- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.621
Aynısını benımke transfer olan arkdasta yasadı canımKızlar bu arada, hastanedeydim anca bakabildim bir kısmına mesajların. Hani sormuştum ya size, kızarıklık var kavun gibi, çok ağrıyor demiştim. Alerji geliştirmişim.alerji ilerleyen dozlarda da ortaya çıkabiliyormuş. Doktoruma ulaşamadık.şehir dışına çıkmış. Bugün yapılması gereken dozu olmadım, korktum. Kimse de - vebal altına girmemek için- beni yönlendiremedi,düşer vs diye. Bu hafta zaten 2 kez proluton depot oldum.şimdi fitilimi de attım, inşallah pazartesiye kadar bir şey olmazbeta hcg de 800 çıkmış
Ne oldu peki sonra? Alerjisi nasıl geçti? Farklı bir ilaca mı geçirdi doktor?Aynısını benımke transfer olan arkdasta yasadı canım
Teşekkür ederim, o zaman çift ve tekle alakalı bir durum değil
Rica ederim bence de onunla alakalı değil.Kızlar bu arada, hastanedeydim anca bakabildim bir kısmına mesajların. Hani sormuştum ya size, kızarıklık var kavun gibi, çok ağrıyor demiştim. Alerji geliştirmişim.alerji ilerleyen dozlarda da ortaya çıkabiliyormuş. Doktoruma ulaşamadık.şehir dışına çıkmış. Bugün yapılması gereken dozu olmadım, korktum. Kimse de - vebal altına girmemek için- beni yönlendiremedi,düşer vs diye. Bu hafta zaten 2 kez proluton depot oldum.şimdi fitilimi de attım, inşallah pazartesiye kadar bir şey olmazbeta hcg de 800 çıkmış
GECMIS OLSUN CANIM... Ben de her vurdurdugumda apse yapıyor kasıntdan agrıdan duramıyorum kızarıklık ve bezeler de oluyordu 4gunde ancak duzelıyor du. Dun yaptırdım zaten propektuste de cok yavas yapılması lazım yazıyor ve dun baya yavas yapıldı hemen kalkmadım sukur bu sefer bısey olmadı. Insallah sen de duzelırsınKızlar bu arada, hastanedeydim anca bakabildim bir kısmına mesajların. Hani sormuştum ya size, kızarıklık var kavun gibi, çok ağrıyor demiştim. Alerji geliştirmişim.alerji ilerleyen dozlarda da ortaya çıkabiliyormuş. Doktoruma ulaşamadık.şehir dışına çıkmış. Bugün yapılması gereken dozu olmadım, korktum. Kimse de - vebal altına girmemek için- beni yönlendiremedi,düşer vs diye. Bu hafta zaten 2 kez proluton depot oldum.şimdi fitilimi de attım, inşallah pazartesiye kadar bir şey olmazbeta hcg de 800 çıkmış
Canım benim ya... biran önce atlat şu süreci,dualarımiz seninle...Hastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin
cnm bulantı hapı oluyor rahat edersin yazdırsan doktora rahat edersinkizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba?
Hala devam edıyor onunda komyasal oldu canım suan kanaması basladıNe oldu peki sonra? Alerjisi nasıl geçti? Farklı bir ilaca mı geçirdi doktor?
Kontrol altında tutuyorlar İstanbul'dayım canm GOP tüp bebekte oldumHangı sehırdesın cnm transferı nerde oldun
Onlarda net birşey diyemiyor kimseyi suçlamak istemiyorlar ama ameliyatı yapan doktorum tüp bebek doktorunu suçluyor tüp bebeği yapan doktorum ameliyatı yapanıÇok geçmiş olsun, neden böyle olmuş peki ne dediler?
Allah razı olsun canm inşallah biran önce atlatirim sağlık herşeyden önemliymiş bunu daha iyi anladımCanım benim ya... biran önce atlat şu süreci,dualarımiz seninle...
Siz iyi olun da gerisini boşverin şimdilik. Toparlanınca ne gerekiyorsa YaparsınızOnlarda net birşey diyemiyor kimseyi suçlamak istemiyorlar ama ameliyatı yapan doktorum tüp bebek doktorunu suçluyor tüp bebeği yapan doktorum ameliyatı yapanı
Ani kanamam baslayabilirmis başlarsa 15 dk varmış onun için hastahaneye yetisemem diye burda gözetim altında bekletiyorlar değer düşmeye başlayana kadarSiz iyi olun da gerisini boşverin şimdilik. Toparlanınca ne gerekiyorsa Yaparsınız
Şimdi hastanede ne için bekliyorlar?
Suam hangı hastanedesın canım arda lembet vardı ıstanbulda ona gitseydın birde tüp benek doktorunun sucu nekı rahımde koydıgu yermı acabaOnlarda net birşey diyemiyor kimseyi suçlamak istemiyorlar ama ameliyatı yapan doktorum tüp bebek doktorunu suçluyor tüp bebeği yapan doktorum ameliyatı yapanı
Kanama basşarsa 15dk da ne ypacaklar cnmAni kanamam baslayabilirmis başlarsa 15 dk varmış onun için hastahaneye yetisemem diye burda gözetim altında bekletiyorlar değer düşmeye başlayana kadar
Rabbm tez vakıtte en kokay hayırlı sekılde kurtarsın canım dua edıyorum sana süreklıAllah razı olsun canm inşallah biran önce atlatirim sağlık herşeyden önemliymiş bunu daha iyi anladım
Öyle cnm sen iyi ol sağlığına kavuş gerisi hallolur Allah'in izniyle.Allah razı olsun canm inşallah biran önce atlatirim sağlık herşeyden önemliymiş bunu daha iyi anladım
Bezmi alem Vakıf üniversitesindeyim canm evet koyduğu yerde hata var diyorSuam hangı hastanedesın canım arda lembet vardı ıstanbulda ona gitseydın birde tüp benek doktorunun sucu nekı rahımde koydıgu yermı acaba
Direk ameliyata alacaklar misKanama basşarsa 15dk da ne ypacaklar cnm
Allah razı olsun canmRabbm tez vakıtte en kokay hayırlı sekılde kurtarsın canım dua edıyorum sana süreklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?