Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sağol canm Allah razı olsun bastan belli hiç desteğini esirgemedin
Ne demek kuzum senı cok ıyı anlıyorum her zaman yanında olamasamda duamdasın bunu bıl ıkı kayıp yasadım evladımı kaybettım hastanelerde yattım cok seyler yasadım nasıl zor cok ıyı bilirim Rabbım kokaylıkla atlatmayı nasıp etsın en en guzel sekılde saglıgına bısey olmadan ıns

Cok gecmis olsun, umarim biran once sagliginiza kavusursunuz

geçmiş olsun inşallah bir an önce sağsalim atalatırsınız

Ben 5+4’üm. Dün biraz ağzım sulanıyordu. Midem kötüydü biraz. İlaçlardan mı gebelikten mi tam bilemedim o yüzden sizlere sormak istedim.

5+ 4 üm henüz yok,midem kaziniyor sadece bulanmiyor.
Ben de 5+4’üm canım. Dün biraz ağzım sulandı midem kötüydü biraz sulu yemek düşününce midem kötü oluyordu. İlaçlardan mı acaba diye düşündüm internetten baktım biraz 6. Haftada bulantılar yavaş yavaş başlıyormuş.

Gönül ister ki böyle belirtisiz olsun ama belirtiler onun orada olduğunu gösterecek bize.

Amin inşallah canm

6. Haftada hafif hafif ağız sulanmasıyla başlıyormuş bulantılar. Ben sıvı tükettiğimde hafif bulantı hissediyorum 2 gündür. Psikolojik de olabilir. Artarsa gebeliktedir
keşke sağlıkla ilerlesede katlanırım hepsine napalım yıllardır bebek sahibi olabilimek için uğraşıyoruz emek veriyoruz hayırlısıyla inşallah kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…