp kışa tekrar düşünebilirim rabbim tamamına erdirsin sizin sonuçlarınızı
Amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHayırlı ugurlu olsun rabbim kucağına sağ salim aldırsın inşallah
Gerçekten tek gibiymiş. Ben o kasar çok merak ediyorum kiii betalardan anlayamıyorum artık herkesin farklılık gösteriyor gerçekten. Mecburen keseyi ve kalp atışı beklicemİlk 134 2 gün sonra 225 aslında tek gibiydi herşey :))
Bat tarihim bgndü canım.Bat gelmiş miydi canım... BAt dan önceyse yerleşme kanaması büyük ihtimalle. bende de olmuştu, 2 gün az az sürdü sonra geçti.
Allah korusun. Dualarımızdasın canım merak etme, bu süreci en az zararla atlatmanı diliyoruzAmeliyat olduğum doktora gittim canm kesinlikle parça bırakmadim tüp bebek yerinin hatası diyor oda orayı suçluyor sabahtan belli hastahane hastahane geziyorum acil yatmam gerekiyormuş skar gebelik mi ne varmış dış gebelik gibi bu o diyor tam teşekküllü bi hastahaneye gidiyorum şimdi onlar ne yapacak bakalım dua edin rahmimi kaybetme riskim bile varmis
11. Ve 13. Var olur mu??Kızlar 12.gün değerlerinizi ve tek mi ikiz gebelik mi olduğunu yazabilir misiniz size zahmet?
Olur olur11. Ve 13. Var olur mu??479/911 ikiz minnoşlar
Teşekkür ederim, o zaman çift ve tekle alakalı bir durum değil12. Gün 1268
Sanırım geldiği an tutundu benim ki değerim o yüzden yüksek. Tek embriyo çünkü.
Allah gönlüne göre versin canım ikişer üçer kaçar istiyorsanOlur olurçok teşekkür ederim
Tek embriyo 12.gün 800 çıktı da, acaba bir kaçak mı var onu anlamaya çalışıyorum
Hastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin
Dualarım senınle canım ne yapılacak konusuldu muHastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin
benimde trasferimin 5. günü transfer gününden beridir ısıtamıyorum kendimi çift çorapla battaniyenin altında duruyorum..eşimin halasıyla konuştum.belirtin yok mu dedi üşümüyor musun hiç.aa evet üşüyorum dedim ama belirtilere bakmadığım için bilmiyordum.bebek annenin kanını toplarmış o yzden üşüme yaparmış.öyle söyleyince bi heveslendimBenim de öyle. zaten kapı pencere kapalı battaniye uzun pijama ve çorapla yatıyorum. Çorabı çıkaramıyorum. İlaçlardan da olabilirmiş gebelikten de. Kimi insanlar gebelikte ilk 3-4 ay çok üşürmüş
Evet öyle orası biraz dua ederek inşaallah yanlış karar vermeyerek tamamlarım bu süreci inşaallah bana da dua edersinizBence yanlış düşünüyorsunuz. Yüzmüşsünüz yüzmüşsünüz kuyruğuna gelmişsiniz; denemekten ne kaybedersiniz ki? Geçen burda yine bir arkadaşa örnek olarak gösterdim size de göstereyim; aramızdaki bir arkadaşımıza (ismini tam hatırlayamadım ama tabloda en üstte ismi yazılı olan kişi) normalde bir tane embryo transfer edilecekken doktoru (kullanıcıya danışmadan) son anda "nasıl olsa tutmaz" diye düşünürek çöpe atmaya kıyamadıkları düşük kaliteli embriyoyu da transfer etmiş. Ve sonuç; ikisi de tuttu. şuan üçüzlerini (sağlam olan kendi içinde ikiye bölünmüş) bekliyor. Yani diyeceğim o ki olmayacak diye bir şey yok. Neticede hepimiz her ihtimali göze alarak başlıyoruz bu sürece.
Hangı sehırdesın cnm transferı nerde oldunHastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin
Çok geçmiş olsun, neden böyle olmuş peki ne dediler?Hastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?