- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.641
Aynen canm Allah'a şükür şimdi biraz daha iyiyimÖyle cnm sen iyi ol sağlığına kavuş gerisi hallolur Allah'in izniyle.
Aynen canim hemen verdi lekelenmeden sonra , şimdi tamamen kesildi şükür. Artma olmayınca aslında risk değilmiş benim doktorum garantici bence :)Kahverengi lekelenmeden hemen sonra mı igne verdi doktorunuz peki? Ben hemşireye durumu söyleyince artarsa haber verin dedi. Miktarda herhangi bir artma olmayinca haber vermedim.
En kısa zamanda sizden de hayırlı haberler alalım inşallahhh, umarım kendiniz için en doğru kararı verirsinizEvet öyle orası biraz dua ederek inşaallah yanlış karar vermeyerek tamamlarım bu süreci inşaallah bana da dua edersiniz
Canım dua ediyoruz sanaDirek ameliyata alacaklar mis
Allah razı olsun canm Rabbim kimseye yaşatmasınCanım dua ediyoruz sanabize haber ver mutlaka
Çok geçmiş olsun, hastanede olmaniz hemen mudahale edilebilecek olmasi bi nebze rahatlatiyo insani. İnsallah mümkün olduğunca hasarsiz atlatirsiniz. Dualarim sizinleAni kanamam baslayabilirmis başlarsa 15 dk varmış onun için hastahaneye yetisemem diye burda gözetim altında bekletiyorlar değer düşmeye başlayana kadar
Canım ya, nasıl olur böyle bir şey aklım almıyor. Çok öfkeliyim şu an, gerçekten kelimeleri seçerek yazmaya çalışıyorum. Öncelikle bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum, hepimizin aklı sende, dua ediyoruz senin için bitanem. Senin sağlığın her şeyden önemli. Ama iyileştiğinde lütfen mutlaka hukuki hesabını sor yaşadıklarının, hepimize travma geçirtti bunun sorumlusu, her kimse.Onlarda net birşey diyemiyor kimseyi suçlamak istemiyorlar ama ameliyatı yapan doktorum tüp bebek doktorunu suçluyor tüp bebeği yapan doktorum ameliyatı yapanı
İnşallah canm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun, hastanede olmaniz hemen mudahale edilebilecek olmasi bi nebze rahatlatiyo insani. İnsallah mümkün olduğunca hasarsiz atlatirsiniz. Dualarim sizinle
Allah razı olsun canm su durumdan bi kurtuluyum zaten bunu onların yanına birakmayacam 3 gün önce tutsun diye dua ettiğim bebeğime bu gün düşsün diye dua ediyorum Rabbim kimseye vermesinCanım ya, nasıl olur böyle bir şey aklım almıyor. Çok öfkeliyim şu an, gerçekten kelimeleri seçerek yazmaya çalışıyorum. Öncelikle bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum, hepimizin aklı sende, dua ediyoruz senin için bitanem. Senin sağlığın her şeyden önemli. Ama iyileştiğinde lütfen mutlaka hukuki hesabını sor yaşadıklarının, hepimize travma geçirtti bunun sorumlusu, her kimse.
Canım içiyorum 2.dozu vurur vurmaz ateş yükseliyor. Parol içmesem 39 a kadar çıkıyor şaka gibi birşey. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum ne hastalıklar geçirdim ama hiç böyle ateşim çıkmamıstıGünde 2 kez proluton mu vuruluyorsun? İlaçlar ağır geliyordur bol su iç 15 bardak en az
13.gun 3335ti ikizKızlar 12.gün değerlerinizi ve tek mi ikiz gebelik mi olduğunu yazabilir misiniz size zahmet?
Aynen öyle benim ateşimi parol içmesem 39 a kadar çıkartıyor ve düşmüyorBen vuruluyorum, ekstra 6 da fitilim var günlük. hafif yükseltiyor ateşimi.bende de enjeksiyon yeri ve çevresinde ciddi döküntü yaptı maalesef. Günde 20 fitil atayım ama şu iğneyı kullandırmasınlar
Şu an bulunduğun hastane, daha önce ameliyat olduğun hastane değil, di mi?Allah razı olsun canm su durumdan bi kurtuluyum zaten bunu onların yanına birakmayacam 3 gün önce tutsun diye dua ettiğim bebeğime bu gün düşsün diye dua ediyorum Rabbim kimseye vermesin
Doktorunuz Murat Keskin mi acaba?Onlarda net birşey diyemiyor kimseyi suçlamak istemiyorlar ama ameliyatı yapan doktorum tüp bebek doktorunu suçluyor tüp bebeği yapan doktorum ameliyatı yapanı
Çok zor ama çok zor Allah kolaylık versinOnlarda net birşey diyemiyor kimseyi suçlamak istemiyorlar ama ameliyatı yapan doktorum tüp bebek doktorunu suçluyor tüp bebeği yapan doktorum ameliyatı yapanı
Siyah papatyam bu yazdığın çok mantıklı geldi. Demek ki konulduğu yer de önemli, dış gebelik geçmişi olanlara o iğneyi yapmak da önemli. Keşke bunları bizler düşünmek zorunda kalmadan doktorlar düşünse. Hastasının geçmişi elinde, biraz kafa yorsaydı arkadaşımız bunları yaşamayacaktı belki de. Bizler için de büyük travma oldu.Çok zor ama çok zor Allah kolaylık versinben keseyi görene kadar neler çektim.. dış gebelikten sağ tüpüm alındı 1 yıl evvel. Sol kaldı ama o da tıkalıydı. Transferden sonra hep sol tarafımda ağrım vardı Allah'ım ne günlerdi keseyi görene kadar dış gebelik kesin diyordum. Doktorum bu ihtimal düşük diyordu en tepeye ve ortaya yerrleştirdim diyordu embriyoyu. Demek bununla bir ilgiisi olabilirdi . Ama şöyle de bir ihitmal var; bazı kişilerde rahim kendini sürekli kasıyormus ve embriyoyu yukarıya boşluğa itiyormuş. Sürekli dış gebelik geçirenlerde bir iğne varmıs rahim kasılma önleyici . Transferden sonra o vuruluyormus. Büyük ihtimalle sizin rahiminiz kasıyor ve embriyoyu yabancı cisim olarak görüyor ve itiyor . Doktorunuzla iyice detaylı konusun diğer transferde tedavi şeklini değiştirsin
Kuzum günde 2 progestan ampul ağır gelir tabi ki ... canım nasıl dayandın onun acısına senAynen öyle benim ateşimi parol içmesem 39 a kadar çıkartıyor ve düşmüyordoktorum ilk defa böyle birşey gördüm diyor ama progestan 50 mg iğne çoğu kişi günde 1 vuruluyor . Ben günde 2 vurulunca bence yüksek geliyor. Şimdi dozları değiştirdi. Prolutex 2 ampül Progestan 200 lük 1 defa dedi
Yok canm başka hastahaneŞu an bulunduğun hastane, daha önce ameliyat olduğun hastane değil, di mi?
EvetDoktorunuz Murat Keskin mi acaba?
Ben de orada başlayacaktım tüp bebeğe ama başka şehirde yaşadığım için ilk olarak kendi şehrimde deneyeyim dedim ama aklımda ilk yer olarak orası vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?