Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar bu arada, hastanedeydim anca bakabildim bir kısmına mesajların. Hani sormuştum ya size, kızarıklık var kavun gibi, çok ağrıyor demiştim. Alerji geliştirmişim.alerji ilerleyen dozlarda da ortaya çıkabiliyormuş. Doktoruma ulaşamadık.şehir dışına çıkmış. Bugün yapılması gereken dozu olmadım, korktum. Kimse de - vebal altına girmemek için- beni yönlendiremedi,düşer vs diye. Bu hafta zaten 2 kez proluton depot oldum.şimdi fitilimi de attım, inşallah pazartesiye kadar bir şey olmaz beta hcg de 800 çıkmış

Aynısını benımke transfer olan arkdasta yasadı canım

Teşekkür ederim, o zaman çift ve tekle alakalı bir durum değil
Rica ederim bence de onunla alakalı değil.
O kadar çok ilaç aliyoruz ki, iyi bile dayanıyor vücudumuz, cok gemiş olsun. Değerin de çok iyi çıkmış maşallah

GECMIS OLSUN CANIM... Ben de her vurdurdugumda apse yapıyor kasıntdan agrıdan duramıyorum kızarıklık ve bezeler de oluyordu 4gunde ancak duzelıyor du. Dun yaptırdım zaten propektuste de cok yavas yapılması lazım yazıyor ve dun baya yavas yapıldı hemen kalkmadım sukur bu sefer bısey olmadı. Insallah sen de duzelırsın

Canım benim ya... biran önce atlat şu süreci,dualarımiz seninle...

Siz iyi olun da gerisini boşverin şimdilik. Toparlanınca ne gerekiyorsa Yaparsınız
Şimdi hastanede ne için bekliyorlar?
Ani kanamam baslayabilirmis başlarsa 15 dk varmış onun için hastahaneye yetisemem diye burda gözetim altında bekletiyorlar değer düşmeye başlayana kadar

Onlarda net birşey diyemiyor kimseyi suçlamak istemiyorlar ama ameliyatı yapan doktorum tüp bebek doktorunu suçluyor tüp bebeği yapan doktorum ameliyatı yapanı
Suam hangı hastanedesın canım arda lembet vardı ıstanbulda ona gitseydın birde tüp benek doktorunun sucu nekı rahımde koydıgu yermı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…