Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sanmıyorum canm benim 2 tane normal dogumum var kimsenin günahına girmek istemiyorum araştıracam ama doktorların hep aralarında konuştukları bu sabah vizitte bu nasıl olmuş yanlış mı koymuş tarzindaydi

Ben de orada başlayacaktım tüp bebeğe ama başka şehirde yaşadığım için ilk olarak kendi şehrimde deneyeyim dedim ama aklımda ilk yer olarak orası vardı
Canm kimsenin günahını alıp kötülemek istemem ama daha bu sabah vizitte bile doktorlar kendi aralarinda bu nasıl olmuş yanlış mı koymuş rahme koyamamis mı tarzindaydi çünkü 2 tüpümüde sıfıra sıfır alınmış onun dediği gibi bir parça kalmamış Allah'a havale ediyorum artık suç kimdeyse tutmadığındada değilim artık bu hayati bi mesele ve o gün bana iğneyi yazıp git acilde vurdur haftaya gel bakalım demesi meğerse onun dediği gibi değil gözetim altında tutulmam gerekiyormuş ertesi gün fenalastim ambulans trafiğin içinden zor yetişti aldı yetisemeseydi belkide hayatımdan olacaktım

Allah korusun kuzum inşallah iyi olacaksın neyseki şuan hastanedesin güvendesin ...

Günaydın kızlar sonucum 926 çıkmış 2 gün önceki testim 439du doktorum tekrar test istedi neden tekrar tekrar test isteniyor iki katı artış var
Günaydın kızlar bugün ki test sonucum 1930 çıkmış 13. Gün 439. 15. Gün 926. 17. Gün 1930 çıkmış Çift embriyo transfer edilmişti ama bu sonuçlara göre tek gibi görünüyor değil mi? Benim gibi olup ikiz gebelik yaşayan var mı?

Canım ikiz olup olmadığı kesede veya kalp atışında belli oluyor. Kan değerleri ile anlaşılmıyor. merakliblog ile benim artışım çok benziyordu, onun minnoşlar çift, benim tek.

Canım ikiz olup olmadığı kesede veya kalp atışında belli oluyor. Kan değerleri ile anlaşılmıyor. merakliblog ile benim artışım çok benziyordu, onun minnoşlar çift, benim tek.
İnşallah allahın takdiri ama ikizim olsun istiyorum. Saglıklı, hayırlı bir şekilde rabbim kimseye aratmasın

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda kolaylıkla atlatırsın inşallah. Allah yardımcın olsun

Kızlar mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı.
Benim 5. Haftadan sonra başladı bugün 7+5 iz ama 2 gündür kusmamda var çok kötü çarşamba kontrolüm var sabredicrm artık prilam bende kullanıyorum ama 2 gündür fayda etmiyor artık bunlantısı erken başlayan erken biter diyorlar ama inşallah tez vakitte atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…